Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gbc csabika
Igaz, a végén kiderül, hogy mi jöttünk csak az evolúcióval. Illetve tök mindegy, a lényeg az, hogy Salsoul nem velünk jött. Õ a spirituális világ követe, nincsenek testi igényei, fényt eszik.

bl0kiM
a hatalmas baromság ez az összehasonlítás volt amit te írtál! (:
a nézõpontunk dimenziókban tér el... a lányról nem fizikai testként beszélek. nyilván nem csonkolásról beszélünk. elsõsorban lelkiekrõl beszélek. mert nézõponttól függetlenül a pillangók (hogy ne kurvának nevezzem õket) is gondolkodnak.

turbodezintegrátor :: a zűrzavar sohasem szemerkél: dézsából ömlik.

És ezt hol is írtam, mutass már rá..
salsoul
Ja nem, nyilván az egyik filmben lehetett...
ték

Én nem állítottam semmit -.-

A barbár az a saját kultúrától idegen népekre használt jelzõ. Ezt már nem sikerült megtudnod a rengeteg olvasgatás közben?
salsoul
Majd idõvel kiderül, hogy ki az idióta. Még nem most. Majd idõvel.
salsoul
És te?
clio1616v
pont te beszélsz a nõ saját akaratáról, aki szerint elég ha te akarod...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

salsoul
A múltkor valakit leszóltál, hogy mindent csak szó szerint tud venni...
Honnan tudod, hogy hogyan kerültél ide?

gbc csabika
Annak is, de az elõbb idézett hozzászólásodban állatnak, ennyire hülye vagy? Nem evolúció során kerültél ide? Lehetsz még ennél idiótább?

Ki a franc beszélt arról, hogy a játéknak milyen hatása van? Arról volt szó, hogy semmi köze a szexhez, a kettõt összehasonlítani hatalmas baromság. Azt meg totál leszarom, hogy hányszor vezettél már ilyen hülye játékokat..
Érveljek is?
1. dugni lehet gumiban - almát lehet késsel vágni.
2. a szextõl az ember nem lesz kevesebb, ellenkezõleg, épphogy több lesz tõle - az alma nem lesz több attól, hogy megeszitek
3. egy nõt nem adogatnak körbe és nem dughatja meg mindenki, van saját akarata - az almának van?
salsoul
barbárnak
salsoul
Én nem evolució során kerültem ide, és elsõ sorban lelki igényeim vannak, és annak rendelem alá a testi igényeimet.
Dick Riddick
Most erre mit mondjak? Vitaképtelenek vagytok.

\"Heroes never die. They just reload.\"

gbc csabika
Most megint nem errõl volt szó, hanem arról hogy Salsoul állatnak nevez mindenkit, aki élvezi szerelem nélkül a szexet. Nem mi magunkat, hanem õ. Alant olvasható.

clio1616v
nehogy azt hidd...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
nincs olyan hülye nõ aki érdemben hozzátenne a tapaszalataihoz... aki nem illik bele a képbe azt lehülyézi.. milyen tapasztalatszerzés ez? 😊

bl0kiM
igen, negatív, nem követendõ szereplõként próbáltam feltüntetni.
bocs, ha nem volt egyértelmû

salsoul
te is dugtál már többet...
és tudjuk, hogy igazán szeretni csak egyet lehet

(egy kicsit szerintem is tuljárattad magad - nem ilyen sarkos az õ helyzete)
clio1616v
ennyi ezzel tudok egy véleményen lenni én is..

Dick Riddick
Ám nem foglak. Más nem is hiányzik.

clio1616v
olvass vissza...
neki tapasztalazszerzés a csajozás és ehhez a dugás és a jó csaj látványa alapvetõ

gbc csabika
Nenenene, szal ki hozta elõ az állat dolgot? Mert Molnibalage nem az tuti.

salsoul
Lirion te mindent csak filmekbõl tudsz?
Hagyd már a buzi filmjeidet!
clio1616v
kit szeretsz? mindenkit akit megdugsz?

salsoul
Õ testi szintrõl indít, és a testi dolgoknak rendel alá mindent.
Én más szintrõl indítok, és más szintnek rendelek alá mindent.
Dick Riddick
Senki nem állította hogy csak ilyen kapcsolatot akar, és senki nem mondta hogy csak "felpróbálja". Mert nem errõl van szó.

bl0kiM
többször vezettem már a játékot 14-16 évesek körében és a hatás nem maradt el, érzékelték hogy itt nem bab-ra megy a játék, ugy tûnik itt többeknek még elmaradásaik vannak.
nem láttam a filmet és pestet sem szeretem.

gbc csabika
És? Az evolúció során kerültél ide, vagy te talán az utolsó vacsoráról másztál le b+? Az ember ember és vannak testi igényei.

clio1616v
nekem ez...

clio1616v
te nem vagy normális aki téged elviselne ^^

salsoul
"Tudod létezik olyan hogy evoulúció és testi igények. Valakinek igénye van a szexre akkor is, ha nem szerelmes. Az ember így van huzalozva."
clio1616v
Õ legalább az eszét használja gondolkodásra...

MR ME
nincs egy normális lány, aki nem csak külsõleg hanem belsõleg is kibírható

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

gbc csabika
Ezt a részletet megtarthattad volna magadank😊

gbc csabika
És értelmezted is azt vagy csak mutogatsz rá? "Valakinek igénye van a szexre akkor is, ha nem szerelmes. Az ember így van huzalozva." Ez tény, egészséges embereknél így van. Kérdezz meg egy pszichológust vagy pszichiátert. Bár te úgyis jobban tudod bárkinél.

Dick Riddick
Még ki?

salsoul
Ám felvilágosíthatsz a motivációdról, hogy jobban megérthessünk...
clio1616v
nekem attól erekcióm van ha a szerelmem hangját meghallom...

Dick Riddick
"egy olyan lány aki minden discoban átmulatott éjszaka után mással megy haza (és még tovább is)"
Például innen.

salsoul
Nem csak én látom így.
salsoul
Az aki téged is barátom. <#nevetes1>
Dick Riddick
Végre. Nem valami ködös utalás!
Az igazság az hogy te látsz ilyennek. Mivel nem ismered azokat akikkel együtt voltam, és nem ismersz engem sem. Nem tudsz semmit a motivációinkról, a múltunkról, a jelenünkrõl. Márpedig információ nélkül egy pszichológusnak sem menne a jellemábrázolás. Fõleg nem néhány hozzászólás alapján.
Úgyhogy szerintem jobb lenne ha nem mások véleményének állítanád
be, hanem a magad véleményének. Jobb lenne.

salsoul
És téged kikérdezett? Hallgatnál inkább, bölcsebb maradnál..
clio1616v
magyarul csinálj amit akarsz... erre gondolt...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Ez egy rettenetesen szar példa. Ekkora baromságot rég nem olvastam már. Állj be salsoul szektájába és osszátok az igéteket a nyugati aluljáróban pesten..
A "40 éves szûz" c. film fõszereplõjének sorsa várható számotokra.