nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Clio hiába erőlködsz, messze vagy, nagyon messze vagy annak megértésétől amiről beszélek.
Az első lépés az lenne, hogy legalább ideiglenesen kilépsz az elvből tagadó üzemmódból, hogy megérthess valami mást is, azon túl amit hajtogatsz.
Nem értem miért kéne nekem kompromisszumosdit választanom, amikor a kompromisszumok nélkülit is választhatom.
És ezen nem azt értem, hogy akkor mindenben keresztbe teszünk egymásnak, hanem azt, hogy mindenben egy húron pendülünk, együtt alkothatunk, létezhetünk anélkül, hogy önmagunkból kölcsönös engedményeket kellene tennünk ahhoz, hogy együtt lehessünk, mert egyébként ellenkezőek vagyunk.
Mondok példát: ha én a latin táncokat kedvelem, és a motorozást meg baromira nem, akkor nem fogok olyan hölgyeményt választani, aki a motorozást kedveli, a latin táncokat meg baromira nem.
Inkább választok egy olyat aki a latin táncokat ugyan úgy kedveli mint én, és a motorozást meg ugyan úgy nem kedveli mint én és az együtt töltött idő 100%-ban engedmények nélkül felhőtlenül latin-táncolunk, mert ebben az esetben mindkettőnknek latíntáncvér folyik ez erünkben.