nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
akkor nevezd meg kérlek őket most is
talán ha korábban tudtad, akkor is most is tudod
soha nem állítottam sem én, sem senki más ezen a fórumon, hogy bármely könyv tapasztalás forrása lehet
ha mégis én vagy bárki állította, akkor keresd elő azt a hozzászólást
rajtad kívül senki másnak akkor baromság eszébe nem jut, hogy könyvből szerezzen tapasztalatot, csak te vagy akkor idióta, hogy megpróbálsz könyvön keresztül tapasztaláshoz jutni (lásd #15094 5. sor vége )
a könyveket pedig ne általánosságban nevezd meg, hanem konkrétan szerzővel, címmel
és ha szórakozásra olvasol könyvet, akkor mégis csak használsz könyveket arra, hogy érzelmi állapotokat élj át (a szórakozás is az)
és mondom, sokadszorra mondom, azok a könyvek amiket én írtam, mindegy melyik műfajba tartozik is nem más, mint: TIPP és ÖTLETELÉS és ELGONDOLKODTATÓ és INSPIRÁCIÓADÓ annak aki elakadt, vagy úgy érzi elakadt, vagy csak tovább szeretne fejleszteni, fel szeretné kavarni az állóvizet
mint mikor kimész a természetbe sétálni, és a természet hatására remek dolgok kezdenek elmédbe villanni (és ugyan ez lehetséges könyvön keresztül is)
abban az egyetlen egy esetben van igazad, mikor valaki agy/ész nélkül csinál valamit mechanikusan könyvből, mint amikor szájbarágós gépkönyvből dolgozik valaki