Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mangalány
Miért...szted õ nem forumozik??? 1ébként, azzal, hogy itt írkálok szted hazudok neki, hülyének nézem, kihasználom vagy utálom??? Mert sztem 1ik sem!!! Kb.most olvastam fel neki, amit írtál...

A véleményem az enyém, ha tetszik, ha nem...

HTS s3rg1nh00
én találtam😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

ott a PONT.

Kérem kapcsolja ki!

Persze, hogyne... közben meg neten dumálsz ismeretlenekkel fórumokon vasárnap késõ este. Jóvicc vót!

mangalány
Hát én nem szoktam hazudni, nem nézem hülyének a barátomat, nem használom ki és semmi nincs a világon, amit nála jobban szeretnék!!!

Ne hazudjon, ne nézzen állandóan teljesen hülyének, ne használjon ki, és nagyon szeressen. Ilyen a rendes lány, kár, hogy ilyen csak a mesében van.

Tarajos Sül
ez szerintem mindenkinél más...
Valaki azt a fajtát tartja rendesnek,valaki nem...
mangalány
Sziasztok!!! am...mit takar pontosan a rendes lány fogalma??? Kíváncsívá tettek...<#wink>

Tarajos Sül
van 😉
Engem is szoktak vigasztalni,hogy majd megtalálom,meg a csajok is szokták mondani,akikkel nem mûködött,hogy "majd lesz nálam jobb is,hidd el"
Ez igy igaz!

a nagy kérdés,hogy hol,és mikor? :S
de volt értelme! nõtt a táborunk, mi szerint NINCS rendes lány 😄

Kérem kapcsolja ki!

Ez igy van azt hittem hogy találtam egyet erre kiderült hogy félre ismertem...tönkre tette szívemet...de miért olyan nehéz rendes lányt találni?! 😞....remélem egyszer csak össze jön... (ennek a beirásnak tudom hogy semmi értelme nem volt, de valahova le kellet írjam =/)
Lehetséges, csak legyen türelmed kivárni, míg úgy is lesz 😄

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Tarajos Sül
😄😄
megértem,h le vagyok baszva(és nem ok nélkül),csak gondoltam megkérdezlek titeket is 😊
amugy #9837 😊

Voyager88

Nem megyek nyaralni semmilyen szomszéddal,azt csak egy példamondatnak hoztam fel,hogy nincs akkora véletlen helyzet a világon
... vagy nagyon ritka

"ki tudja lehet olyan csajba botlasz bele aki épp nem lakik messze tõletek"
nah ez az,ami lehetetlen 😄
szerintem...
HTS s3rg1nh00
omg,az utolsó mondaton kívül nincs értelme a postnak(szövegértés rulz)
olyan lányt keres,aki nem lakik messze tõle.
javaslom felírni egy matricára a nevét,korát,lakhelyét,azt homlokra ragasztani és úgy leszólítgatni csajokat.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Hali!
Szerintem túlbonyolítod a dolgot, mellesleg kicsit zavaros nekem a dolog amit írtál :S
Szóval: a szomszéd csaj a Balcsin nyaral majd akkor amikor ti is és a közeletekben ez a szitu <#conf> Na most nem értem ha mondod hogy szimpik vagytok egymásnak, akkor feltételezem h netán beszélgetni is szoktatok 😊 Akkor miért nem hívod fel és beszéled meg vele, vagy ha nincs meg a száma akkor menj át hozzá!
Én nem javaslom ezt a magánakciót amúgy, ha a Balatonon vagy akkor nyaralj és flörtölj, majd lesz még alkalmad megismerkedni ezzel a csajjal fõleg ha a szomszédban lakik, mert így a saját nyaralásod csesznéd el szerintem. Mellesleg nem kell ilyen görcsösen gondolkozni h a Balatonon ne ismerkedj mert nagy a távolság, hiszen te is 200 km-rõl mész oda és ki tudja lehet olyan csajba botlasz bele aki épp nem lakik messze tõletek 😉
Tarajos Sül
jó ötlet 😄
és alkalomhoz illõ is 😊
de hagyjuk már szegény lányokat... 😊
épp elég qrva van igyis,akik ebbõl élnek meg,hogy össze-vissza... nah értitek 😊
meg aztán én nem sexmániás vagyok 😊
ha az lennék,nem számítana hol lakik,ha egy héten 2x-3x elmennék,és aztán úgyis megvan
Nem?
Balatonon inkább egy éjszakásra orientálódj 😄

Tarajos Sül
mondjuk sztem elég nagy hülye kérdést tettem fel,mert nyilvánvaló,hogy ismerkedni kell 😊,de Ti okosabbak vagytok Nálam.
Hátha van vmi más megoldás...
Mert tuti,nincs akkora véletlen,hogy a szomszédom ott nyaral,ahol én,csak én nem tudok róla,és ráadásul szimpik is vagyunk egymásnak...
Tarajos Sül
Sziasztok

Elég rég írtam már :S
aki emlékezne az elõzõ feltett,és vitatott kérdéseimre,annak azt tudom válaszolni,hogy a lánnyal nem találkoztam,így nem adódott alkalmam beszélni vele

most azon gondolkozom,ha megyek Balcsira,egy hétig(addig leszünk ott xD)
haverokkal,akkor ott hogyan lehet megtalálni azt a lányt,aki ott nyaral,viszont nem lakik messze a lakhelyemtõl...
Biztos sokan gondolkoztatok már ezen...
Van ott disco is(Balatonlelle,Y-disco (Y) ),és gondoltam szétlehetne nézni,valami lányka után 😊,de az úgy nem jó,ha megismerkedek valakivel,mert egy hétig tartana maximum.
Ha letelik,akkor menni kell haza,és lehet az én lakhelyemtõl 200 km-ra lakik...
Mindenkivel lekell álni beszélgetni,és megkérdezni,hogy hol lakik,megismerkedni vele stb...
Hamár a balcsin leszek egy hétig,akkor ki is kéne használni ezt az alkalmat 😊

Ötletek? :S
Köszi
Tomi
salsoul
pedig tényként beszélsz torz elme torz szüleményeirõl
salsoul
ez igaz, fõleg neked
clio1616v
a valóság az még számukra sem tiszta, nem hogy nekem

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
ezek nem tények... ezek csak a képzeletem szüleményei 😉
de ha így lenne akkor ez a véleményem, szó sem volt tényekrõl...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

chhaya
Most már csak azt nem értem, hogy tudsz szilárd tényekként kezelni néhány hsz-bõl levont következtetést. 😛

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

clio1616v
annyi még hogy a csaj szólhatott volna a srácnak, hogy miután felépült már nem kívánja a társaságát... és az a szerencsétlen se hívogatta volna és most tudná mi van...

clio1616v
hibás mind a kettõ milyen kapcsolat az ahol kölcsönösen szarnak egymás fejére ki duzzogásból ki azért mer jó neki 😊

clio1616v
nem illenek össze, nem kell eröltetni

minigirl
Szerény véleményem szerint enyhe skizo van a dologban, de majd megmondja õ. 😄

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

salsoul
oké
Dick Riddick
Dehogynem.

\"Heroes never die. They just reload.\"

chhaya
Elõször még a lány volt a hibás, mert elment a srác nélkül nyaralni, és nem foglalkozik vele eleget.
Most már a srác a hibás, amiért túlságosan támaszkodik és narkózik a kapcsolatával.
Ó hogy soha semmi se jó. <#fejvakaras>

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

salsoul
Mondom nincs itt tanulás <#wave>
Dick Riddick
Nekem sem azon jár mindig az eszem hogy vajon az emberiségnek mi lenne a legjobb. Megvannak a magam gondjai.

salsoul
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
reflex
minigirl
Fel is fogod, amit írok, vagy reflexbõl jön az ellenkezés?

salsoul
nem jól nézett ki összenyomva - egyébként > itt < van
Anaid
Hova lettek a színek a névbõl?

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

salsoul
4000 ezer >>> 4 ezer
salsoul
tudod, ha igazad volna az emberiség már rég megoldotta volna a problémáit (hibáiból tanulva) az elmúlt 4000 ezer évben... de ez nem történt meg... ma sem történik meg...

A hibákat nem tanulással orvosolják az emberek, hanem vedeléssel, és önámitással, meg kivetítéssel.
Dick Riddick
Gyanítom hogy a kiverés csak elírás volt. <#nevetes1>

salsoul
most igazam van mi, mert egy haramdik fél esetére vonatkozik amit mondtam, de mikor rád, a te esetedre vonatkoztatjuk ugyan ezt akkor faszság... szép mondhatom...
Dick Riddick
Azoknak a 99,99%-a, akiket ismersz.

Dick Riddick
Az már az õ dolga.

salsoul
ó igen, az ostoba... a 99,99%...
salsoul
Igen, valóban, valamit tanul belõle.
Csak kérdés, hogy a jó tanulságot tanulja-e meg belõle...
clio1616v
mindenki hibázhat, te is... nyugodtan megbánthatsz, kijáthatsz, becsaphatsz akár akaratodon kívül is bárkit ez még nem a világ, csak akkor se csodálkozz ha egy általad komolynak gondolt kapcsolatodban ugyanezt teszik veled olyanok akikrõl még csak gondolni sem merted, hogy kijátszanak megcsalnak becsapnak, ez errõl szól... bárki követhet el hibát bármennyire is hiszed, hogy szeret...

salsoulnak most abban a narkó dologban igaza van... nem szabad hogy egy narkód legyen és nem szabad csak arra támaszkodni márt ha megszûnik akkor mit csinálsz?

több olyan dolognak kell lenni amivel ki tudod magadnak az igényeidet elégíteni a csaj ebbõl csak az egyik fontos, de nem az egyetlen és a srác itt bukta el...

de mivel még picike és semmilyen lehetõsége nincs, a szülõkre van utalva... pláne nem szabad egy kicsi csajban megbízni aki még idõsebb korára is labilis lesz, azt se tudja mit akar... egy ilyen hisztitõl meg mégjobban elbizonytalanodik...

ez a kiverés dolog, meg úgyis megy nem hiszem hogy a csajjal oldja meg még az efféle szükségleteit amúgy sem...

Anaid
A bölcs más hibájából is tud tanulni, az okos a sajátjából is, az ostoba semmibõl...😄

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

minigirl
Nekem sikerült, pedig én aztán nagy lelkis vagyok. 😄 Még egy nem létezõ problémából is ki tudnám robbantani a 3. világháborút. 😄 (szerencse, h sosem leszek államfõ xD)

Dick Riddick
Mindenki a saját hibáiból tanul. Õ is.

Dick Riddick
16 évesen nem kell ahhoz két hét. <#nevetes1>