nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Akkor direktben kérdezek, mert nem arra válaszoltál amit kérdeztem:
Te most a jelenlegi kapcsolatodban azért vagy mert telik az idő, nem fiatalodsz és igazán vágytál valakire, és hajlandó voltál kompromisszumra?
Az én elképzelésem a következőképpen néz ki: adott két ember, akik észre sem veszik, hogy vannak, akik szerelmesek lesznek egymásba anélkül, hogy észrevennék, hogy szerelmesek egymásba, és együtt vannak anélkül, hogy észrevennék, hogy együtt vannak és így tovább.
Ők lesznek felhőtlenül, egymás járulékos korlátozása, nyomorítása, keserítése nélkül boldogan együtt. Ők az igazi Mi. Nem a kompromisszumos, mesterkélten, szükségállapotban csinált Mi.
Ha egy lány érdeklődik irántam akkor nem azt fogom megnézni, hogy milyen jó vagy nem jó hozzám, hanem azt fogom megnézni, hogy egy húron pendülünk-e, és egymásnak megfelelő-e és/vagy kiegészítő-e az életstílusunk, felfogásunk. És ha nem, akkor viszlát...
(hányszor kell még ezt leírnom mire végre megértitek?)
Ha minden meg is van a csaj akkor is azt csinál amit akar. És feltételem, hogy mindenkor azt csináljon amit szabadon, önmagához valóban hűen akar.
Ha mehetnékje van akkor megy, ha nem akkor marad. Felnőtt szabad ember, és így is kezelem.
Mert jobb egy őszinte gerinces mehetnék, mint egy hamis gerinctelen maradás, megalkuvás.