Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

salsoul
nem csalódok ha õt veszem figyelembe és nem a fejemben róla kialakított, belevetített képet

és ez megint nem kompromisszum hanem önismereti, emberismereti, megértési, nyitott odafigyelési kérdés

olyan dolog ez, mint a (z általad belém vetített) viszonyom istennel a te fejedben... ami még csak közelében sem jár az igazságnak
clio1616v
nem feltétlen lesz az...

és a szerelem az tényleg a benned kialakult érzések összessége ami a szerelemmel szeretett ember hatására alakulnak

a barátodat szüleidet testvéredet rokonaidat is szeretheted, de nem akarsz velük élni az életedet, nem velük akarod megosztani... hanem a szerelmeddel

egyre inkább érzem azt hogy ez neked az istened, nincs is ezzel gond, mert benne soha nem fogsz csalódni mivel te találod ki hogy milyen jó és hibátlan.. pont olyan aki soha nem okozhat csalódást... mivel nem is létezik a valóságban, csak elképzeléseidben

egy valódi nõ pedig akár tetszik akár nem ilyen soha nem lesz hibázhat bármikor, és máris csalódsz benne, hacsak nem vagy képes kompromisszumra..

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

salsoul
nyilván a vak nem láthatja meg
fõleg az aki maga is kényszerbõl üzemel
salsoul
a szerelem kitüntett szeretet valaki iránt

na ez az igaz utópia meg önámítás...

Legtöbben azt sem tudják kit szeretnek.
A saját elképzeléseiket vetítik bele a másik emberbe, és azt szeretik a másikban. Nem a másik embert, hanem amit belé vetítenek, azt az embert aki fejükben él, és nem azt amelyik a valóságban van. Aztán jönnek a csalódások, hogy a másik nem olyan mint amilyennek a fejemben elképzeltem. A színházról meg ne is beszéljünk, amiben senki sem a vlódi õszinte arcát mutatja, hanem a "legjobb formáját", azt a formáját ami nem az alapjárati formája, valódi jelleme.

És mi lesz ebbõl a kitüntetett "szeretetbõl":
közöny, undorodás, gyûlölködés mint ahogyan ezt a válóperek meg a gyerek-elhelyezési küzdelmek, a vagyonmegosztás gusztustalan harcai bizonyítják
clio1616v
jaj nemár, ez a minden embert szeretni kell duma nagyon utópia.. és most szerelemrõl beszélünk mindenkibe nem lehetsz szerelmes 😊 a szerelem egy kitüntetett szeretet valaki iránt

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

majd elõjön vagy fél év múlva mint múltkor😄

hárem?<#idiota><#ejnye1><#vigyor>

clio1616v
nem erõszak és nem birtokba vétel... sõt amint meglátom, hogy valamiféle kényszer folytán van velem félelembõl, nem kell...

remélem nem azért szereted az istenedet, mert istenfélõ vagy

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

kezdek aggódni Tarajos Sül kollégánkért :/

Kérem kapcsolja ki!

salsoul
egyébként ehhez miért csak pont egy adott birtokba vette ember jó - miért nem lehet szabadon mindenkivel megosztani?
salsoul
ja, szívesen ráerõszkolnád valakira
clio1616v
a jeligém ez: elégedett és boldog vagyok (megosztanám valakivel) ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

salsoul
persze, ha a a jeligém ez: "Meglévõ szenvedélyekhez tárgy kerestetik!"
salsoul
1. ne mossuk össze a szerelmet és a szeretet - a különbség köztük mint Kossuth és vasút között, vagy mint vak és látó között.

2. a kompromisszumból - meg mint általában a (puszta) szerelembõl végül - csak egymás melletti vergõdés lesz, és legbelül mindenkiben ott fog halkan, nagyon halkan üvölteni a hang, hogy elkúrtad: ennek nem ilyennek kéne lennie
clio1616v
mivel nemcsak rajtad múlik a dolog, hanem egy veled azonos szabad akarattal rendelkezõ lányon ugyanannyira(ha nem jobban) ezért bele kell törõdnöd, ha neki nem kellesz te hiába is akarod... ha meg neked nagyon kell? akkor igenis félj hogy meddig kellesz neki 😄

clio1616v
férfi és nõ közötti a szerelemnek olyan kölcsönös szeretetnek kell lennie jó esetben, amiben mindkét fél azonos kompromisszumszinten képes együtt boldog lenni

salsoul
és >>> én
salsoul
még egy ok amiért ilyen szerelmet és köszönöm szépen nem kérek
salsoul
nézd ez nem szeretet, köze nincs hozzá - hiába erõszakolod rá, hogy szeretet
gameplusz
Menthetetlen vagy...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

clio1616v
de ez a szerelem velejárója

clio1616v
nem mert hiába szeretsz bele valakibe ha õ nem szeret, akarhatod te hogy ne szeretsd, nem fog sikerülni az sem, ez sem

salsoul
hosszú távon a (puszta szerelembõl) több üröm származik mint öröm
salsoul
akarattal döntöd el - ígyis úgyis
erre van a már közhelyessé vált mondás:
a szerelem vak...

Kérem kapcsolja ki!

clio1616v
azthiszem megállapíthatjuk, hogy te a szerelmet ellenzed mint olyant...

clio1616v
a szerelemnek pont az a lényege, hogy nem döntheted el akarattal kit szeretsz és kit nem... az már megjátszás

salsoul
nem (csak) szerelmesnek kell lenni, hanem egy pillanatra megállítani a fáklyás menetet és józanul körbenézni, hogy mivan'
Jóh nevezhetjük szerelemnek csak az adott illetõ ne kezdjen maga köré legendát építeni,síránkozni stb.......

clio1616v
már kérdeztem tõle, hogy úgy volt-e... de válasz nem érkezett

nem hiszem hogy szégyenlni való

gameplusz
Aham. Hát, te se voltál még szerelmes, így.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

salsoul
inkább megkívánás elsõ látásra...
gameplusz
Jó hát én is ismerek olyat akinek szerintem fingja sincs az igazi dolgokról, közben meg "ilyen meg olyan szerelmes vagyok". Van ilyen 😉

Sül barátunk jól eltûnt... Nem tán már is ott alszik? 😄

Kérem kapcsolja ki!

Aha csak szokása egyeseknek hogy így meg úgy szeret vkit és mégse viszonozza milyen szar alak stb és nagy dolgot csinálnak belõle😄D.....

gameplusz
Mit szedsz? Én ilyet nem mondtam. Csak annyit, hogy van szerelem elsõ látásra... Ennyi. Nem túl bonyolult.

fura vagy<#wilting>

clio1616v
nem az nekem nem gond sõt...

ugyan már, gyereke volt ami mégiscsak gondnak bizonyult😄DD....

clio1616v
nem a hibái tudódtak ki 😊) nem az õszinteségével voltak gondok, hanem hazudott egy olyan dologban, ami a kapcsolatunknak fennmaradásával összeegyeztethetetlen tény...

miért mondasz olyan dolgot amirõl nem is tudod hogy mi?

Aha,de a biokémia nem jogosít fel semmire....

ne vitatkozzatok már! lehet SÜL épp kézen fogva sétál álmai nõjével a parkban, ti meg vitatkoztok, hogy ki adott jobb tanácsot...

Kérem kapcsolja ki!

Dick Riddick
Kioktatásból jeles.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Dehogynem.

\"Heroes never die. They just reload.\"

salsoul
még csak biokémia sem: önhipnózis
ne bonyolítsátok már ezt túl! inkább szorítsunk együtt Sül-nek, hogy sikerüljön neki!<#law>

Kérem kapcsolja ki!

gameplusz
A szerelemhez nem kell feltétlen ismerni a másikat. Ez csak biokémia.

nah igen csak látta de már szereti😄.....

salsoul
Szereti?
Nem is ismeri, azt sem tudja milyen ember, hogy összeillenek-e... nem korai még itt szeretni, ragaszkodni, kötõdni?
gameplusz
Azért nyilván kicsit másabb a szitu ha olyan csajhoz közelítesz, akit mondjuk szeretsz, mint valami sima csajhoz... És ez sosem fog változni.