Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
azt értsd meg, hogy nem kell beindítani semmit 😊
amirõl én beszélek az magától értetõdõ, ha jó egymás társaságában azon nincs mit beindítani 😊

ez nem egy tárgy hogy beindítod meg lekapcsolod...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

minigirl
Te már kapcsolatról beszélsz, nem egy kapcsolat beindításáról...

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

clio1616v
a viselkedésbõl és a reakciókból nagyon hamar látni lehet ki az aki lenyûgöz ki az aki megnevettet ki az akivel jó lenni...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
hidd el letud nyûgözni mégha budit is kell szellõztetni utána, vannak nagyon jó gondolkodású bújós kedves lányok, akik lenyûgöznek elkáprásztatnak az ügyességükkel okosságukkal...

clio1616v
ismeretlenül nem megyek oda senkihez.. ez természetes

clio1616v
a kommunikáció kétoldalú, ha kíváncsi valamire vagyok megkérdezem, ha meg akarok osztani egy élményemet véleményemet elmondom...

ugyanezt teszi a párom is.. és ha nem akarom meghallgatni, vagy nem akarok válaszolni nem nem kell, nem kötelezõ..

az viszont jelzés értékû, ha igen... azt nagyon észre lehet venni ha amit mondok valakit nem érdekel olyankor inkább hallgatok és megvárom hogy mit reagál

minigirl
Jogos. 😊

Sir Quno Jedi
Ez elég beteges. Én még olyan nõt nem láttam soha sem, semmilyen formában sem, amelyik annyira lenyûgözne így ismeretlenül, hogy kukán bámuljam és lenyûgözve kicsi teáskannát imitáljak. SZörnyû vaze!

A nõ is csak élõ ember és ha megvágják vérzik-e, ha megszólal gáz, ha cselekszik hibázik, a budit utána is szellõztetni kell és melegben õ is izzad, nem lehetsz úgy oda érte "elsõre", mert akkor frankón hamis képbe vagy belebuzulva!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

minigirl
Ha nem ismersz valakit, valahogy csak meg kell ismerned. Az nem elég ha nézed a szép szemeit. Beszélgetni kell hozzá, sokat.

clio1616v
olyan nincs hogy kell... se párkapcsolatban se sehol...

nem muszáj megszólalnod ha nem akarsz

ez attól függ mit vársz el a párodtól

minigirl
Ez egy kapcsolatban oké, de hogy az elsõ találkozásnál...? Ha én nem tudok valakivel beszélgetni, akkor hagyom a fenébe, mert tudom, hogy nem sok értelme van. Ha van valakim, nekem legelõször az a fontos, hogy ne csak a "pasim" legyen, hanem a legjobb barátom is. Szerintem ez a legfontosabb egy kapcsolatban. (és itt hozzáteszem, hogy a legjobb barátaimmal mindig mindenrõl tudok beszélgetni, ha meg nincs mit mondanunk egymásnak, akkor nincs *kínos csönd*, csak békés, megértõ hallgatás, amikor tudod, hogy nem is kell semmit mondanod, mert a melletted ülõ ember már a gondolataidat is tudja)

clio1616v
mégvalami a kínos csend az csak annak kínos aki görcsöl ^^

clio1616v
úgy hogy elégedett vagy azzal, ahogy egymás mellett vannak

clio1616v
Nincs tapasztalata, de bírálni pedig szeret, problémákra megoldásként semmi konkrétumot nem hallottunk tõle.

clio1616v
vannak gátlásos emberek én is az vagyok, a párom reakcióitól függ milyen gyorsan oldódik fel ez a gát...

clio1616v
igen már a legelsõnél

clio1616v
nem csak szavakkal lehet kifejezni magad... egy nézés egy érintés is kifejezõ tud lenni

pédául ha egy csaj lenyûgöz akkor meg se tudok szólalni minden érzékszervemmel arra koncentrálok, hogy róla minnél több ingert fogadhassak be... ilyenkor a szövegelés se megy csak minimális szóbeli kommunikáció, már volt hogy kérdezte csaj na mivan nem is beszélgetsz velem?

ilyenkor elmondom, hogy de igen majd ha már nem vagyok ennyire a hatásod alatt...

salsoul
már az elsõ pár találkozásnál? Hûha...

Nem valami súlyos észreveendõ tényezõ elpalástolása ez egyébként?
clio1616v
a kínos csönd esetére vannak megoldások...

én a következõket teszem: megfogom a kezét és símogatom, odabújok hozzá, puszilom a nyakát kényeztetem, nem kell mindig locsogni fecsegni, ha van mondanivaló elmondom úgyis

salsoul
oké, ha van ötleted, hogy miként lehet pl egymáshoz nézve diszharmonikus színeket, vagy hangokat harmonikussá tenni,- a sehogyon túl - akkor szólj mert érdekel a dolog
salsoul
nézd meg mit írt tigeroo!:

""-kedvenc filmem xy.
-hát nekem az annyira nem tetszett"

*kínos csönd*
"
nem feltétlen. ha picit lassabb az észjárásod és egybõl nem tudsz kapcsolni még nem jelenti azt, hogy nincs közös téma, amivel továbblehetne gördíteni...
mesélj már nekünk valamit a kapcsolataidról, ha már ennyire bölcs vagy...

Kérem kapcsolja ki!

chhaya
Hmm.
Amikor valaki olyasmit ír be, hogy hogyan lehetne egy kapcsolatot beindítani vagy megfelelõen szinten tartani, akkor számíthatunk tõled egy olyan nem kimondottan pozitív reakcióra, miszerint az össze nem illõ dolgokat úgyis kár erõltetni.
Ha valaki olyasmit ír be, hogy szétment a párjával, mert nem illettek össze, akkor nagy valószínûséggel ugyancsak számíthatunk egy olyan hsz-re, hogy nem ápolták eléggé a kapcsolatot.
Kicsit negatív vagy.
Vajon miért?
A kérdés költõi.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

chhaya
Pedig szerintem a nem egyezõ véleményeknél még könnyebb is tovább vinni a beszélgetést, egyszerûen csak vissza kell kérdezni... ha nem tetszett a film, miért nem? Milyen filmet szeret? Estébé. 😊 Persze ha a másiknak nincs kedve beszélgetni, vagy túlságosan is eltérõk vagytok, akkor kár erõltetni.

salsoul
a kérdés költõi

ez az a téma aminek a címe:
miként forszírozzuk össze az össze nem passzoló dolgokat

õsszepasszoló emberek közt egyébként ilyen kérdés fel sem merül

(mint ahogyan egyébként az ürítés kérdése sem merül fel ha nincs gond az ürítéssel)
minigirl
A "kínos csönd" khömm... Gázos. Ha az ismerkedésnél gyakran elõfordul, akkor fújhatod az egészet, mert nem érdekled annyira a lányt, hogy úgy érezze, valamivel folytatnia kell. Na meg persze ha erõlködni kell a csevegéssel, annak sem nagyon van értelme. Én már próbáltam, és nagyon ráfáztam.

L3vi
Erre énis eléggé kíváncsilennék....
Mert ez valahogy mindig csak úgy megtörténik...

Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ meg fogja ismerni a békét. -Jimi Hendrix-

tigeroo
na kérdés:

ha van egy ember, akivel közös témát szeretnék, meg hosszú beszélgetéseket, akkor hogyan lehet a legkönyebben eljutni erre a "bizalmi" szintre? tudjátok, ahol már nem kínos az, ha nem egyezik a vélemény, hanem ellehet poénkodni, és jön az egész magától:

"-kedvenc filmem xy.
-hát nekem az annyira nem tetszett"

*kínos csönd*

szóval az ilyen eseteket szeretném elkerülni

azt tudom hogyha mind a két fél hajlandó erre az ismerkedésre, akkor könnyû. nah de mi van akkor, ha az egyik fél erõlködik csak ilyen bájcsevegésekkel? hogyan lehet átbillenni ezen az elsõ akadályon, hogy megnyíljon a két fél egymásnak?
clio1616v
nem értékeli... de nem kell magadra venni nem rólad beszélek

salsoul
van olyan, nem is kevés... sõt ebbõl van a több...

van olyan ismerõsöm is aki azért mert rendõrnek, hogy majd törleszthessen...
chhaya
Hû, vajon miért gondolja, hogy a törõdés és gondoskodás alapvetõ, talán mert tényleg annak kellene lennie? :/

Ide is írhatod, ha akarod, ahogy neked jobb!

Benne vagyok, írj meg privátra a rossz tulajdonságaid!

clio1616v
tegyünk egy próbát... ha lány vagy, a hozzászóülásaid alapján úgy tûnik...

ismerkedjünk meg! úgy hogy elõször nem a jó tulajdonságainkat mutatjuk hanem mindent amirõl azt gondoljuk rossz..

mit szólsz?

Egy nõnek kell a törödés legalább is hogy idõnként nõnek éreze magát! Egy kapcsolat meg két emberen múlik! Adok-kapok. Ha te adsz törödést a párodnak akkor õ is törödni fog veled, de ha õ nem törödik veled, akkor ott baj van.

A másik fél kiismeréséhez idõ kell, mert elõször mindenki a jó oldalát mutatja. Idõvel viszont úgyis elõjön az igazi személyisége a másiknak. Ja, és a rózsaszín köd is elmúlik. 😊

clio1616v
én meg pont azt tapasztaltam, hogy kevés a törõdés és az odafigyelés, mert, ha már megkapta a nõ amit akart törõdésben utána már más lesz fontos... alapvetõnek gondolja majd...

Szia!

Meg kell ismeri a másikat!

Nem a lányokkal van a gond, hanem a pasikkal. Nem tudnak dönteni bizonyos dolgokban, aztán meg csodálkoznak hogy szakítás lesz a vége. A legtöbb pasi azt hiszi, hogy a pénz a legfontosabb dolog, pedig néha elég lenne egy kis oda figyelés és törödés.

clio1616v
attól függ milyenek a preferenciáid

Ritka rendes lányt találni??? És normális pasit olyan könnyû?

clio1616v
csak kihasználnak a nõk és a férfiak is a nõket ez így van rendjén, az a jobbik esetha kölcsönösen akarjátok egymást kihasználni és nem egyoldalú

clio1616v
én ismerek és bosszút is állt rendesen 😄
az okoz csalódást akinek nem hisznek egy idõ után...

Sir Quno Jedi
Dugd meg és kiderül! Ha hagyja és nem leszel beteg, meg õ sem terhes és a pasija sem ver péppé, akkor okés! AZ már ne zavarjon ha halálos beteg és utána õ hal meg, ahhoz semmi közöd! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tigeroo
de szerinted akkor van olyan ember (direkt nem nõt írtam) aki inkább csak azért keres meg utólag xy-t hogy aztán jól pofára ejtse direkt, elõre megtervezve? vagy elképzelhetõ hogy inkább az álláspontja változott meg a személyrõl és mostmár azért keresik egymást, mert esetleg megkedvelte?
salsoul
általában (az emberek nemtõl független) leges-leges-leges-n(n tart végtelen)leg-leg-leg-leg-leg-n(n tart végtelen)-leg utoljára keresik, nézik meg a problémák okát saját magukban

mindig sokkal könnyebb másokat okolni, és másokat bünbaknak megtenni, másokon torolni...
áá dehogy😄

tigeroo
ti ismertek olyan nõket aki csalódásuk után direkt bosszút akarnak állni egy férfin (akiben csalódtak), vagy azért.. próbálnak õkis változtatni és keresni a megoldást?
jee,metalcore

clio1616v
miau ^^