nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • salsoul
    Én eddigi életemben mindenre találtam megoldást.
    Olyan dolgokat hoztam össze amire mindenki csak azt mondta, hogy lehetetlen, baromság, kizárt, hülye hibbant vagy.
    S mikor összejött csak azt mondogatták, hogy csak mázlim volt, csak szerencsém volt.

Holott másról nem volt szó mint arról, hogy pontosan tudtam, hogy mit szeretnék, és ezért mit kell tennem. És mindent megtettem amit csak lehetett. És az eredmény nem maradt el.

Én nem nyugtatom magamat, hogy én gondolkodok jól, és nem mondom, hogy aki velem nem ért egyet az hülye és menjen könyvtárba csak azt mondom, hogy mielőtt elvből baromságnak bélyegzi előbb járjon utána, szigorúan próbálja ki a gyakorlatban és aztán mondjon véleményt, ítéletet.

Amiről én beszélek az egy megoldóképlet olyan problémák megoldására, amiket egyébként megoldhatatlannak bélyegeznek, amibe aztán csak beletörődnek, ami fölött aztán csak elégedetlenkednek és sírdogálnak.

Én a megoldást választottam.

Egy perfekt matekos a számodra megoldhatatlanul bonyolultnak látszó feladatot is pillanatok alatt röhögve megoldja.
    A kérdés: a feladat a nehéz/megoldhatatlan, vagy csak a megoldáshoz szükséges tudás hiányzik?