nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#10427, #10428
Az első rész a #10424-ben.
#10429:
Jacky azért tette azt amit tett mert az benne lakozott.
Ma nem abban a világban kell élnünk, hanem ebben, és ezekhez a szabályokhoz kell igazodnunk, mert más is ezt teszi.
Hát erről van szó. Mert más is...
Miért kell eszerint élni? Más miért teszi?
Megmondom: azért mert más is azt teszi.
Így senki sem azért tesz valamit a világon, mert valamit ő saját maga saját ítéletből jónak, elfogadhatónak tesz meg, hanem azért mert mások azt mondják, és mások azt csinálják. Mindig mások, mert beszariak önmaguk lenni. Egyfolytában egymáson élősködnek.
Ezt nagy sokat, ezt a nagy tömeget, ezt a nagy másokat, ha atomjaira (individuumaira) szedjük, és tőlük, külön-külön megkérdezzük, hogy mit miért? mind azt fogják mondani, hogy azért mert a mások, mert konvenció, mert többség. Mindenki a másikra hivatkozik. És kialakul az egymásra hivatkozás tehetetlen köre. Erről pofázok.
Aki engem követ az csak addig fog követni amíg saját talpra nem áll. Nem a többség talpára, nem valami mankóra. Amit én csinálók az az, hogy kirugdosom az emberek alól a mankókat, és elmondom nekik, hogy mankó nélkül is tudnátok egyenes tartással járni, mert mindenetek megvan rá.
Pofázol, hogy én nem ismerhetlek abból amit leírsz.
Pofázol, hogy hogy merészelek a fantomjaimmal idejönni és osztani az észt.
De tudod, még ha fantom is: az ENYÉMEK. Én alkottam őket, én hoztam létre őket.
Te közben ugyan úgy fantomokkal jössz, csak a különbség az hogy azokkal a fantomokkal amit a fejetlen konvenciók beléd kondicionáltak. Azt fújod amit fújnod kell, amit szádba rágtak, és amit gondolkodás, mérlegelés nélkül elfogadtál [gyerekkorodban]. És ezt tetted meg az igazságok igazságának. Mert többiek is ezt tették meg. De ők miért tették meg? Mert a többiek is... És az egésznek mi a gyökér/forrás-miértje? Ezt már senki sem tudja.
Egy szó mint száz: dorgáltok és közben ugyan azt megengeditek magatoknak amiért dorgáltok.
Pusztán csak az előjel más.
Én nem ismerhetlek titeket, de ti mind kiismerhettek engem egy betűből.
Nekem tilos, nektek szabad...
Nekem a dilettantizmusok dilettantizmusa, nektek az erények erénye. Ugyan az.
Miért nem mértek egyenlő mércével az igazságotok szerint?
Miért nem kezditek magatokon?