nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • salsoul
    #10850 | orsi1987
    Ez nagyon egyszerű: nem érdekel a világ. Nem nekik élek, nem érdekel a véleményük. Persze ha mondanak valamit, akkor azt átgondolom, de mérvadónak nem fogom tekinteni.
    Persze a világban él az ember, együtt kell velük élnem, de ez nem jelenti azt, hogy alájuk kell rendelnem magam. A gyenge perceket pedig félretesz erős percekben való újragondolásra.

#10851 | EdDyBoy
    Élj így! Áldás békesség!

#10852 | EdDyBoy
    Ó értem, csak ti képzelődhettek, ó értem.
    Nem értem, miből gondolod azt ekkora távolságból, ismeretlen emberekről, akiket még csak nem is láttál, hogy ők boldogok?

Nos mutassa meg, prezentálj az igazát, elvégre erre épül majdnem minden kapcsolat, és mégsem repdes senki sem a boldogságtól, örömtől.
    Én akiket megkérdeztem eddig, hogy boldogok-e mind zavarba jöttek, és össze-vissza magyarázkodni kezdtek, hogy boldogságuk hát ő mégis csak boldogság, mert azért ritkán, ööö szép pillanatok, és az ööö kárpótol, ööö... és boldogunk vagyunk... ööö... és... izé...

#10853 | EdDyBoy
    Ó igen, az agyhalott oktalan emberek pontosabban ösztönlények szükségletpiramisa. Ó igen.
    Ma már a tudomány az isten, és a tudósok a nagy papok és nekik hajbókol ész nélkül mindenki.

#10854 | MrSpock
    Élj így! Áldás békesség!