Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Számodra konkrétan A-tól Z-ig milyen (lenne) egy rendes fiú, mit várnál tõle, mit jelentene neked?
Számodra mit jelent egy párkapcsolat, mit vársz tõle?
Magadat milyen nõnek tartod? S miért, mi alapján tartod olyannak?
Szerinted egy olyan rendes fiú amilyent a fentebbi kérdésre leírsz majd, milyen rendes nõre vágyna?
Te olyan vagy?
Abban amit esetlegesen szeretnél nincsenek egymást kölcsönösen kizáró tényezõk, melyek mindent eleve kudarcra ítélnek?
Tényleg azt szeretnéd amit szeretnél, s ha megkapnád nem menekülnél el elõle?
A legjobb barátnak és a hihetetlen érzelmeket kiváltónak ugyan annak a személyek kell lennie.
Úgy gondolom: van ilyen, csak nem minden jött-ment az. Türelem, és állhatatosság kell a megtaláláshoz.
A neten rendes lányok után kutatás .
Társkeresõket tekintve (nõt keresve) a helyzet úgy fest mint egy álláspályázat, amire mindenki beadja az önéletrajzát, ám ha kap egy behívót interjúra, akkor nem megy el, még csak nem is válaszol. Még csak vissza sem köszön.
A Plútón túl élõkkel való kapcsolatfelvétel sokkal-sokkal reményteljesebbnek tûnõ dolog, mint a neten ismerkedni vagy neten bármi...
Szóval...talán vannak rendes fiúk, akik a nem rendes lányokat szeretik és vannak rendes lányok, akik a nem rendes fiúkért vannak odáig...
Az élet totál szívás.
Btw, valaki neten próbálkozott már rendes lányok után kutatni? Mert én a rendes fiúkat itt keresem.
Mellette eltöltött kilenc hónap, azaz mellette eltöltött ~6480 óra vagy az a 9 hónap amiben találkoztak 30-szor és együtt töltöttek összesen 30-50 órát?
ui: szerintem nem kell kilenc hónap, még csak pár hét sem, ha az ember hallgat az azonnal gyorsan jövõ irgalmatlan erõs érzéseire, és nem kezdi el azokat agyból kimagyarázni.
Egyébként régen nem csak 14 évesen nem okozott gondot, 9 évesen sem.
Szóval miért pont 14 felett, miért nem 9 felett?
Bárhol, ahol megfordulsz. Már korábban adtam egy felsorolást rá.
Mibõl derül ki a kapcsolat elején, hogy valaki rendes lány?
Egy kapcsolat elején csak az derül ki, vagytok-e annyira szimpatikusak egymásnak, hogy találkozzatok még. Ahhoz 9 hónap kell, hogy tudd, össze akarod-e kötni akár végleg az életedet az adott személlyel. Ehhez pedig semmi köze annak a rendességnek, amit itt sokan várnak a nõktõl. Egy olyan fajta rendes nõ lesz a barát, a társ az nem lesz rendes, különben nem vonzódnál hozzá, ez a szomorú igazság.
Látott már valaki rendes lányt? (én igen)
Persze, sokat. Csak az idióta, nõfóbiás, szûz, nyámnyila puhapöcsök lekurvázzák õket, mert mással vannak együtt.
Az a helyzet, hogy a nõk nem szeretnek senkit megbántani azzal, hogy elutasítják (nem-et mondanak), ezért mindig csak húzzák a dolgokat, hogy "most nem ér" rá meg "majd késõbb" vagy kitalált indokkal mondanak le randit. A sok balfasz meg ezekre azt hiszi, hogy jó jel és hogy majd késõbb tényleg lesz vmi, pedig nem.
A Korán és a prófétai hagyományok is úgy foglalnak állást, hogy: "közületek a legjobb, ki feleségével a legjobb".
A gond a fundamentalista, az agy használatát nélkülözõ barbár tagokkal van.
Mint ahogy nálunk a is, csak itt nem iszlám adja a díszletet, hanem kapitalizmus, meg a new age, meg a britt tudósok.
A nõi emancipáció legalább ugyan annyit árt, mint az iszlám fundamentalista elnyomás. Ha nem többet...

És hogy nem csak ez az egy mû maradt fenn az elmúlt pár ezer évbõl. Példának azért hoztam, mert ez a legkönnyebben hozzáférhetõ, sem google, sem könyvtár nem kell hozzá...
És a szerelmes maszlaggal nem lehet
Rendetlen. Gyerek. Infantilis.
Fel kell még nõni, meg kell még érni.
ui: a Mahábhárata-t, Rámájana-t, Hérodotosz-t, Arisztophanész-t, Horatius-t, Ovidius-t... is cenzúrázták?
Ha nem, akkor nem állítok össze feleslegesen egy irodalom jegyzéket - mert van jobb elfoglaltságom is.
Tanulmányt pedig nem készítettem, és nem tudok arról, hogy magyar nyelven készült volna ilyen.
A kérdést/témát nem lehet rövidebb mód (sikkasztva) elintézni.
---
Kérdésedre konkrétan:
Nyilván nem mehet mindenki könyvtárba, csak az aki tényleg kíváncsi és akit tényleg érdekel - és õ biztosan el fog menni, és nem riad vissza a búvárlattól.
Személyesen? Megemlíteném mit olvastam, megmutatnék egy két részletet, és ha az illetõt komolyabban érdekli akkor neki is ajánlott irodalmat és könyvtárat/könyvesboltot/antikváriumot javasolnék.
Kölcsönadásra is hajlandó vagyok, ha kölcsön szeretne kérni valamit.
Szóval könyvtárba konkrét ISBN számokkal, a netre konkrét linkkel küldeném.
Az érdeklõdést tekintve itt azt látom, hogy:
- kérdés eleve eldöntött, (felül)vizsgálatra nem szánjátok
- komolyabban/ténylegesen senki sem érdeklõdik
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Nem véletlen alkalmaztak akkor fondorlatot. Szükség volt rá. Most ez sport náluk.
----------------------------------------------------------------------
A bibliát meg hanyagoljuk szerintem. Férfiak írták, akik létrehoztak egy nõk nélküli egyházat. Annál rosszabb nem kell, mint róluk venni példát. Akármennyire meg vagyok keresztelve, ez csak egy világméretû szekta. (középkor,eretnek,lapos Föld,genesis... csak párat említve)
Ha tisztában vagytok vele, akkor tudjátok, mi történt egy bizonyos zsinaton, ahol eldöntötték mi legyen a bibliában, és mi nem. Számomra onnantól ez már nem hivatalos szentírás, csak mesekönyv. Nem jobb egy mai teremtéselméletnél, csak nagyobb a történelme, és van egy aranyozott városnyi központja, amit megint csak tõlünk vettek el.
A képekbõl kiindulva szerelmes, így a szobában uralkodó rend nem élvez akkora prioritást.
A TV helyzete ad némi irányvonalat a szoba méretét, és berendezését illetõen. A háttérben nagy szekrények lehetnek. Van fogalmam róla, mennyi cucca van egy csajnak.
Egyenruha sincs a csajon, így a kis kupit megint csak el lehet nézni.
Nem magáról készíti a képet, tehát nincs egyedül. A mosolyból és a szemébõl tükrözõdõ boldogságból ítélve, a háttérben felragasztott képeken látható fiú fotózhat. Senki nem tudja, mit csinálhattak ott 30 perce, vagy mit tesznek majd 30 perc múlva. Az endorfintúltengés megint csak háttérbe szorítja a rendmánia kényszerét.
Az egész csaj lányos, ahogy a szobája is. Ha te emiatt kerülöd el... a te dolgod.
Persze ha rokonokat várna, azért összepakolna még jobban, szerintem.
Jártam olyan csajszobában, ahol figyelni kellett, hova lépsz. Ha elképzeltél egy kupit, akkor azt szorozd meg kettõvel. Az ágyról, asztalról, szekrényrõl nem is beszélek. <#csodalk>#csodalk><#csodalk>#csodalk>
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Nézd el nekünk halandóknak, hogy nincs akkora lexikális tudásunk, mint neked, és mesélj a régi szukákról, vagy ajánlhatnál valami rövidebb netes olvasmányt, amit már ismersz, és áldásod rá, hogy információkkal is bír. Ha könyvtárba mennénk, ott is csak rákérdeznénk, hol vannak a témába illõ könyvek.
Ez beszélgetés, ne mindig a hibát keresd másokban, légyszives!
Nekem a rendetlen gyerek ugrik be róla elsõ körben.
Fényévekre kerülném - párkapcsolat szempontból.
Liliomtiprás... nem ismerem a korát, és emiatt írtam azt, hogy "így néz ki".
Rendes... 9 kép látható, amin a párjával van lefotózva. Ha valaki tárgyként bánik a fiúkkal, akkor ezt nem teszi meg. Szerintem szereti a pasiját. Hogy valóban rendes-e, fogalamam sincs. Lehet, hogy nem az, de ezen a képen közelebb áll a rendeshez, mint az ellenkezõjéhez. Szerintem.
Jól sejtem, hogy komoly kíváncsiságod annyira nem komoly, hogy könyvtárba látogatnál és olvasásba kezdenél?
Aztán szabályokat adni nekik, és ha nem tartják be a szabályokat, akkor mondani: Még egy hiba, és jön Barbi! Nõhöz csak akkor legyél udvarias, ha meg is érdemli. És még egy fontos dolog: Ne csöpögjél el neten keresztül a sok HK képeire... Net kurvajó letöltésre szolgál, de csajokat nem lehet onnan szerezni. Ahhoz valami nagyon EMO-nak kell lenned filmbe lévõ jókisfiús arccal, hogy neten bombázz... persze azokban a körökben, amiben TE álmodsz. Sok egyedülálló csaj van, csak le sem szarom... miért? Mert nem tetszik. Jó ez. Nem jó. Mindenki a szebb lányokat nyalja ki, jah, és hogy szebb lányok ilyenek? Hát... igen. De lehettek akár a környék köcsögje is, csak a lánnyal legyél udvarias. Jah, hogy te nem ilyenek vagytok... Hát... Hehe, akkor mehet tovább az álmodozás, amirõl nem csak te, hanem sokan álmodnak. Ez mit jelent a lánynál? Le vagy te szarva. És szerencsés vagy, mert le vagy szarva. Valakinél még ez sem történik meg. Ismerõs, nem de? Tudjátok mit? Szerelmes lennétek az álomcsajba, melynek fotóit letöltöttétek az IWIWrõl, vagy a MYVIP-rõl? DELETE. Keresni kéne neten csajokat, egyik legjobb cicánál hátha? Dobjátok ki nyugodtan a modemet, menjetek ki, és legyetek kint, fóbiát pedig tessék legyõzni.
Nem értesz valahol egyet? Szûz vagy még? Akkor még nem vagy túl idõs.
Ennyi a részemrõl...
Katolikus vagyok-e?
Anno szüleim megkereszteltettek, de ennyi.
Ha beleolvasgatsz az emberiség több ezer évre visszamenõ feljegyzéseibe akkor láthatod, hogy általában egyáltalán nincs jó vélemény a nõkrõl, és a rendes nõt Isten/Sors legnagyobb áldásaként tartják számon, mely ráadásul csak a külön kiválasztottaknak jár.
#10710: Szerintem is így van részben, de azért nem ennyire voltak szemetek mint most jónéhányan. Ez félig-meddig lehet h off lesz, de hadd kérdezzek vmit: ezt a teremtéses dolgot Ádám-Évára értetted, és ha igen, akkor te katolikus vagy?
"De ssssz... ez túl gyerekes volt, és a viselkedésem átfordult egyes eseteknél nõfóbiára" --->>> #10710 : "Már a teremtéskor sem volt rendes a nõ."
"míg MÁS eseteknél sikerült legalább társalogni a kiszemelt hölgyekkel..."
Tanulhatnál embertársad hibáiból Sal! Laci ezt már sikernek hívja!
Igazad van Laci, vannak rendes lányok, csak sajnos ritkák. És ha még úgy is néznek ki, mint ez a csaj, akkor (még ha nem is vagyok hívõ) felnézek az égre és azt mondom: KÖSZÖNÖM!

Egyébként nem mondtad még a rendes férfit tekintve, hogy te milyen is vagy.
Vagy éppen amennyi volt. De ssssz... ez túl gyerekes volt, és a viselkedésem átfordult egyes eseteknél nõfóbiára, míg más eseteknél sikerült legalább társalogni a kiszemelt hölgyekkel... csakhát... azoknak örök barátjuk van, és nagyon hûek hozzájuk. Ezt is megfigyelések alapján tudom. Van ilyen.
Erre a környéken kevés az a nõ, aki nekem megfelelne.
És olyanok, akik elõreláthatólag nem fogják keresni
a társaságom valamilyen KINYOMOZOTT oknál fogva,
igen is több szemet meresztek rájuk. Hátha egyik
megváltozik, vagy felszabadul a pálya. Nekem megéri.
Egyszerûen utána nyomoztam mindig. Több szem többet látott.
A szívóeszközök, vagy a papucskezelõknek pedig fényesre van nyalva a hátsórészük... De észre kell venni, a rendesebbek is ezekkel az utcára valókkal foglalkoznak, minthogy megismerkednének egymással személyesen, társaságban...
Én vagyok az egyik kirakó darab mindenestül õ meg a másik. És itt vagy van illeszkedés (harmónia) vagy nincs (diszharmónia). A valahány százalékos illeszkedés (harmónia) az nem illeszkedés (harmónia), hanem forszírozás (diszharmónia). Aki már kirakózott az tudja ezt.
És tudja azt is, hogy idõnként szívesebben forszíroz, minthogy a megfelelõ darabot megkeresse.
Iegrendszer kérdése...
Régen csak megvolt szorítva mindenkinek a nadrága alatt, aki nem dolgozott, az éhen döglött, vagy éppen szigorban tartotta a gyerekeit, hogy segítsen többet, dolgozzon, esetleg tanuljon?(kevés eset) valamiért.
Nem volt jobb régen, csak most jelenleg más területen jobbult a helyzet, és ez ilyeneket von maga után. Aztán majd ha megdöglenek a szülõk, vagy kidobják, esetleg a lány nem találja a szõkehercegét, nem kap pénzt, hiába nyeli le sokmindenkiét... .. majd el kezd dolgozni, mint a többi, és úgy fog élni... egy modern rabszolga világban, ahol kell a társadalom... az ügyesebbek pedig tudják, mit csináljanak, de én már 21 vagyok, késõn érõ, és már el is rontottam... de még most jobb helyzetben vagyok. Társadalmi problémáimat figyelmen kívül hagyva.
Elég elkeserítõ ,hogy mennyi selejtet gyárt ez a társadalom...<#shakehead>#shakehead>
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"