nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
clio a rohadt életbe légy szíves már elolvasni azt, amit írtam és arra válaszolj/reagálj és ne arra amit kitalálsz, amit soha sehol nem írtam, mondtam de a számba adsz
hol tökömben írtam én önzetlenségről? vagy a rászorulóknak való segítésről? Hol? Hol támogattam én ezt?
Az rászorulóknak nem lehet segíteni. Senki életét nem tudod helyre tenni. Max asszisztálhatsz annak a szarnak a fenntartásához, amiben benne van, de ez nem segítség. Ezzel többet ártasz neki, mint használsz, mert észre nem tér tőle. Nem jön rá, hogy szart, amiben benne van magának köszönhet...
És ne gyere nekem itt körülmények így meg úgy süket dumával. Minden ember, aki az életének az irányítását keménye a kezébe vette tudja azt, hogy ez a körülményesdi baromság, és nem több üres kifogásnál...
Önzetlenség. Ez nálam úgy működik, hogy névtelen adakozás azokból a többlet javakból, amiket munkával, alkotással megtermeltem, de fel nem használok. Azonban ez az adakozás nem veszélyeztetheti a stabil létemet, és kizárólag a többletből lehetséges. Önzö geci vagyok? Legyen így.
Nem fogok csőcseléket támogatni a csőcselékizmusban.
Tudtommal arról írtam, hogy ha ló nincs akkor nem lesz jó a szamár, sem semmi más sem, és nem csinálunk öszvért kompromisszum alapon.
És ne haragudj, de a ló és szamár között van egy kis különbség...
Mint ahogy azon emberek között is, akik használják az agyukat, és akik nem.
Akik EFFEKTÍVEN(!!!) dolgoznak, alkotnak ezáltal teremtenek és jutnak valamire és akik csak a sarki pub-ban vedelnek.
Mindig minden embert annak tartok, aminek akarok, és nem érdekel, hogy erről ki mit gondol.
Aki úgy érzi, hogy lent van, az törjön fel, és ne mást lehúzásával akarjon egyenlő lenni.
És aki amiért nem dolgozott meg, az ne higgye azt, hogy neki az alanyi jogon jár amiért mások alapos igényes hatékony munkával megdolgoztak.
A rászorulók többsége cseszik összefogni, és bármit is tenni a saját maga, saját maguk jobb sorsáért.
Mindenki saját maga sorsának kovácsa, mindenki .
A születésen túl semmi sem jár alanyi jogon.
Szar gyerekkorod volt. Oké, lehet. De ez nem determinálja a szar jövőt.
A szar jövőt az agy használatának hanyagolása és az akaraterő hiány okozza. És mindkettő az adott egyén kezében van. Persze sokkal egyszerűbb és kényelmesebb sarki pub-ban vedelni.
És mifajta öröm, meg mivan? Fejtsd ezt már ki. Fejtsd már ki, hogy milyen örömről beszéltem, írd már le légy szíves, és add meg annak a hozzászólásomnak a számát, amire építed ezt a fajta örömöt.
Végig a hazugság nélküli való és igaz örömről beszéltem.
Ennél milyen öröm lehet jobb?
És tudod az önmagához hű, nyíltan önző geci parasztot többre értékelem, mint a sunyi csúszómászót, aki annak megfelelően játssza az eszét, hogy honnan fúj a szél.
Tudod én már megtanultam átlátni a megjátszott mű mosolyon, boldogságon, örömön...