nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#11130 | Arch
Amit mondtam az úgy hangzik helyesen párkapcsolat példán, hogy hogyha én egy társat szeretnék akkor rajtam áll, hogy nyitott és megfelelő ember legyek, de nem rajtam áll a megfelelő ember elém kerülése, a vele való találkozás. Még ha ezer milliárd helyre járok is el ismerkedni akkor sem.
A dolgok nem történnek meg az idejük előtt, forszírozzák bárhogyan is.
Ha esőt szeretnék, az eső sem fog előbb esni, mint ahogy esni fog. A legtöbb amit megtehetek az ügy érdekében, hogy eljárom az esőtáncot, aztán teszem tovább a dolgaimat.
(nehogy valaki most ovis értetlen módjára párkapcsolat-tánccal jöjjön elő...)
#11131 | Arch
Az egyén boldogsága csak az egyénen múlik, senki és semmi máson.
Senki és semmi nem képes boldoggá vagy boldogtalanná tenni saját magán kívül.
Én eddig a „leganagyobb” boldogságot másoknak csak olyan dolgok járulékával nyújtottam amit kizárólagosan autonóm boldogságomért, örömömért tettem.
Más boldogságának szem előtt tartása a saját boldogság rovására megy.
És most el lehet képzelni mi következik abból, hogy mindenki a másik boldogságát lesi, és a másik boldogságából akar boldog lenni...
#11132 | Arch
A standard hétköznapi értelemben véve nem, és nem is értem, tudom miért kéne egyáltalán.
#11133 | Arch
Igen szeretném boldognak tudni, de tudom, hogy az ő boldogsága nem rajtam áll, még ha kedvébe járok sem. Amolyan narkó lehetek csak neki amitől lerészegedik és érzéketlen lesz a valós/valódi boldogtalanságára.