nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • salsoul
    #11114 | Steve Q
    Nem úgy értettem, ahogy te értetted, hanem úgy, hogy az adott helyzetben a helyzetnek megfelelően megteszek mindent amit meg lehet.

#11116 | Sir Quno Jedi
    A kutya kuyta, az ember ember.
    És nem az ember hazug, hanem a hazug ember hazug.

#11117 | Arch
    Csak látszólag és ideig óráig teszik egymást "boldoggá", és az a boldogság már eleve mint a keserű méz, mert a háttérben ott rettegnek a magánytól, hogy egyedül maradnak, hogy senkit sem érdekelnek, hogy értéktelenek stb stb stb... Csak másodkézből tudnak boldogok lenni.
    És még csak nem is a párkapcsolatért kezdeményeznek párkapcsolatot, hanem azért mert a párkapcsolatban látják (ilyen-olyan) személyes egoista boldogságuk megvalósulását.

Az ember vagy boldog vagy nem.
    Aki igyekszik boldog lenni, az nem boldog, s ő van a boldogságtól legmesszebb.
    És gyereket is a saját egoista vágyain, és az eddigi értelmetlen életének való látszólagos értelemadáson túl miért szeretne? Jó kérdés...

A standard mainstream 60-70 éves nem boldog egyedül. És húszonévesen sem volt boldog egyedül, csak akkor bele tudott menekülni társaságokban, szerelmekbe, párkapcsolatokba, barátságokba, haverságokba stb és ezzel el tudta odázni a probléma megoldását, addig amíg el nem kezdtek kihalni mellőle az emberek, és a gyerekei a saját életüket élni. Most azonban újult erővel tér vissza egy csapásra kamatostul a probléma és pluszban még 60-70 évnyi életet (illúziót) alapjaiban megrengetve...

Ezért nagyon veszélyes minden menekülés, és látszatmegoldás a lét kő kemény tényeit illetően.

#11118 | Aquir
    Amit az ösztön, test akar, azt nem az egyén akarja.
    És itt az átb*szás az ösztönökben, testi vágyakban...

#11119 | Sir Quno Jedi
    Nagyon igaz, nagyon igaz. Még annál is igazabb... (sajnos).

#11121 | Cserediák
    Semmi bunkósság nem volt a mondandódban, és nem arról írtam, hogy volt-e benne, vagy sem.
    Csak azt mondtam, hogy ha hirtelen becsinálsz akkor a becsinált anyag még ha szeretet is csak rád tartozik és senki másra. Másra csak akkor és annyiban amennyire a másik előbb érdeklődik utána.
    Arról pedig, hogy kit találok vagy nem találok egyáltalán nem volt szó.