22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#12018 Fájdalmas lenne olyan méretű szemfogakkal. :D -
clio1616v #12017 egy is elég... de gyakorlatilag még nem láttam macskát csókolózni -
#12016 Hány darab idézetet kérsz ami ennek az elenkezőjét mondja? -
clio1616v #12015 A macskák nem csóklóznak :\
"Elmélet az, amikor mindent tudunk, de semmi nem működik. Gyakorlat az, amikor minden működik, de senki nem tudja, miért." -
#12014 Legyetek macskák, az a legjobb, miáú. -
Lirion #12013 Szar már neked. Én a magam részéről és férfi atom vagyok és egy nő atommal akarok összekapcsolódni, nem pedig félemberként egy másik félemberrel. -
clio1616v #12012 én egy fiúelektron vagyok aki a lehető legközelebb szeretne elhelyezkedni a lány atommag körüli atompályán lehetőleg a 2p-n :) -
#12011 és itt van még a mágnesség is, amit szintén lehet tanulmányozni -
#12010 itt érdemes tanulmányozni a kémiát, hogy miként jönnek létre a legstabilabb és leginstabilabb vegyületek, majd az elolvasottakat analógia elvén át kell vonatkoztatni a párkapcsolatokra
a kettő a lényeget tekintve egy és csak külős megjelenésében különböző -
clio1616v #12009 hogy egy kötés létrejöjjön sokkal több energiát kell befektetni, mint a szétszakításához -
#12008 azt kell kötni ami egyébként széthullik -
Retsu #12007 Többféleképp is értelmezhető a szabadság. Úgy értettem nem kötődöm 1 adott nőhöz ameddig nem érem el amit akarok. Az pedig 1 MINŐSÉGI rekord a lepedőakrobatikában(persze ez nem zárja ki hogy a mennyiség is azért elfogadhato mértékű legyen) :D -
#12006 "én egyelőre jobban kedvelem a szabadságot"
aki nem szabad az .................... -
clio1616v #12005 vannak de ezt nem te döntöd el :) -
Retsu #12004 Valamikor majd eljön az ideje hogy megállapodjak, ha ez szerinted rabság, hát érdekes 1 világnézeted van. -
Retsu #12003 Ezt kifejtenéd, hogy miért készulök "megláncolt rabnak" szerinted? -
#12002 Jó nagy idióta vagy ha megláncolt rabnak mész párkapcsolatba. -
Retsu #12001 Jaja, tudom hogy csak a joszerencsére nem lehet alapozni. Csak mivel mondtam hogy én egyelőre jobban kedvelem a szabadságot, azért várok a "tevés"-sel. Ami persze nem jelenti azt, hogy ne igyekeznék a kellő alapot, hátteret megteremteni hozzá, meg 1 kis tervezés is belefér. "Ember tervez Isten végez", de azért vmennyire le lehet fektetni a boldogabb jövő alapköveit. Nem időpocsékolás az se, legalábbis szerintem nem. -
#12000 És hogy a magányba való vonulásról, hol és mit írtam azt végképp nem vágom.
Tudtommal arról írtam, hogy ha ló nincs akkor nem lesz jó a szamár, sem semmi más sem, és nem csinálunk öszvért kompromisszum alapon.
Egyébként melyik hozzászólásomra építkezel?
Tudsz hozzászólás számot mondani?
Kitalálom:
Nem
Süketelsz, süketelsz, süketelsz... -
Lirion #11999 "és elégedettek legyenek magukkal és velem... "
Nah ezért futott eddig az összes kapcsolatod zátonyra. Nincs saját személyiséged, csak hasonulgatsz össze-vissza, hol kinek kell megfelelni, nem meglepő, hogy rendre önmagadnak ellentmondó dolgokat írsz, akár egy hozzászóláson belül is. -
#11998 Ha teszel érte akkor lesz. Nem fog csak úgy rádtörni.
Rátdtörni csak a lilakodos fajta fog... -
#11997 clio a rohadt életbe légy szíves már elolvasni azt, amit írtam és arra válaszolj/reagálj és ne arra amit kitalálsz, amit soha sehol nem írtam, mondtam de a számba adsz
hol tökömben írtam én önzetlenségről? vagy a rászorulóknak való segítésről? Hol? Hol támogattam én ezt?
Az rászorulóknak nem lehet segíteni. Senki életét nem tudod helyre tenni. Max asszisztálhatsz annak a szarnak a fenntartásához, amiben benne van, de ez nem segítség. Ezzel többet ártasz neki, mint használsz, mert észre nem tér tőle. Nem jön rá, hogy szart, amiben benne van magának köszönhet...
És ne gyere nekem itt körülmények így meg úgy süket dumával. Minden ember, aki az életének az irányítását keménye a kezébe vette tudja azt, hogy ez a körülményesdi baromság, és nem több üres kifogásnál...
Önzetlenség. Ez nálam úgy működik, hogy névtelen adakozás azokból a többlet javakból, amiket munkával, alkotással megtermeltem, de fel nem használok. Azonban ez az adakozás nem veszélyeztetheti a stabil létemet, és kizárólag a többletből lehetséges. Önzö geci vagyok? Legyen így.
Nem fogok csőcseléket támogatni a csőcselékizmusban.
Tudtommal arról írtam, hogy ha ló nincs akkor nem lesz jó a szamár, sem semmi más sem, és nem csinálunk öszvért kompromisszum alapon.
És ne haragudj, de a ló és szamár között van egy kis különbség...
Mint ahogy azon emberek között is, akik használják az agyukat, és akik nem.
Akik EFFEKTÍVEN(!!!) dolgoznak, alkotnak ezáltal teremtenek és jutnak valamire és akik csak a sarki pub-ban vedelnek.
Mindig minden embert annak tartok, aminek akarok, és nem érdekel, hogy erről ki mit gondol.
Aki úgy érzi, hogy lent van, az törjön fel, és ne mást lehúzásával akarjon egyenlő lenni.
És aki amiért nem dolgozott meg, az ne higgye azt, hogy neki az alanyi jogon jár amiért mások alapos igényes hatékony munkával megdolgoztak.
A rászorulók többsége cseszik összefogni, és bármit is tenni a saját maga, saját maguk jobb sorsáért.
Mindenki saját maga sorsának kovácsa, mindenki .
A születésen túl semmi sem jár alanyi jogon.
Szar gyerekkorod volt. Oké, lehet. De ez nem determinálja a szar jövőt.
A szar jövőt az agy használatának hanyagolása és az akaraterő hiány okozza. És mindkettő az adott egyén kezében van. Persze sokkal egyszerűbb és kényelmesebb sarki pub-ban vedelni.
És mifajta öröm, meg mivan? Fejtsd ezt már ki. Fejtsd már ki, hogy milyen örömről beszéltem, írd már le légy szíves, és add meg annak a hozzászólásomnak a számát, amire építed ezt a fajta örömöt.
Végig a hazugság nélküli való és igaz örömről beszéltem.
Ennél milyen öröm lehet jobb?
És tudod az önmagához hű, nyíltan önző geci parasztot többre értékelem, mint a sunyi csúszómászót, aki annak megfelelően játssza az eszét, hogy honnan fúj a szél.
Tudod én már megtanultam átlátni a megjátszott mű mosolyon, boldogságon, örömön... -
Retsu #11996 Figyu clio, ez 1 szép gondolat hogy minek kell.. de attol vitathatatlanul ott az igazság hogy mindannyiunknál vannak rosszabbak és jobbak is. -
Retsu #11995 Igazad van abban, hogy sajnos az esetek nagy része tényleg ha nem is teljesen erről szol de rányomják bélyegét a felsoroltak. De bízni kell abban hogy vmikor eljohet az igazi szerelem, átbaszás, hazugság nélkul. Én perpillanat nem vágyom állando társra, de reménykedem hogy lesz nrészem igaz szerelemben is. -
clio1616v #11994 csak az út a lényeg ;) -
clio1616v #11993 és mi van az önzetlenséggel? mi van azzal, hogy segíteni azokon akik rászorulnak?
nem értelek...
miért kell valakit kevesebbnek vagy többnek tartani magadnál?
nem vagy értékesebb vagy jobb senkinél... azért akarod magad vizsgálni, megismerni, hogy megállapítsd hú de jó vagy azoknál akiket nem tartasz annyira jónak mint magadat?
nekem ez az fajta öröm... elégedettség nem elég... azt akarom látni, hogy a párom akit szeretek, vagy az emberek akikkel bármifajta kapcsolatban állok jólérezzék magukat és elégedettek legyenek magukkal és velem... lássam rajtuk, hogy boldogok...
te ezzel szemben inkább félrevonulsz magányodban... -
#11992 szóval clio mintha mindegy is lenne, hogy mi van az út elején, és mi van útközben a lényeg, hogy a vége előbb vagy utóbb de minden esetben a kompromisszum, és szerelmes lilalködös átbaszás és színház és hazudozás legyen, merthát szerelmesek vagyunk és a szerelem... -
#11991 igazából nem értem, hogy szokásodohoz híven hogyan nem jöttél még elő azzal, hogy a hasonlóságokban ellentétesek, és az ellentétekben hasonlóak és ezért ígyis-úgyis vonzzák egymást -
#11990 ismét, pontosabban még mindig hülye vagy, mert senki sem beszélt arról amiről te írsz, és elég nemistudom-mineknevezzem-mi, hogy mindenből eget rangető baromságokra asszociálsz és ezeken baromságokon fűzöl tovább mindent...
és szerintem ettől már mindenki haját tépi, és olykor olykor akad egy-egy elkeseredett próbálkozás a veled történő értekezésre, de semmi eredmény
mert írunk valamit, és egetrengető baromságokra asszociálsz és ezeken a baromságokon fűzöl tovább mindent...
sehol sem volt arról szó, hogy tudatosan magadra vagy másra erőszakold, hogy szerelmes vagy, vagy ő szerelmes
amiről szó volt az az, hogy mikor szerelmes vagy is légy észnél, és légy tudatában annak, hogy mi miért és hogyan, és ne veszítsd el a józan látásodat egy egyébként életveszélyes terepen
miért életveszélyes?
mert észnélküli-szerelem indíttatásból lehet legkönnyebben elkúrni egy egész életet… meg még sokkal többet... -
#11989 és ez az amibe én nem fogok belemenni, mert az én standardom nem engedi, hogy ilyenbe belemenjek
és hosszú távon nekem is csak szívás, még ha mindent úgy is csinál ahogy én mondom -
clio1616v #11988 igen mert alsóbbrendű és kihasználható... -
clio1616v #11987 még akár az is lehet... -
clio1616v #11986 a megfigyelt ember mindig másképp viselkedik mintha nem figyelnék meg... szóval nincs értelme megfigyelni ;)
ne foglalkozz másokkal, legyél elégedett azzal ami vagy...
de nyugodtan tanulmányozd magad és ismerd meg, addig is magaddal vagy elfoglalva nem másokkal :)
tudatos szerelem... tudatosan ráérőszakolom, hogy mostmárpedig szerelmes leszek és nem nyitsz vitát magaddal...
kicsit skizófrén hajlamra utal ez az ismerd meg önmagad mozgalom... -
#11985 vagy ugye kompromisszumot köt vele a csaj és akkor az számára szopás, nagy nagy szopás
és úgy kell neki ha belemegy -
#11984 #11982 a #11972-re ment -
Rundstedt17 #11983 Azt hittem már nem tudod fokozni de sikerült -
#11982 a különbség az hogy én továbbléptem, revideáltam magam és nem az említett szarokkal kompenzálok, narkozók és reménykedek, hogy hátha máskor nem fog fájni a fejem mikor ismét lendülettel fejjel megyek a falnak... -
Lirion #11981 Esetleg megpróbálhatnál a kérdésre válaszolni..
Szerinted a két ember fogja vonzani egymást? -
#11980 akkor az van, hogy belátják, hogy nem passzol az életük és elköszönnek egymástól, és nem kínozzák, és faragják egymást addig míg egy gyufa marad magukból... -
clio1616v #11979 ilyenkor az történik, hogy akik kompromisszumot kötnek beosztják melyik nap au otthonülős és melyik a szórakozásé ;)
vagy ha olyanok mint salsoul, aki nem köt kompromisszumot akkor ha a fiú mentalitása olyan mint az övé akkor mindig az van amit ő akar...