nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#11824:
Na, pont erről van szó, hogy míg számotokra szépeket mondok az egekbe emeltek, s amint számotokra valami kedvezőtlent szólok, rögtön sárral hajigátok. Nem veszitek észre, hogy mindentől független én ugyan az az ember vagyok mindkét esetben, semmi sem változott, én biztosan nem.
Aztán, én nem beszéltem arról, hogy bárki felsőbb rendű lenne.
Ám a lábtörlő rendeletetése, hogy lábat töröljenek benne, a seggnyaló rendeltetése a seggnyalás, a rabszolga rendeltetése a rabszolgálás és így tovább...
Egy tartással rendelkező ember sem a lábtörlőt, sem a seggnyalót, sem a rabszolgát nem fogja igénybe venni, viszont egy gátlástalan ember gond nélkül...
Mi történik, mikor lábat törölnek a lábtörlőben?
Egy okos gátlástalan ember észreveszi a lábtörlőt, és kihasználja a lehetőséget, mert miért ne? mikor a másik önként adja magát, mint lábtörlőt, és nem mondja azt, hogy hé haver!, el vagy tévedve.
Mi a megoldás?:
az emberek gerincet növesztenek, és nem használják ki a lábtörlőket, és az emberek gerincet növesztenek, a lábukra állnak és nem csinálnak magukból lábtörlőt és seggnyalót, és...
Szóval, aki nem akarja, hogy seggnyalóként, lábtörlőként, rabszolgaként, köcsögként és így továbbként végezni, az ne adja magát egyiknek sem. Ha meg mégis adja magát, ne csodálkozzon…
Ennyi.
ui: kinek mi nem inge…