Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
nincs olyan lány aki ne szakítás után lenne és még ne szexelt volna nincs ez másképp az én párommal sem, nem az a lényeg hanem hogy nem lehet az a célod hogy csak ilyen kapcsolatot akarj egy lánnyal felvállalni, hogy egy éjszakára kipróbálod és szia... olvass vissza mibõl alakult ki ez a lirion féle agymenés, hogy õ csak próbálkozik és majd kialakul hogy kit is akar valójában, felpróbálja a lányokat... és tapasztalatot gyûjt... amelyik lány ilyen kapcsolatot akar hogy tudja hogy csak felpróbálják az kurva, aki meg nem tudja az meg áldozat ez miatt szólogatok hozzá a magam módján

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

gbc csabika
Salsoul #7693(fujj):
"Vállald büszkén hogy neked könnyelmû huzalozásod van, és úgy élsz mint egy állat. "

bl0kiM
hát ezt nem értem mibõl vontad le?! (:
ba32107: nem igy fogalmaznék, de ha nagyon le akarjuk egyszerûsíteni, akkor errõl van szó. vannak azok akik "mindig mással" lógnak és vannak azok akik megfontoltabbak ilyen téren. persze ettõl még õk is nõk s õk is élnek. csak kicsit máshogy, a maguk módján.

turbodezintegrátor :: a zűrzavar sohasem szemerkél: dézsából ömlik.

salsoul
De õk egyébként tovább vannak lépve és igazából családban gondolkodnak kezdetektõl.
Dick Riddick
"Inkább baszok mint szeretek"
Na ez az amit senki nem állított. De senki.

\"Heroes never die. They just reload.\"

salsoul
Úgy látnak mint aki kerüli az életben a felelõsséget, és azt, hogy valamit komolyan gondoljon, hogy felelõsséget vállaljon, és olyan területre való lépésre szánja el magát, ahonnan nem lehet visszatáncolni, ahol már ki kéne állni, és erõfeszítéseket kéne tenni, ahol felelõs lenne a Rókáért - lásd. Kis herceg.

Olcsó gagyiságot látnak.
clio1616v
valamelyik inkább baszok mint szeretek elvtársad mondta hogy álatok öszöneként szexelne inkább, Salsoul nem mondott semmi állatiasat...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Dick Riddick
Nem. Egyszerûen írd le a saját véleményed.

gbc csabika
Ja, és ez nem válasz volt, ködösítsél csak.

Dick Riddick
Szórakoztatócikk... Rosszat teszünk neked ezzel? Megbántunk vele? Vagy mi?
A te kapcsolataidat miért tartod jobbnak mint az enyéimet?

gbc csabika
Ezt teszi a többes szám második személy, de ha ilyen problémáid vannak ne fórumozz...

salsoul
Most kezdjük elölrõl a topikot?
salsoul
Nem emlékszem, hogy hozzád szóltam volna...
Dick Riddick
Most már kíváncsi vagyok.
Kérlek írd már le hogy szerinted hogyan is látnak engem.

salsoul
Azokról, akik mint szórakoztatócikkek vannak együtt.
gbc csabika
Nem emlékszem, hogy azt mondtam volna hogy ösztönlény szintjén kell élnem. Egyébként azt sem te mondtad, hogy ott jártál, ahol más még nem?

salsoul
Nekünk az marad - független attól, hogy neked ez mennyire tetszik, nem tetszik
Dick Riddick
Te is azokról a lányokról beszélsz, akik minden este mással mennek haza.
Mi nem.

De miért jöttök állandóan a végletekkel? Nem csak szüzességi fogadalmat tevõ és a velejéig rothadt ribanc nõ létezik, akármilyen furcsa is...

salsoul
"Én azt mondom nektek nem ártana egy kicsit más szemszögbõl is nézelõdni." - én is <#nezze>
Én is ezt mondom. Clionak már többen mondták, hogy oké, értjük a te álláspontodat, elfogadjuk, csak TE fogadd el, hogy nem az az egyetlen "helyes" út. Nem érti...

salsoul
Tetszel nekem, te vagy az én emberem.
Nem a véleményekre céloztam, hanem a tényekre.

Dick Riddick
Én azt mondom nektek nem ártana egy kicsit más szemszögbõl is nézelõdni.

Dick Riddick
Ezt fejtsd ki.

bl0kiM
szerintem itt alapvetõ különbségek vannak fórumozó és fórumozó között. ezen eltérések pedig egészen a családi háttérig és neveltetésig nyúlnak vissza. a világért sem akarok anyázni (ti se tegyétek!) és természetes hogy mindenki a saját igazát védi, de azért picit talán formáljuk egymást. én is elgondolkodtam most ezen az egyéjszakás búfelejtõ "kapcsolaton", de továbbra sem tudom elfogadni, sõt ellenzem.
újabb példa, szintén nem saját és remélem közérthetõ: egy játék: körben ülnek 15-20an, fiuk lányok vegyesen. valakinél van egy alma, beleharap, továbbadja. az is beleharap, szintén továbbadja. tekintettel a náthás, járványos idõszakra 4-5 ember után érdemes visszakérni az almát...eredmény: az elsõ pár ember még könnyen volt, odaharapott ahol még "érintetlen" az alma. utána már gondban vannak a delikvensek. konklúzió: mindenki szívesebben harap bele egy szép, egészséges almába mint egy olyanba aminek már hiányzik a fele és össze van csócsálva, ne adj' isten rohad belülrõl. egy olyan lány aki minden discoban átmulatott éjszaka után mással megy haza (és még tovább is) ehhez az almához hasonlítható. különbség hogy itt nem kívülrõl látszik az eredmény, hanem belülrõl. ha valami véletlen folytán a lány megtalálja a nagy õt, nem jelent majd semmi különöset a szex, ráadásul ilyenkor akarva-akaratlanul össze fogja hasonlítani a párját a korábbiakkal és ez pedig többnyire nem kedvezõ a férfi szempontjából.
kedves ba32107, pillanatnyilag arra célozgatok, hogy nem egészséges ha egy hölgy (vagy akár férfi) lefekszik az összes kollégájával.
ha van (és miért ne lenne?!) egy kis lelkiismerete az embernek, jóérzése, tisztessége, akkor ezt el tudja fogadni. de nem is kell ilyen messzire menni, elég ha EMBER a talpán.

ui.: a netikettet tartsuk már szem elõtt. gondolok itt a "csúnya" szövegekre. nem a sok "kurva élettel" fogtok meggyõzni minket...

salsoul
Mert a saját szemszögedbõl vizsgálódsz.
Ezt tedd félre, és vizsgálódj az övével, hogy lásd milyen megfontolásból és mi alapján jut arra amire.
salsoul
Nyilván ha te véleményeden lenne akkor elég lett volna... igaz?
Mi lenne, ha egyszer ki is fejtenéd amire célozgatsz? Akárki szemszögébõl nézem, az égvilágon semmi kivetnivalót nem találok az írásában. Fel nem tudom érni ép ésszel, hogy mi a problémátok ezzel a hozzáállással. A másik oldaltól eddig csak logikus érveket és tisztán megfogalmazott gondolatokat, tõletek pedig üres locsogást olvastam...

Nem olvastál vissza eleget

salsoul
Próbálj meg az õ szemszögébõl magadra nézni - komolyan.
bl0kiM
bocs, csak most találtam a topicot, cím alapján érdekesnek tûnik... még olvasom az elõzményeket. csak gyorsan átfutva az utóbbiakat, azt hiszem Salsoul véleményét osztom. 19 évesen mindenféle élettapasztalat nélkül azt mondom hogy az tesz minket emberré, hogy nem az ösztöneink után megyünk. pl egy hülye koleszos példa: nem rúgom szét a szobatársam fejét ha nekem (vele ellentétben) nincs kajám. ez a gondolkodásmód, mármint hogy nem az ösztöneink irányítanak, érvényes a nõkkel / hölgyekkel való kapcsolatokra is. ha te (Fbn Lx) durván szólva csak a farkad után mész, akkor elõre sajnálom a hölgyeket akiket eléd sodor az élet.
kicsit más, de ide illik: (én is csak hallottam, nem én találtam ki)
az emberek istenek akarnak lenni, uralkodni akarnak a világ felett (ami nem feltétlenül lenne probléma) de teremteni is akarnak. nem jó nekünk (nektek) a termésátlag, csinálunk gén-kezelt gabonát, hibrid szarvasmarhákat, permetezünk, gyógyszerezünk, stb. de itt nincs megállás, a gyerekeket is kémcsõben akarjuk "összerakni" megváltoztatjuk a szemük, hajuk színét, a testalkatukat, a nemüket, mindent, csak ne olyan legyen, mint amilyet kapnánk... pedig közben észre sem vesszük, hogy a szexualitás révén már "istenek" vagyunk, teremtünk. életet adunk. hát miért nem elég ennyi?! az utóbbi években több millió magzatot öltünk meg. csak ezt, mivel anyaméhen belül vannak, nem látható nem tekintjük bûnnek. sõt még támogatjuk is, hogy 16 év alattiak is szülõi beleegyezés nélkül végrehajthassák...
az a baj (és innentõl újra saját a gondolat) hogy az átlag és itt a fiatalokra gondolok 15-16 évesen összefekszik minden jött-menttel és élvezeti cikként tekint a szexre. pedig ha csak egy kicsit is tudatosabban élnénk, nagyot fordulna a világ!
...kicsit eltértem a topic témájától, exkurzus bezárva.
szóval valóban nehéz, rendes, szép, kedves, aranyos, okos, NÕIES lányt találni. én is itt kepesztek már 19 éve (: de boldogan várok még pár évet ha utána megtalálom a nagy Õt!

ui.: és mondjátok csak, ti milyen "állattól származtok?" mert én ugyan nem vagyok állat. és az õseim se voltak. a félreértések elkerülése érdekében: Darwin nem azt mondta hogy az ember a majomtól származik!! hanem azt hogy az embernek és a majomnak közös õse volt. a kettõ messze nem ugyanaz! és én is a Bibliából ismert (vagy lehet hogy nem ismert) történet híve vagyok. vagyis azt az oldalt képviselem világnézeti szempontból. itt nem a 6napos teremtésre gondolok, hanem hogy nem õsrobbanás és egyéb evoluciós elképzelések nyomán jött létre az ember, hanem van valaki (akit mi Istennek hívunk) aki elrendezte a dolgokat.

Dick Riddick
Az üzeneted nem kicsit volt félreérthetõ. De ha tényleg így van, tekintsd semmisnek az utolsó soromat.
Nem értem ezt hogy gondolod, ránézel valakire és abban a pillanatban mindketten lángoló szerelemmel omlotok egymás nyakába és holtomiglan-holtodiglan? Biztos van elvétve ilyen is, de valószínûbb hogy elõször vonzalomat, bizsergést érezünk, és folyamatosan mélyül szerelemmé a kapcsolat. Senki nem beszélt itt hazugságokkal elcsábított, leitatott, mindenkivel ágyba bújó, barátját megcsaló lányokról, sem hazudozó, mindenkit lefektetõ, f*lrekefélõ férfiakról.
Egyszerûen két emberrõl van szó, akik találkoznak, megismerkednek, vonzalmat, rokonszenvet éreznek egymás iránt, és szexuális életet élnek egymással. Ennyi.
De hogy saját példát is említsek: Én is összejöttem egy lánnyal, aki egy szakítás után volt, nem akart semmi komolyat. Én csak szimplán egy laza kapcsolatra vágytam. Összejöttünk, jókat szexeltünk, eljártunk ide-oda, holott mindketten tudtuk hogy nem lesz belõle hosszú távon semmi. Aranyos, jószívû és õszinte volt, nagyon kellemes idõt töltöttünk egymással.
A te elméleted szerint õ is csak egy k*rva. És ez volt az ami engem felháborított. Õ nem k*rva, én pedig nem vagyok st*ici. Aki ilyet állít annak egészen egyszerûen nincs ki a négy kereke. Ez az én véleményem.

salsoul
Én nem onnan eredek 😉
Én ezért (is) más elvekhez tartom magam.

Míg én az ösztöneimet vezetem a kijelölt mederbe , titeket az ösztönötök vezet a kénye kedve szerinti mederbe .
salsoul
Mig az állatnak nem, az embernek megvan a képessége arra, hogy megfelelõ mederben megfelelõ szinten tarthassa az ösztöneit.

Én a részemrõl teremtés párti vagyok.
Így az ember - az én világképemben - sem nem növénytõl, sem nem állattól származik.

Az emberiség a sterilizálástól és a fogamzásgátlóktól (szórakozó mentalitástól) fog egyébként kihalni... És attól, hogy lassan kihalnak azok az emberek akik még képesek voltak a gyerkeiket nagyjából tudatosan felnevelni...
aki ösztönlény szinten él, az nem zuhanyzik.
valami nagyon bekavar nálad a szex és az ösztönök kérdését tekintve.
Ébresztõ, ha a szexet nem ösztönlényként élnéd meg, a farkad sem állna fel. Mert ugye remélem egyetértünk abban, hogy nem a szerelemtõl lesz erekciód, és a nõd nem a szerelemtõl nedvesedik. Akármennyire is magasztalod, az ösztönök kiirtásával kipusztulna az emberiség.

másik: ha nem hiszel az evolúcióban, milyen elméletet követsz? Mélyen vallásos vagy?
ezt nem megvetésbõl kérdezem, csak kíváncsiságból.
Anarchista állatbarát<#idiota>

1. kurvára nem mondott senki olyat, hogy az állatoktól eredezteti magát. mellesleg bizonyos szempontból onnan eredünk. Nem a növényektõl, és nem a gombáktól. És ez neked fáj?
2. kurvára nem mondta senki, hogy az állatok viselkedése követendõ példa az emberek számára.
3. kurvára nem néztem le sem embert, sem állatot azért, ahogyan viselkedik. Mellesleg ne bántsd már a rohadt állatokat. Mi bajod van neked folyton az állatokkal?
Szívesebben beszélgetek a macskámmal, mint veled.
salsoul
És ti mondtátok, hogy ösztönlény szinten kell élnetek.
salsoul
Nézd, ha ti az állatoktól eredeztetitek magatokat, legyetek rá büszkék.

Csak tartsd fejben, hogy nem mindenki az állatoktól eredezteti magát, és nem mindenki az állatok viselkedését tartja követendõ mintának.

Ismételten elmondom: ti hivatkoztok az állatok viselkedésére állandóan...
Nem én állítom, és nem én eredeztetlek titeket onnan. Hanem ti magatokat... (kinek mi nem inge...)
szóval mi állatok vagyunk, de te ezek szerint nem.
Akkor még két eshetõség áll fent. Szóval ezek szerint akkor te vagy növény vagy, vagy gomba.
Ez az állat szó nagyon bassza a te csõrödet.
Ráadásul te magad is tudod, hogy miért mondja mindenki, hogy nagy az arcod. És mégis értetlenkedsz.
salsoul
Te nem, és az amire a kérdésed irányult nem neked szólt.
gbc csabika
Ezt Te mondtad, én ilyet nem írtam le.

salsoul
Ti mondtátok hogy állatira vagytok huzalozva, és ezzel érveltetek.
gbc csabika
#7834-esre még mindig nem válaszolt. Nem is fog, max terelni kezd majd, meg azzal jön, hogy õ olyasmit is ért amit más nem. Emellett pedig a legkomolyabb élettapasztalata az az volt, hogy a középiskolában nem tetszettek neki a lányok.

téged kurvára nem lát senki magasan.
clio1616v
na õ a hazug kurva, mert ilyen is van ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
figyelj tudom hogy mire gondolsz, de ezt te is tudod hogy nem ilyen egyszerû...

az már eleve jó ha egy lánynak tetszel, mert akkor meg is akar ismerni sõt akkor már komoly dolog is lehet belõle... az csak egy dolog hogy szexelni is akar, de nem ez a legfontosabb, csak erre utaltam az egész eddigi hozzászólásaimban..

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Herr Lehrer
de olyat is ismertem, akinek volt pasija és a hozzátok hasolnó elvet vallotta. Azt mondta õ sose lenne képe szerelem nélkül lefeküdni akárkivel. Aztán szakított a faszijával és 2 hét múlva büszkén mesélte hogy õ a múltkor egyszerre 2 faszival kefélt. Szal errõl ennyit 😄

Your suffers will be legendary even in hell!

Herr Lehrer
2 😄

nem mintha amúgy ez akármit is számítana😛

Your suffers will be legendary even in hell!