nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Egyébként clio, amit mondasz/képviselsz a valóban jogos, és valóban mindaddig úgy is van, amíg az ember olyat szeretne, mint amilyenről te beszélsz: kompromisszumról és/vagy harcolásról szólót.
Lirion amit mond/képvisel szintén jogos, és valóban mindaddig úgy is van, amíg az ember olyat szeretne, mint amilyenről ő beszél: a szórakozásról és/vagy kiélésről szólót.
A te és/vagy Lirion mondandója akkor bukik, amikor az ember se nem kompromisszumról és/vagy harcolásról szólót, se nem szórakozásról és/vagy kiélésről szólót szeretne, hanem mélyebb szellemi, lelki kapcsolatról szólót szeretne, amiben két ember szó nélkül érti egymást, és alapban egymás keze alá élnek.
Hogy szerinted/szerintetek ilyen nincs az egy dolog, az eddigi tapasztalatotok.
Én utána néztem, és az emberiség több ezer éves feljegyzéseiben és jelen életben is van rá tapasztalat, hogy van, létezik ilyen. És én ezekkel a tapasztalatokkal foglalkozok, ezekre hallgatok.
Igaz, hogy kb egymillió tapasztalat közül egy ilyen, ám én akkor is ezzel fogalakozok, és nem érdekel a többi kilencszázkilencvenkilencezer, ami arról szól, hogy hogyan nem, hogyan kompromisszumosan, hogyan harcolósan, hogyan szórakozósan...
Miért nem érdekel?
Mert nem az az én célom.