22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#10857 Élj Így!Áldás Békesség!:-)
Ennyi téma lezárva.Ha valaki kérdez itt,majd szívesen elmondom a véleményem,reálisan mint valós tapasztalatokkal rendelkező ember,ha tudok szívesen segítek,mint ahogy matyi is lentebb szólt.
-
#10856 boldogságuk >>> boldogtalanságuk -
#10855 #10850 | orsi1987
Ez nagyon egyszerű: nem érdekel a világ. Nem nekik élek, nem érdekel a véleményük. Persze ha mondanak valamit, akkor azt átgondolom, de mérvadónak nem fogom tekinteni.
Persze a világban él az ember, együtt kell velük élnem, de ez nem jelenti azt, hogy alájuk kell rendelnem magam. A gyenge perceket pedig félretesz erős percekben való újragondolásra.
#10851 | EdDyBoy
Élj így! Áldás békesség!
#10852 | EdDyBoy
Ó értem, csak ti képzelődhettek, ó értem.
Nem értem, miből gondolod azt ekkora távolságból, ismeretlen emberekről, akiket még csak nem is láttál, hogy ők boldogok?
Nos mutassa meg, prezentálj az igazát, elvégre erre épül majdnem minden kapcsolat, és mégsem repdes senki sem a boldogságtól, örömtől.
Én akiket megkérdeztem eddig, hogy boldogok-e mind zavarba jöttek, és össze-vissza magyarázkodni kezdtek, hogy boldogságuk hát ő mégis csak boldogság, mert azért ritkán, ööö szép pillanatok, és az ööö kárpótol, ööö... és boldogunk vagyunk... ööö... és... izé...
#10853 | EdDyBoy
Ó igen, az agyhalott oktalan emberek pontosabban ösztönlények szükségletpiramisa. Ó igen.
Ma már a tudomány az isten, és a tudósok a nagy papok és nekik hajbókol ész nélkül mindenki.
#10854 | MrSpock
Élj így! Áldás békesség!
#10854 Pontosan arra vágysz amit még nem kaptál meg.Vágyaid lehetnek hatalmasak,de lehet hogy sosem fogod elérni,mert vannak gátak,és nem a gondolkodásodban,hisz nem mindig rajtad múlik a siker.És ez mindenkinek más-más,akár érzelmileg is.Ezlrt is írtam,hiába vágysz egy nőre,ha nem kaphatod meg,és nem rajtad múlik,lehetsz te akármiylen ha nem te vagy aki megmozdítja,és persze most a rendes lányokról bezsélek.Nem hogy kipengeted a lóvét és már tied is!:-)De Salsoul ezt nem értheti,hisz ő csak akkor leszen boldog mikor valami csoda folytán egyesülnek a vágyak..mint egy varázsütésre,hogy mindenben tökéletes lesz a nő is,akárcsak ő,és pont egymásratalálnak eme kis Föld nevezető bolygón.
Mindneki más meg csak éljen a kis küözépszerű boldogságában,családjában, gyerekeivel akikért él,és szeretik.Egy pár kar aki átöleli,aki megsímogatja,aki puszit,csókot ad,és füledve súgja hogy szeretlek,mindez pusztán szánalmas kis lealacsonyító,emberhez nem méltó dolgok. Ennél már magasabb szinten kell gondolkodni,a tökéletesség szintjén hogy inkább semmi,de én leszek az univerzum mindenhatója!:-) -
EdDyBoy #10853 MASLOW-piramis (szükséglethierarchia):
-
EdDyBoy #10852 Nem értem, miből gondolod azt ekkora távolságból, ismeretlen emberekről, akiket még csak nem is láttál, hogy ők nem boldogok?
Beleképzeled, hogy nem lehetnek, mert nem olyanok, mint te.
Megint ott tartunk, hogy csak te lehetsz boldog, majd ha megtalálod a párod, és rajtad kívül senki más. És nem arról van szó most sem, hogy lenéznénk, hanem hogy látjuk mennyire lenézel mindenki mást. Miért olyan nehéz elfogadnod, hogy másnak is lehet igaza, és nem csak annak, aki azt mondja, hogy neked van igazad? -
EdDyBoy #10851 Mindenki arra vágyik, amit nem kaphat meg. Ezért hívják vágynak.
Azok is vágynak valamire, akiknek már mindenük megvan (A szempontomból, mert én arra vágyok, ami nekik már megvan).
Ha nekik adnál 20ezret, lenéznének, hogy ezzel most mit akarsz? De ha olyan embernek adod, akinek nincs 20ezre, vagy még csak képen látott ekkora címletet, annak a boldogságot látod majd az arcán, mert tudja, hogy a következő pár napban nem a kukából fog enni (itt most nem azokra gondolok, akik kapásból piára költenék).
Igen boldogságot. Mert ezt a fogalom mindenkinek mást jelent. Neki ez is boldogságot okoz, és leszarja, hogy te közben nem leszel boldog, mert egy másik embernek boldogságot csalhattál az arcára.
Egy szegény ember nem kacsalábon forgóra fog vágyni elsősorban, hanem négy falra, ami melegen tartja a hideg téli estéken. Mert neki ez sincs meg. Mindig csak egy lépés. Aztán ha az megvan, akkor jöhet a következő lépés.
"kizárólag az elmében létező gát szab csak határt mindennek."
Nem tudom mennyire vagy tisztában a fizika törvényeivel, de szerintem neked sem jelennek meg az asztalon azok a dolgok, amiket elképzelsz. Persze nem erre gondoltál, de ha érzelmeket szeretnél, azok sem lesznek valósak, csak mert te azt akarod. Persze ha magadtól, saját magadnak beképzeled ezeket, akkor máris terülj-terülj asztalka, de az még mindig csak az elmédben létezik.
"Ha középszerűséget akarsz, mást nem tudsz elképzelni, mást nem tudsz valósnak tartani akkor azt fogod kapni."
Azt kell gondolnom, megint ott ragadtál a saját kis világodben. Tárd ki kis világod ablakát, és nézz ki rajta, milyen is a valóság. Egy dolog elképzelni valamit, és egy másik azt megvalósítani.
Értelmileg szegény ember az, aki nem tud elképzelni egy jobb világot magának, de nem az ilyen emberekről beszélünk.
Elmesélhetnéd azt, hogy lehetne egy jobb világban élni, ha azt pusztán elképzeled.
Még ha középszerűek is, akkor is lehetnek boldogok az emberek. A boldogság mértékét nem az határozza meg, hogy középszerűen élsz-e, lejjebb, vagy feljebb. -
orsi1987 #10850 én csak arra akartam célozni, hogy ha a világ nem becsül meg, akkor honnan szedd az önbecsülést? ha a világ értéktelennek tart, akkor egy idő után már te is értéktelennek tartod magad, akkor is, ha nem azzal kéne foglalkozni, minek tartanak mások. nem tudsz kiszakadni a világból, együtt kell élni a többi emberrel, és ahogyan ők ítélnek, gyenge perceidben hiszel nekik, és oda minden...
és akkor elkezdesz egyre lejjebb csúszni. -
#10849 Egyébként tényleg ekkora elvárás, hogy a férfi legyen férfi, a nő pedig nő? -
#10848 Az ő dolga. -
#10847 A tespedésre törekszik. -
#10846 De lehet ez fordítva is nem?Hogy ő akarna csak nálad magas a léc?Akkor mi van?De te előre tudod,hogy az a lány,nő,biztosan téged fog akarni anélkül hogy megismerne? Akkor jobb vagy mint Uri Geller:-D -
#10845 Egyelőre nem az. Ha látsz valahol, szólj, és megyek kérdezősködni. -
#10844 Meg szerintem azért akinek kicsit is fontos a lelke,érzelme,az hogy harmonikus legyen,az törekszik is minél jobban megvalósítani azt!Sajna nem mindenki jut el a te szintedig,de hát emberek vagyunk,és vétkezünk.
Követünk el hibákat,vagy csak a sors hozza úgy hogy valami nem sikerül.
Egyébként nemvagyok olyan hülye hogy ne tudjam értelmezni,amiket te írsz!Szerintem inkább már te magad sem tudod miket írogatsz itt,és csak mindig kibújsz ha igazából valamit kérdeznek,vagy valami filozofikusnak mondott dologgal válaszolsz igazolván hogy te mindent jól csinálsz.:-) -
#10843 De én miért akarnék olyat aki nem akar engem? Nemértem -
#10842 És ha valóban boldog akkor mit csinálsz ,nyakonszúrod magad,hogy bassza meg jéé középszerűen is lehet valaki boldog?Úristen!És ez nem jelenti azt hogy igénytelen,meg hogy alacsonyra tette a mércét.Egyszerűen csak hogy megtaláta akivel közösen letudnak élni esetleg egy életet. -
#10841 Azért nem csak az elmében lévő gát szabhat határt!Mwert hiába akarsz valakit ha ő nem téged,és köze nincs az elméhez:-) -
#10840 Ha középszerűséget akarsz, mást nem tudsz elképzelni, mást nem tudsz valósnak tartani akkor azt fogod kapni. -
#10839 Meg kell jegyeznem, hogy kizárólag az elmében létező gát szab csak határt mindennek. -
#10838 Legyen boldog a középszerűségében.
Az én kérdésem csak annyi, hogy valóban boldog-e benne?
A három hónapos dologból egy kukott sem sikerült megértened, és ráadásul összemosod egy másik dologgal így jobb ha ezen nem lovagolsz.
A másoktól való visszajelzés bizonytalan:
aki felrúgok más véleményen lesz rólam mint akinek adok egy 20 ezrest
melyik fog jól látni engem? -
#10837 Igen a szülők néha gondod okoznak főleg fiatalabb korban de végülis áthidalható,meg azért nem is nagy ez.De ha kitartotok akkor ugye halad az idő és máris minden jobb!
Sok sikert hozzá!!Én mindig örülök ha valaki megtalálja a párját!:-)
És jó,hogy közel is van:-P -
#10836 Azt hiszem tudok olvasni talán jobban is mint az átlag,sőt még értelmezni is:-)
Nem vagyok egy fogyatékos még hozzád képest sem:-)
Roszabb vagy mint egy hittérítő,(mosoly)el sem tudod azt képzelni,hogy más boldog lehet az ő kis "középszerűségében"?:-)Mert nem rakja magasra a lécet,mert tudja hogy meddig mehet el,ismeri a korlátait.Én kívánom hogy valaki átugorja a te lécedet,de szerintem erre még Isinbayeva sem képes még rúddal sem.:-)
Egyébként hogy magadat megismerd ahhoz nemkell senki,de viszont mással szeretnél együttlenni,élni,kapcsolatot létesíteni,őt viszont megkell ismerni.És nem úgy hogy 3 hónapig kifigyeljük,infót gyűjtünk róla.
Csak tudod mi a legjöbb önismerés?Az amit másoktól kapsz visszajelzést,főleg ha tényleg szeretnél valakit magad mellé,mert te nemlátod a hibáid(persze azok nincsenek is)és élsz a tökéletesnek elképzelt világodban ahol te diktálod a feltételeket.
De végülis nemvagyunk egyformák és ezzel semmi baj nincs:-) Mindenki úgy próbálkozik ahogy tud,vagy gondolja,helyes,vagy helytelen az idő,meg a kapcsolatok minősége eldönti.
Én is azt vallom és ebben egyetértünk,hogy a minőség mennyiség felett áll nálam is!:-) -
#10835 "Arról van szó, ha te szólsz, ne lohadjunk,
de mi férfiak férfiak maradjunk
és nők a nők - szabadok, kedvesek
- s mind ember, mert az egyre kevesebb..."
/József Attila: Thomas Mann üdvözlése - részlet/ -
#10834 orsi1987 sorai első körben cáfolják állításod ;) -
#10833 #10825 | orsi1987
Az önbecsülés nem véletlenül önbecsülés és nem "világbecsülés".
Magunkkal kell tisztában lenni, magunkkal kell elszámolni és nem a világgal, vagy bármi/bárki mással, hogy az mit mond vagy mit nem mond.
Aki értéke alatt eladja magát azt már nem fogják az értékén megvenni.
Az sem aki az értékén meg tudná fizetni.
Az egy este erejéig kapcsán: nem lesz boldog, egy este erejéig sem, s ezt ő is végig tudja, legfeljebb elhallgatja maga előtt.
Aki rendes az rendes előtte, közben, és utána mindentől függetlenül.
#10826 | orsi1987
Attól, hogy az ember szeretet, szerelem, kapcsolat éhes még következetesnek kell lennie magával is és a társával is, és hajlandónak kell lennie meglátnia és felfognia a valóságot az önálltatás helyett.
Mint már írtam: nem másokhoz, másvalamihez képest kell az embernek becsülnie, tartania akármire saját magát, hanem önmagához képest.
Az önbecsülés lényege, hogy önmagán nyugszik, és nem máson, nem másokon.
Régen (nem az eltorzított formában) Isten, bölcsesség, filozófia, Szófia, Nous, hősköltemények néven futott az ami felfelé emelt és segített szabadulni a spirál lehúzásából. Mára már ezeket mind megölték, és már semmi sem az aminek hívják. Ugyanakkor bárki felélesztheti őket, bárki rekonstruálhatja a dolgokat.
Persze mondom ezt férfi ésszel.
Nőknél valamennyire biztosan másképp áll, más a lelki felépítés.
#10827 | MrSpock
A rézvérű vulkániak nem tudnak olvasni?
Tudod nem azt írtam, hogy ráérek még a kérdéssel foglalkozni, és így nem foglalkozok vele.
Pillanatok alatt el tudom dönteni, hogy valakire fel tudok-e nézni mint Nőre vagy sem.
A megismerés gyakorlásához nem kell sem nő, sem kapcsolat.
Önismeret kell hozzá. Mindenki annyira ismerhet meg mást, amennyire ismeri saját magát.
Tudod, azért azokat középszerűen boldogokat akiket leírtál négyszemközt megkéredzném, hogy mégis mi a véleményük a boldogságukról. Mert egy dolog az, amit a felszínen mutatnak, amit te a felszínesen látsz, a felszínes látásoddal, és más dolog az amit valójában legbelül élnek meg, amiről senkinek és semminek nem beszélnek, ezáltal érzékeny füleknek ordítva róla...
Az én magas lécem olyan magas léc, amit én át tudok ugrani, és hozzám ennek átugrása a belépő. Nyilván nem ugorhatja át minden jött-ment. És edzés helyett ők inkább a könnyebb utat választanák, és levesznek a magasságból. Sikerélményük, és boldogságuk is ezen a sikkasztott szinten marad.
#10829 | MrSpock
Ez is egy verzió.
Mindenki maga választ.
A szívében mindenki maga tudja, hogy mire vágyik, mi elégíti ki, és hogy tényleg boldog e, a kompromisszumával és a rengeteg tapasztalatával...
Én nem lettem tőlük az, és attól sem, hogy "lyuk van a seggemen és szelel".
Az emberiségnek pedig inkább minőséginek kéne lennie, s nem pedig mennyiséginek. -
Rundstedt17 #10832 Magyarán nem létező az ideálod:D.
-
#10831 En 18 vagyok o pedig 15. Vegulis (lehet) nem is vele van/lenne a problema, hogy akarna- ezt az egeszet, hanem inkabb a szuleitol tartok, hogy mit szolnanak hozza. :/
A tavolsag meg megoldhato,mert 5kmre lakik tolem tehat busszal is 10 perc, meg akar gyalog is megvan hamar :) -
#10830 Hali!Miért ne lehetne? Szerintem semmi gond ekkora korkülönbséggel,de sokkal többel sem.Ha jólérzitek egymást,és tudtok majd találkozni nem probléma.Max a távolság ha esetleg nem ott lakik a közelben.3 év az semmi,mondjuk nemtudom hány évesek vagytok de nem is számít!
Csak szépen fokozatosan és hajrá!Persze kérdés hoygan áll ő hozzá,csak barátilag,vagy esetleg több is lehetne.Hívd el talira és akkor majd kiderül,ha benne van már előrébb léptél!:-) -
#10829 Igen,sok lány van hasonló helyzetben,én is ismertem párat úgy barátilag,akiket rendesen átcsesztek a pasik.De a szerelem nagy úr,és nem látnak tőle sokszor a csajok,persze fordítva is igaz azért:-)
És ebből adódóan egy rendes srác már nemnagyon rúg labdába,mert nemakar mégegyszer csalódni satöbbi. Sajnos sokszor rossz a választás,és később ez visszahat.Mert uyge mindig alegjobb,legmenőbb kell..akinél eleve sorbanállnak,vgy ha te túl jó vagy,jobb mint a párod akkor úgyszintén,ha nincs meg a nagy love,akkor könnyen frusztráló lehet,és mindig akad jobb,főleg ha ugye az ember még kicsit el is van látva önbizalommal.Tehát mindig rossz egy kapcsolatban sokadiknak jönni,bár vannak azért pozitív dolgok,főleg ha érzed hogy a párod mennyire odavan érted,és viszont,és végre nem fognak palira venni.Ami persze nem garantált,csak a tapasztalat azért viszi előrébb az embert,és nem azt jelenti mint salsoul-nál hogy megállapodsz a középszerűségben,és alábbadod.Mert nincs középszerű kapcsolat,vagy jó vagy rossz..mindenki a lehetőségei szerint választ,és a kompromisszum amit megkell hozni,ha az emebr társat szeretne.Hiába vágysz egy álompárra,ha sosem tudod elérni,mert ő nem terád vágyik.És hangsúlyozom: nem mindegy már csak legyen alapon!Akkor inkább egyedül maradnék! -
#10828 Hali. Egy ideje beszelgetek egy lannyal msnen, egesz jol elvagyunk, mjint baratok. Szerintetek lehet belole valami komolyabb is? Mert 3 evvel fiatalabb, mint en.
Egyebkent teljesen jol elvagyunk azert kerdezem.. :)
Koszi. -
#10827 Dejóó,hogy neked van időd!:-) Tudod ismertem pár embert akinek volt ideje mindig mondta ráér még meg minek is sürgesse,és majd megtalálja aki neki szenteltetik..és most utólag meg hogy mekkora barom volt,hogy nem előbb ment bele kapcsolatokba.egy az,tapasztalatszerzés,mások megismerése,másik hogy tudják,érezzék,hogy milyen ha szeretik az embert.
Az ember addig nem vágyik annyira rá míg meg nem ismeri az érzést.De ha megvolt és elveszíti akkor már tudja ,és folyton azt próbálja megtalálni.
Egyébként úgymond "rendes nő" (meg egyéni mérce kit nevezel rendesnek) létezik,bár ugye nincs tökéletes,mert mind különálló személyiség,és biztosan van hibája,pasikról nem is beszélve,persze kivéve téged.
Olyan lány nagyon sok van aki,kedves ,aranyos,szexy,szép,nins ellszállva,lehet is vele beszélgetni,vannak önálló és jó gondolatai,és még kompromisszumra is képes.Bár a belső nagyon fontos ugyebár,és itt írtad hogy te nem alacsonyodsz le középszerűségre,csak a tökéletesre törekszel.Csak azt elméletben lehet elérni,vagy kompromisszumok árán,igényeidből le kell azért adni.Persze ha te nem,és vársz a te dolgod,csak ne próbáld itt elhitetni bárkivel is hogy ez a követendő példa,mert akkor kihal az emberiség. Sok ismerős párt,családot látok akik úgymond középszerűek,nem férnek bele a te tökéletes illiúzióképedbe,és mégis boldogok,gyerekek szaladgálnak.ők megtalálták egymásban amit kerestek.Bár nem állítottak olyan magaslécet amit nemtudnak átugrani.De nem is úgy választottak,hogy mindegy már csak legyen valaki. -
orsi1987 #10826 az a helyzet, hogy valaha ilyen voltam én, amilyet leírtál... és ezt nem nagyképűségből mondom, ilyen voltam.
de néhány kapcsolat, néhány ember, aki kihasznál, és egy értéktelen roncsnak tartod magad, lent vagy a padlón, és fogalmad sincs, mi az,amiért még büszke lehetnél magadra, el vagy veszve, senkiben nem tudsz már bízni, és hinni, magadat sem becsülöd semmire, és egyre mélyebbre visz a spirál.
és végül nem talál meg az sem, aki régóta keresett,mert nem tud megkülönböztetni az ócska nőktől.
és ez nem egyedi eset. -
orsi1987 #10825 Nos... Ilyen nő nem sok van. És azért nincs sok, mert jórészt önbecsülési problémákkal küzdenek, amit a média, a sok szenny és a sok szemét miatt éreznek. Kevés nő értékeli magát annyira, amennyit ér valójában. És nemcsak a külsőre gondolok. Vannak azok a férfiak, akiket te is pontosan leírtál,és akik szerintem- tapasztalataim szerint- többségben vannak, és akik miatt nagyon sok nő lealacsonyodik az "árucikk" szintre. Vagy azért, mert hisz nekik, vagy mert hinni akar nekik, vagy mert eljut odáig, hogy hiába van önbecsülése, a világ nem becsüli meg, és már csak a pillanatnyi öröm megszerzése is boldoggá teszi- legalább egy este erejéig. Iszonyú sok nő szaladgál az utcán egy hangyányi szeretetre kiéhezve, akik úgy viselkednek, ahogyan Te leírtad, de ha találnának valakit, aki szereti őket, amellett boldogok lennének, és rendes lányok.
Ez az egész nagyon szomorú, nagyon rossz képet kapunk mindenhonnan: felülről, testközelből, az egész médiából. Jó példákra volna szükség, hogy az ember attól érezze magát embernek, hogy tisztességes. -
#10824 Nekem az ilyen valószínűségi mutatók nem okoznak problémát.
Plusz az én világszemléletemben sokkal nagyobb ez a "parányi" valószínűség, mint egy 100% ateista esetében.
Időm, türelmem, kitartásom van bőven.
Magamon is, helyzetemen is van még mit dolgoznom, úgyhogy nem unatkozok.
Persze benne van a pakliban, hogy nem találom meg és egyedül maradok, de ez szerintem még így is jobb mint egy frusztráló középszerűség, kompromisszum, lejjebbadás.
És persze nem mindenkinek való ez, nem mindenki elég erős hozzá.
Mindenki gondoljon amit akar -
Steve Q #10823 Ezzel sajna egyetértek, a férfirészben még jobban.
Salsoul, ha szerinted ez az igazi nő (hát, én már nem tudom, milyen az igazi nő, én is annyifélét láttam már), akkor attól tartok, egy ideált keresel, amit vagy csak hihetetlen nagy szerencsével, vagy - a legnagyobb valószínűséggel - sosem találsz meg... -
#10822 Nőre gondolok aki Nő.
Aki nem emancipált, aki nem maszkulin, aki nem uniszex, aki nem kéjnő, aki nem devalválja magát, aki nem veti magát a disznók elé, aki nem barbibaba giccs, aki nem [publikus] erotikus tárgy.
Akinek van tartása, gerince, aki becsüli, értékeli magát, aki tudja, hogy ő Nő, hogy mi illik hozzá és mi nem, aki ízlésesen tudja mi tartozik a közre, mi tartozik otthonra, és mi tartozik még egy emberre.
Akire fel tudok nézni, és akire ha ránézek, azt mondom: igen, ő Nő.
Aki egyszerre egységesen, arányosan gyakorol hatást erotikus, testi, lelki, szellemi adottságaival, és nem csak az egyikkel [kérkedik] [a többi hiányában?].
A nő ma leginkább: durva barbibaba, márketing fogás, erotikus cikk, koktél díva, szórakoztató cikk, narkotikum, ipari ágazat. A felnövekvők pedig már ehhez hangolják hozzá magukat.
(A férfit sem kell félteni: se méltóság, se bátorság, se erő, se gerinc, se önbecsülés, se bölcsesség. Minden tudománya kimerül a bandába csapódott nagypofájúságban, vedelésben, tivornyázásban [mert egyedül még ehhez is kevés], a baszásban, balhézásban (péniszmeregetésben), hőbörgésben, számító sunyiságban.) -
EdDyBoy #10821 Nem vitából kérdem, csak tényleg kiváncsi vagyok rá.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha arcot is akarsz a szöveg mellé, képzelj el egy pihent fejet, aki a húslevest kanalazza, és örül neki, hogy 6óra délutáni szunya után már nem annyira másnapos. -
EdDyBoy #10820 Valóban! Tiszteletből nem tennék ki valódi apácás képeket. Olyanokat, amik még nem voltak közszemlén.
És nem, nem ilyenekre gondoltam (#10817). Olyanokra gondoltam, akik helyesek, nőnek is nagyon frankók, akik után megfordulnak az emberek az utcán (ha nem lennének apácák), vagyis akik külsőleg nagyon jól néznek ki. És ezen felül még ugye belülről is tiszták, vagyis apácák. Ilyen képet sajna nem találtam, és ahogy látom te sem . De sebaj, már tudod, konkrétan mire gondoltam.
A kérdésem viszont még mindig fennáll, hogy az efféle tisztalelkű, jó csajokra gondolsz, mint etalonodra? Akik természetesen nem apácák. -
#10819 Nem terel, csak a felét sem fogjátok fel annak, amit mond... -
#10818 Vajjon ugyan abból az okból kifolyólag mint én?