Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"Vállald büszkén hogy neked könnyelmû huzalozásod van, és úgy élsz mint egy állat. "
ba32107: nem igy fogalmaznék, de ha nagyon le akarjuk egyszerûsíteni, akkor errõl van szó. vannak azok akik "mindig mással" lógnak és vannak azok akik megfontoltabbak ilyen téren. persze ettõl még õk is nõk s õk is élnek. csak kicsit máshogy, a maguk módján.
turbodezintegrátor :: a zűrzavar sohasem szemerkél: dézsából ömlik.
Na ez az amit senki nem állított. De senki.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Olcsó gagyiságot látnak.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A te kapcsolataidat miért tartod jobbnak mint az enyéimet?
Kérlek írd már le hogy szerinted hogyan is látnak engem.
Mi nem.
újabb példa, szintén nem saját és remélem közérthetõ: egy játék: körben ülnek 15-20an, fiuk lányok vegyesen. valakinél van egy alma, beleharap, továbbadja. az is beleharap, szintén továbbadja. tekintettel a náthás, járványos idõszakra 4-5 ember után érdemes visszakérni az almát...eredmény: az elsõ pár ember még könnyen volt, odaharapott ahol még "érintetlen" az alma. utána már gondban vannak a delikvensek. konklúzió: mindenki szívesebben harap bele egy szép, egészséges almába mint egy olyanba aminek már hiányzik a fele és össze van csócsálva, ne adj' isten rohad belülrõl. egy olyan lány aki minden discoban átmulatott éjszaka után mással megy haza (és még tovább is) ehhez az almához hasonlítható. különbség hogy itt nem kívülrõl látszik az eredmény, hanem belülrõl. ha valami véletlen folytán a lány megtalálja a nagy õt, nem jelent majd semmi különöset a szex, ráadásul ilyenkor akarva-akaratlanul össze fogja hasonlítani a párját a korábbiakkal és ez pedig többnyire nem kedvezõ a férfi szempontjából.
kedves ba32107, pillanatnyilag arra célozgatok, hogy nem egészséges ha egy hölgy (vagy akár férfi) lefekszik az összes kollégájával.
ha van (és miért ne lenne?!) egy kis lelkiismerete az embernek, jóérzése, tisztessége, akkor ezt el tudja fogadni. de nem is kell ilyen messzire menni, elég ha EMBER a talpán.
ui.: a netikettet tartsuk már szem elõtt. gondolok itt a "csúnya" szövegekre. nem a sok "kurva élettel" fogtok meggyõzni minket...
Ezt tedd félre, és vizsgálódj az övével, hogy lásd milyen megfontolásból és mi alapján jut arra amire.
kicsit más, de ide illik: (én is csak hallottam, nem én találtam ki)
az emberek istenek akarnak lenni, uralkodni akarnak a világ felett (ami nem feltétlenül lenne probléma) de teremteni is akarnak. nem jó nekünk (nektek) a termésátlag, csinálunk gén-kezelt gabonát, hibrid szarvasmarhákat, permetezünk, gyógyszerezünk, stb. de itt nincs megállás, a gyerekeket is kémcsõben akarjuk "összerakni" megváltoztatjuk a szemük, hajuk színét, a testalkatukat, a nemüket, mindent, csak ne olyan legyen, mint amilyet kapnánk... pedig közben észre sem vesszük, hogy a szexualitás révén már "istenek" vagyunk, teremtünk. életet adunk. hát miért nem elég ennyi?! az utóbbi években több millió magzatot öltünk meg. csak ezt, mivel anyaméhen belül vannak, nem látható nem tekintjük bûnnek. sõt még támogatjuk is, hogy 16 év alattiak is szülõi beleegyezés nélkül végrehajthassák...
az a baj (és innentõl újra saját a gondolat) hogy az átlag és itt a fiatalokra gondolok 15-16 évesen összefekszik minden jött-menttel és élvezeti cikként tekint a szexre. pedig ha csak egy kicsit is tudatosabban élnénk, nagyot fordulna a világ!
...kicsit eltértem a topic témájától, exkurzus bezárva.
szóval valóban nehéz, rendes, szép, kedves, aranyos, okos, NÕIES lányt találni. én is itt kepesztek már 19 éve (: de boldogan várok még pár évet ha utána megtalálom a nagy Õt!
ui.: és mondjátok csak, ti milyen "állattól származtok?" mert én ugyan nem vagyok állat. és az õseim se voltak. a félreértések elkerülése érdekében: Darwin nem azt mondta hogy az ember a majomtól származik!! hanem azt hogy az embernek és a majomnak közös õse volt. a kettõ messze nem ugyanaz! és én is a Bibliából ismert (vagy lehet hogy nem ismert) történet híve vagyok. vagyis azt az oldalt képviselem világnézeti szempontból. itt nem a 6napos teremtésre gondolok, hanem hogy nem õsrobbanás és egyéb evoluciós elképzelések nyomán jött létre az ember, hanem van valaki (akit mi Istennek hívunk) aki elrendezte a dolgokat.
Nem értem ezt hogy gondolod, ránézel valakire és abban a pillanatban mindketten lángoló szerelemmel omlotok egymás nyakába és holtomiglan-holtodiglan? Biztos van elvétve ilyen is, de valószínûbb hogy elõször vonzalomat, bizsergést érezünk, és folyamatosan mélyül szerelemmé a kapcsolat. Senki nem beszélt itt hazugságokkal elcsábított, leitatott, mindenkivel ágyba bújó, barátját megcsaló lányokról, sem hazudozó, mindenkit lefektetõ, f*lrekefélõ férfiakról.
Egyszerûen két emberrõl van szó, akik találkoznak, megismerkednek, vonzalmat, rokonszenvet éreznek egymás iránt, és szexuális életet élnek egymással. Ennyi.
De hogy saját példát is említsek: Én is összejöttem egy lánnyal, aki egy szakítás után volt, nem akart semmi komolyat. Én csak szimplán egy laza kapcsolatra vágytam. Összejöttünk, jókat szexeltünk, eljártunk ide-oda, holott mindketten tudtuk hogy nem lesz belõle hosszú távon semmi. Aranyos, jószívû és õszinte volt, nagyon kellemes idõt töltöttünk egymással.
A te elméleted szerint õ is csak egy k*rva. És ez volt az ami engem felháborított. Õ nem k*rva, én pedig nem vagyok st*ici. Aki ilyet állít annak egészen egyszerûen nincs ki a négy kereke. Ez az én véleményem.
Én ezért (is) más elvekhez tartom magam.
Míg én az ösztöneimet vezetem a kijelölt mederbe
Én a részemrõl teremtés párti vagyok.
Így az ember - az én világképemben - sem nem növénytõl, sem nem állattól származik.
Az emberiség a sterilizálástól és a fogamzásgátlóktól (szórakozó mentalitástól) fog egyébként kihalni... És attól, hogy lassan kihalnak azok az emberek akik még képesek voltak a gyerkeiket nagyjából tudatosan felnevelni...
valami nagyon bekavar nálad a szex és az ösztönök kérdését tekintve.
Ébresztõ, ha a szexet nem ösztönlényként élnéd meg, a farkad sem állna fel. Mert ugye remélem egyetértünk abban, hogy nem a szerelemtõl lesz erekciód, és a nõd nem a szerelemtõl nedvesedik. Akármennyire is magasztalod, az ösztönök kiirtásával kipusztulna az emberiség.
másik: ha nem hiszel az evolúcióban, milyen elméletet követsz? Mélyen vallásos vagy?
ezt nem megvetésbõl kérdezem, csak kíváncsiságból.
2. kurvára nem mondta senki, hogy az állatok viselkedése követendõ példa az emberek számára.
3. kurvára nem néztem le sem embert, sem állatot azért, ahogyan viselkedik. Mellesleg ne bántsd már a rohadt állatokat. Mi bajod van neked folyton az állatokkal?
Szívesebben beszélgetek a macskámmal, mint veled.
Csak tartsd fejben, hogy nem mindenki az állatoktól eredezteti magát, és nem mindenki az állatok viselkedését tartja követendõ mintának.
Ismételten elmondom: ti hivatkoztok az állatok viselkedésére állandóan...
Nem én állítom, és nem én eredeztetlek titeket onnan. Hanem ti magatokat... (kinek mi nem inge...)
Akkor még két eshetõség áll fent. Szóval ezek szerint akkor te vagy növény vagy, vagy gomba.
Ez az állat szó nagyon bassza a te csõrödet.
Ráadásul te magad is tudod, hogy miért mondja mindenki, hogy nagy az arcod. És mégis értetlenkedsz.
az már eleve jó ha egy lánynak tetszel, mert akkor meg is akar ismerni sõt akkor már komoly dolog is lehet belõle... az csak egy dolog hogy szexelni is akar, de nem ez a legfontosabb, csak erre utaltam az egész eddigi hozzászólásaimban..
Your suffers will be legendary even in hell!