Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Látom nagyon fúrja az oldaladat a kíváncsiság.. <#nyes>
salsoul
Szóval ha a világot követem akkor én is ugyan abban a bajban leszek.

Azt meg nem engedhetem meg magamnak, hogy azért gondolkodjak úgy ahogy mert a többség úgy gondolkodik, mikor a többség is csak azért gondolkodik úgy, mert a többség úgy gondolkodik...
salsoul
Nem mondom meg mi a baj. Azt látom, hogy baja van. És ezt nem lehet letagadni.

Van iránytûm és úgy próbálkozok.

Te iránytûd hova mutat: össze-vissza, pusztán szabad szórakozós szexre akár kölcsönösen, felelõsségteljes mély kapcsolatra, családra?
Molnibalage
A világ különben sem boldog, ergo rosszul gondolkodik, rosszul csinál valamit - nem kicsit. Ez itt a bibi.

Na ez már tényleg meredek. Mr. fõlifozófus élbõl megmondja, hogy milliárdoknak mi a baja. Ej, de szerénynek tetszik lenni...

És nem próbálkozok bele a semmibe.

Az amit te semminek nevezel egy lehetséges kapcsolat. Mivel nem próbálkozol ez soha nem is fog kiderülni...

Pillanatok alatt tudok dönteni.
Miben? Egy kapcsolatról. Aha. Na azt megnézem ennyi fiolozofálgatás mellett.

Nem kell hónapokig meddõ köröket futnom.

Nekem sem, ha a csaj normális és egybõl közli a tutit. A legutóbbi alkalommal is ez volt a helyzet. Korrekt volt. Az élet meg megy tovább és én meg próbálkozok.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

salsoul
Nem érdkel, hogy a világ hogy gondolkodik.
A világ különben sem boldog, ergo rosszul gondolkodik, rosszul csinál valamit - nem kicsit. Ez itt a bibi.

Én kitûzöm a célomat, megnézem az mivel jár, mi kell hozzá és aszerint teszem amit tennem kell és amit tenni tudok az adott szituban.

És nem próbálkozok bele a semmibe, úgy, hogy azt sem tudom, hogy mit szeretnék, és az amit szeretnék mivel járna, mi kellene hozzá.

Pillanatok alatt tudok dönteni.
Nem kell hónapokig meddõ köröket futnom.
Molnibalage
Van egy kis bibi. Az emberek nagy részének nem egy kapcsolata volt életében. Ez mit is jelent? Hogy a világ nagy része nem egészen úgy gondolkodik, mint te. Próbálkoznak és nem elmélkednek.

Az elbukott kapcsolat is egyfajta kurdarc. De te persze mindent tökéletesen csináltál életben, és mindig minden elsõre sikerült ugye?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

salsoul
Hetéra Lirion, hetéra. Meg kurafi.
salsoul
Én kérdeztem elõbb.
Nem én vagyok a nagy csajozógép.
Molnibalage
És neked? Vagy egyáltalán volt már?

salsoul
Lirion szólj kérlek arról, hogy hány nõt és meddig sikerült megtartanod. És amikor vége lett, miért lett
Csak egy szellemileg serult ember hiszi azt, hogy nem lehet szerelem nelkul ledekudni vkivel, anelkul, h a not ezert kurvanak tartsa a ferfi.
Te tenyleg tudatlan vagy, mind1. Biztos nem volt neked az eletedben egy rendes ferfi peldakep, azert lehetsz ilyen..
clio1616v
Mert majd õk esetleg megengedik, hogy gyakoroljatok rajtuk...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
fogalmam sincs ki az a nostradamus, hallottam már a nevet, de nem tudom kihez hasonlítasz

nem azt mondom, hogy olyan nagyon egyszerû egymásratalálni azzal akivel le akarod élni az életed...

csak azt kifogásolom a vadászok viselkedésében, hogy a nõnek ugyanúgy vannak érzései mint nekik, ez nem olyan, mint amikor autót vásárolsz, hogy nekem kell V6os motor mindenképpen, megha nem tetszik kívülrõl akkor nem érdekel mi van benne...

egy autóért megdolgozol, megszerzed magadnak és a tiéd... esetleg ellopni tudják tõled vagy te magad eladod...

egy nõ nem ilyen, nem levadászni kell, hanem az kell, hogy õ is és te is egymásrataláljatok és akarjátok egymást.. ha jobban belegondolsz egy autó nem akar téged......... el se tud menni ha nem tetszik ahogy bánsz vele...

A Nõ igen... nem kellene itt "tesztvezetésekkel" próbálgatni õket, hogy majdcsak jó lesz valamelyik amelyik megtetszett ránézésre... ez nem így mûködik...

ezért nem is lesz soha kapcsolata Lirionnak és Runstedtnek.. amíg így tekintenek a nõkre..

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

salsoul
Amit a #7383-írtam nem elmélet hanem gyakorlat. Ha nekiállsz.
Kellesz hozzá te meg te meg te.
megint hogy jön ide a pénzes ribanc?<#szomoru1><#idiota>
nem,nem kell fizetni ingyen van<#vigyor>

clio1616v
Arról beszélek, hogy nekem az nem rendes lány aki neked...

Biztos vannak ribancok akik pénzért bármikor "boldoggá" tesznek.. használd õket egészséggel..

Molnibalage
És mivel végzõdik? Biciajozni is elméletben tanultál meg? E

Vagy bringára pattantál és kisebb esések és horzsolások után már juttál is valahová?

<#falbav>

salsoul
... a tanulási folyamat.
salsoul
Önkontrollal, a benned zajló folyamatok megfigyelésével, tudatosításával, figyelem fokúszálással, meditációval kezdõdik.
Molnibalage
<#wow3>

salsoul
az alapoknál még az sem kell <#vigyor2>
joebacsi
ja, de elég az ötcombú kivitel 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

salsoul
Képzeld el, nem kell hozzá.
Molnibalage
hogy megismeri saját maga szexualitását

Király. Ehhez optimális esteben nõ kell meg szex ami ellen ti úgy kapálóztok.

salsoul
A férfi makkja mi más célokat szolgál?

----------------
És: Lirion beszélj kérlek arról, hogy hány nõt és meddig sikerült megtartanod. És amikor vége lett, miért lett. 😉
salsoul
Tudod miért fordultam a könyvekhez?
Mert sehol a világban nem láttam a nagy hozzáértõket az emberi kapcsolatokhoz, akiket kiegyensúlyozottság és boldogság vesz körül, és akiktõl így érdemes lenne tanulnom.

A te ajánlásodat is elfogadnám, ha azt látnám, hogy az tényleg az emberek boldogságához vezet, de szertenézek és sehol sem látom azt a fene nagy boldogságot aminek következnie kéne belõle. Szemfényvesztés az egész.

És: Lirion beszélj kérlek arról, hogy hány nõt és meddig sikerült megtartanod. És amikor vége lett, miért lett. 😉
Látom neked nehéz értelmezned a "kizárólag" szót. A test összes többi része, még a férfiak farka is szolgál más célokat, a nõi klitorisz viszont semmi másra nem jó, csak arra, hogy izgatásával orgazmushoz juttassa a tulajdonosát. Ezt a biológia könyvek úgy látom, nem tanítják, biztos azért nem tudod.
Valóban el vagy tévedve. Fesztelenül, korlátok nélkül flörtölök és ha lesz több is, az mindkettõnk számára jó. Win/win. Bár ez talán semmit se mond neked, aki nem tud tovább látni az "egy pár egy életre" hülyeségnél.

Egy rendes lánynak nem az kell, hogy te is punci legyél mellette. Vagyis helyesbítek, egy igazi, ízig-vérig nõnek, mert azért akadnak olyanok is, akiknek papucsra van szükségük.
VRSDM
clio, te mindenhol úgy osztod az észt mintha te lennél nostradamus 😄 közbe közöd sincsen semmihez.

u dont have to listen anybody else but me

Ne fáradj, õk nem látnak tovább a hülyeségeiknél. Fõleg salsoul, aki csak könyvekbõl szerzett ismeretek az emberi kapcsolatokról.
salsoul
Ha magadat nem ismered a nõket hogy ismernéd?
A férfinak is lehet 2-3-szor vagy még többször egyre intenzívebb nem csak péniszre hanem egész testre kiterjedõ orgazmusa és az egész szeretkezést több órára is elnyújthatják. Mindössze annyit kell tenni a férfinak, hogy megismeri saját maga szexualitását, különválasztja az orgazmust az ejakulációtól sat. A keletik és az egyiptomiak is leírták ennek módját, gyakorlatát.

A nõnek az erogén zónái az egész testén vannak - az egész teste van mindenre teremtve. És nem csak egy helyen. Nem lehet egy szervre leredukálni mindent, még a férfinél sem.

Valamint majd kérdezd meg a nõidet a kalandjaid után, hogy boldogok-e, van-e teljesség érzetük, vagy (biológiai) orgazmus, szabad szexualitás ide vagy oda mégis valami frusztráló ürességet, kielégületlenséget éreznek amit nem igazán tudnak szavakba önteni.

Senki sem a szex elfojtásáról beszél, hanem annak helyére tételérõl.
Sem a nagy keresztény vallásos idõkben, sem a mai nagy felszabadultságban nem tudták még a helyére tenni.
Csak cseberbõl vederbe estek.

de miért gondolod úgy hogy minden nõ egy szent és csak komoly kapcsolatban tudnak gondolkozni?<#szomoru1><#idiota>

nem veszek komolyan egyet sem,ahhoz nagyon különlegesnek kellene lennie😄<#idiota><#idiota>

clio1616v
Komolytalan is az egész amit mûveltek...

Mit csinál akkor? Elkezd beszélgetni a csajjal és odanyögi neki elsõ körben, hogy csak tapasztalatszerzés miatt beszélgetek ám veled.. de viselkedj úgy mintha komoly kapcsolatot akarnék tõled?

Esetleg nem mondja el neki és a csaj meg had élje bele magát, hogy kapcsolat lesz?

És akkor itt óbégat hogy a társadalom így nevel meg úgy... 😊

Egy rendes lánynak szerinted az kell hogy tesztelgessenek az õszinte érzelmeivel?

Igen el vagytok tévedve...
Tudod mi lenne a legjobb neked, ha egy csajt komolyan vennél és õ meg hülyítene téged, na akkor lehet elgondolkoznál magadon... addig úgyse..

nem írta hogy komolyt keresett volna....

clio1616v
Persze mert olyannyira ellenállhatatlan vagy... ezen ne csodálkozz, hisz nagyon sok tapasztalatot szereztél már...

Végülis az a lényeg, hogy beszélj velük a szexrõl... nagyon élvezetes lehet 5 perc után..

Az, hogy nem küldenek el, az nem a te nem bunkóságodat jelzi, hanem az övékét 😉
éted?

De ha esetleg tévednék, és minden ilyen 5 perces randi után komoly kapcsolat született, akkor elnézésedet kérem a cinizmusomért...

salsoul
Lirion beszélj kérlek arról, hogy hány nõt és meddig sikerült megtartanod. És amikor vége lett, miért lett.
Nem a szexre, hanem arra, h kit engedsz a labaid koze. Egyebkent ez akkora alszent duma, h szent dolog a szex, foleg egy notol, akinek kulon van egy testresze, ami kizarolag szexualis oromszerzesre szolgal. Annyira eros a nokben a vagyak elfojtasa, amire a tarsadalom neveli oket, hogy meg a net jotekony nevtelensegebol sem merik beismerni, hogy elvezik a szexet, szerelem nelkul, jobban, mint a ferfiak. Bizonyitas: nagyon gyakori, h egy no 2-3-szor tobbszor jut el orgazmusig, mint a ferfi.
Aztan hogy te elfojtod a bilogiai vagyaidat az mar egyeni szoc problema..
A masik, h chat kozben gyakran terelem szex fele a beszelgetest, akar mar 5 perc utan es meg senki se kuldott el, h de bunko vagyok, sot. Pedig a profilukban ott van, h nem akarnak rola beszelni meg nem erdekli oket a dolog.
salsoul
pont hogy nem örömszerzésrõl írt hanem, hogy a fekete mint erotikus, szexuális segédeszköz, tárgy kell neki akivel humánusan nem kell foglalkozni, baszni lehet
clio1616v
Az a baj, hogy te másba akarsz mélyre hatolni, és azt várod hogy teljesen kinyiljon a szerelmed kapuja... sõt be se fogsz menni, ha kinyílik... 😊

clio1616v
Ez jó.. másnak örömöt akarsz szerezni, de akit szeretsz annak nem 😊))
Mert nehogy megrontsd...

Ezt ne nagyon hangoztatsd az udvarlásaidnál... bocs de téged nem kívánlak, voszont az utca másik oldalán azt a fekete csajt na azt jól megdugnám helyetted, de ne érts félre attól még szeretlek, csak nem akarok veled szeretkezni mert óvlak még magamtól is..

Tudod mi lesz a válasz?... Elmész a picsába... (de ha nem így van a lányok majd belejavítanak az elképzelésembe...)

Molnibalage
Tiszta Murphy. Ami elromolhat, az el is romlik. Sõt, van kiegészítése is!
Ami nem még az is.<#vigyor2>

clio1616v
Ez most komoly?

A jól érzem magam az azt jelenti, hogy olyan környezet vesz körül ami a testemnek átadott ingerek hatására jó érzeteket okoz nekem.. jól érzem magam ha a nap rám süt és érzem, hogy a szemem alig tudom nyitva tartani és a ruhám ahogy felmelegszik átforrósodik és melegíti a bõrömet...

A bolgoság érzése pedig olyan érzés ami akkor jelentkezik, amikor nem hatnak már rád az azt kiváltó ingerek..

Nem kizárt, hogy a kettõ együtt jelentkezzen, mert például amikor rádsüt a nap akkor lehet hogy nem vagy boldog.. de ha szerelmes vagy vagy örülsz az életednek közben, hogy milyen jóóó... akkor közben boldog is lehetsz... miközben jól érzed magad..

Természetesen ha jól érzed magad boldogságot is könnyebben érzel, de ha rosszul érzed magad mert például, nagyon hideg van az autóban és vársz a szerelmedre órákon át, hogy megérkezzen akkor is lehetsz boldog...

éted?

Mondjuk nem tudom, de ezt valóban nem tanítják iskolában erre vagy rájössz magadtól, vagy nem...

minigirl
Én összességében nézem. Ha a külsõ megfog, ok. Megfognak a felszínes dolgok is. Tökjó. De még mindig nincs szikra. (volt már rá példa) És ha nincs szikra, akkor nem fogok mélyebbre menni, mert az egyáltalán nem nekem fog fájni, hanem a másiknak. Nekem pedig még mindig van gerincem. 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

minigirl
A lányok másképp tekintenek a szexre, mint a férfiak. Ha egy lány szeret vkit, akkor a szex is szent dolog lesz vele, mert nekünk nem kell más, nem nézünk másra "úgy", amikor igazán szeretünk.

minigirl
Nem tudom, nálam vagy van, vagy nincs. De ha elsõre van, azt még el lehet rontani.

salsoul
salsoul
Lirion beszélj kérlek arról, hogy hány nõt és meddig sikerült megtartanod.
Vegulis.. normalis ervekkel nem tudsz vitaba szallni, ebben mar nem segit a bemagolt szoveg... igy jar, aki sajat velemenynek hijan van..
salsoul
Ékezetes betûkkel, angol frázisok nélkül a jövõben. Magyarok vagyunk.
(A Korán olvasásáshoz nem kell hit.)

A #7287-et továbbra se feledd.