nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • salsoul
    Nézd ismét ugyan ott vagyunk ahol mindig is voltunk.
    Kölcsönösen elbeszélünk egymás mellet.
    Teljesen más dimenziókban gondolkodunk, élünk és ezek között a dimenziók között nincs sem kompromisszum, sem átjárás. Az ember vagy ezen a lovon lovagol, vagy azon a lovon lovagol. Vagy egyiken sem.

Sajnos nem tudok egy élet dologról teljes egészében nyilatkozni, amihez egy teljes egész életre van szükség. Majd hálalom előtt pár nappal fogok tudni erről beszélni, és akkor majd talán írok egy könyvet, amiből az én módszereimről, eredményeimről az utókor levonhatja a következtetéseket.
    Más ember életével nem számolhatok, vele kísérletezni még ha akarnék se tudnék, így maradok én, és kísérletezek magamon.
    Nem azért mert ez jó szórakozás, hanem azért mert keresek valamit amit - a számomra - standard süket dumával, amit mindenütt hallani, és amivel az érzelmi manipulatív romantikus irományok vannak tele nem sikerült megtalálnom. Arra jó, hogy az ember időnkét lerészegedjen, és ebben a lerészegedett zsibbadt állapotba ne érzékelje a problémákat, kérdéseket de ez sem nem problémamegoldás, sem nem kérdések megválaszolása.
    Persze a kísérletezéssel az ember mindenféle ismeretlen és bizonytalan terepen járkál, és bizony keményen ráfázhat, de csak ha ezt a kockázatot vállalja juthat eredményre. És persze vannak akik nem kísérleteznek, nem próbálkoznak, és beérik azzal ami van, ahogy az van mert az nem ismeretlen, és valamiféle biztonságot ad vagy mi a szösz.

Sajnos én itt új komoly ötletekkel, véleményekkel, gondolatokkal nem találkoztam.
    Amit itt hallottam azt már mind többször A-Z-ig Z-A-ig számba vettem, átvizsgáltam.
    Az egész sg-n egyedül Nessie volt az aki tudott újat mondani.
    Mindegy, hogy az baromság vagy okosság volt, mert új volt aminek a fényében lehetett mindent újra átgondolni.

Ami pedig Freud-ot illeti, az mai Istent:
    "Freud módszere a pszichopatát nem gyógyítja meg, hanem a belső nehézségek iránt érzéketlen idiótát konstruál, amely sokkal kevésbé normális, mint amilyen a beteg volt."