nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#10358:
Azért, mert emberi tulajdonság, hogy ha helyzet van akkor az ember mindig a legjobb arcát igyekszik mutatni, és minden hibáját, rossz tulajdonságát igyekszik rejtegetni.
És minél többet remél valahonnan, annál inkább így van ez.
Más: te éppen elmondod a csajnak, hogy a hobbid az autók, és mennyire utálod a festészetet.
A csaj elmondaná, hogy mennyire tetszik neki a festészet, de magába fogja folytatni, és miközben utálja az autókat, azt fogja mondani unottan, hogy igen, király dolgok az autók. Te ezt nem veszed észre, lenyomsz a egy kiselőadást, a csaj udvarias bólogat és igenezik, közben a halálF*-ra kíván. De nem mondja ki, nehogy megbántson, megsértsen, mert még vár valamit tőled ami ezt remélhetőleg valahogy kompenzálni tudja majd. Persze idővel robban az egész.
Én nem fogok. Egy pillanatig sem. Mert semmi értelme.
Elmondani neki? Ha megkérdezi, el fogom mondani a miértekkel együtt.
Hogy ő engem nem tesztelhetett: tesztelhet, ahogy akar, ez már az ő dolga. Nem tartozik rám. Nincs rejtegetni valóm. Ha számára valamiért nem én vagyok az akit keres, akkor az mihamarabb derüljön ki – én ezt mondom. Bárcsak ő is tesztelne valahogy...
Ugyanakkor, sokszor az az érzésem, hogy valójában egy teljesen boldog párkapcsolatban élsz.
Ezt miből érzed? Komolyan elmondhatnád, komolyan érdekel – tényleg.
Mivan?
Én nem támadnék vissza sehogyan, s ha mégis biztos, hogy nem sunyin hátba.
De ha tetszik ez a viselkedése megadhatom az elérhetőségeit...
Azt majd mikor te teszel rossz fát a tűzre te kapod a hátbatámadást...
De tudom, mert folyamatosan láttam mindkét félt, és mikor odamentem hozzájuk észrevétlen a megfelelő helyre tereltem a szót és elmondtak mindent.
Szóval ki nem tudhat mit?
/A sztori további részletei nem publikusak még névtelenül sem/
teljesen másképp látod a világot mint a norális emberek
Ebben teljesen egyetértünk. A standard normális (konvencionális) dolgok nem is elégítenek ki, és megelégedést sem szolgáltatnak nekem. Mindenki vakon követi a normálist kérdések nélkül... És, hogy meg lehet vezetni vele mindenkit...
Olyan e mint az iránytű.
Bármilyen mágneses tér legyen a közelébe, érc hegység akármi, és máris a rossz irányt fogod leolvasni róla. Ugyan akkor ha megvonod a zavaró tényezőket mindig alapállásba fog állni.
Engem pedig első körben csak ez érdekel. Az alapállás. Az alaptermészet.