22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • salsoul
    Miért nem?
  • mangalány
    Nem attól lesz vki 1edi, hogy miképp áll a munkájához...
  • salsoul
    Egy tucat embert aki nem egyedi mi motivál szerinted a munkájában?
  • mangalány
    Mi motivál a munkámban??? Hát nem is tom...vannak kisállataim, amiket szeretek és gondozok...a munkámmal pénzt keresek, a pénzből tudom eltartani őket is és saját magamat is...ebből tudok kaját venni, ebből lepem meg a szeretteimet, dolgozni kell...én úgy vok vele, szinte mind1 mit...mit tartok benne jónak? kereskedelemben dolgozom...az ember bejön, neki kell vmi, nekünk meg jobb esetben van...a jővője meg teljesen jónak tűnik...hiszen kereskedelem...annak régóta van múltja és sokáig lesz is jövője...tetszik-e??? Végülis jah...amikor sikerül 1-2embert felvidítani és őszinte mosolyt látni az arcán, az tetszik...
  • salsoul
    Engem nem fogsz meggyőzni soha arról, hogy milyen jó dolog a ködnek és sötétségnek bizalmat szavazni, és abban vaktában tapogatni...
  • salsoul
    zátonyjra > zátonyra
  • salsoul
    Usgyi rajta: fussál zátonyjra jéghegyre
    Miattam ne tartsd vissza magad.
  • salsoul
    ebben külöbözünk: míg te az őskorba mennél vissza, én az aranykorba

[még mielőtt valaki vitázni kezd: egyikre sincs döntőbb bizonyíték mint a másikra, ha alaposan vizsgálódni kezd]

Egyébként a munkád hogy tetszik, mi motivál, mit tartasz benne jónak, hogy látod a szakma jövőjét?
  • clio1616v
    Csak a lényeg veszik el... a bizalom elev nincs is meg, a szerelemnek meg annyi amint elkezdesz gondolkozni, mérlegelni

még soha nem is voltál igazán oda valakiért, mert akkor nem tudnád kiiktatni az érzelmeidet valaki iránt...

2 lehetőség van ami valószínű az esetedben, vagy megjátszod ahogy az írtam figyelemfelkeltés céljára(exhibicionista vagy)

vagy pedig Lirionnak van igaza és valami miatt iszonyat érzéketlen ember vagy és probléma nélkül iktatod ki az érzéseidet
  • mangalány
    Örülök, hogy képes vagy örülnmi, az igazi értékeknek...de vannak még más jó dolgok is a világban, amiknek lehet örülni...nem mindenki álszent és hazug...én megszoktam mondani, ha vmi nem tetszik...kaptam már olyat, ami nem tetszett és meg is mondtam...vagy akármi...én úgy érzem, hogy van véleményem, mindenről saját véleményem...egyik ismerősöm azt mondta...az tetszik neki bennem, hogy nem vok tucat ember...1edi vok...és ő az ilyen embereket szereti...nem minden ember hazug...viszont valóban romlottak vagyunk és a világot is mi tettük romlottá...gondolj bele milyen jó lehetett az ősembereknek...inkább szenvednék 2kővel a tűzgyujtásért és szednék bogyókat, minthogy azt kelljen hallgatnom, hogy milyen szart csináltak az emberek már megint...
  • salsoul
    mint a >>> mint ami
  • salsoul
    Látod clio ismét ugyan az rablánc beszél belőled mint a fájdalmakhoz, kompromisszumokhoz, csalódásokhoz köt.
  • salsoul
    Biztosra megyek.
    Felderítem a sunyi jéghegyeket és zátonyokat.
  • clio1616v
    Szerintem meg ez természetes viselkedés salsoultól, hogy megjátsza, hogy ő pedig különbözik mástól, azt mutatja nekünk itt a fórumon, hogy ő jobb ember mindenkinél... nincs ezzel semmi gond alapvető emberi tulajdonság, hogy próbálunk kitűnni a szürke átlagból ezzel valamiféle boldogságot elérni odafigyelést kivívni magunknak..

Kicsit túljátsza a dolgot, de ez köszönhető a ti odafigyeléseteknek, minnél inkább reagáltok az önmagára figyelmet felhívó üzeneteire annál inkább fogja elhinni, hogy ez tényleg jó neki...

Salsoul, is tudja hogy mindenki másképp egyforma, minden ember ugyanazzal az elvi kapcsolással van ellátva, egyedül a tapasztalat az ami eltér...

Neki (velünk, vagyis a többséggel ellentétben) más forrásból származnak az információi a párkapcsolatokról, meg szerintem úgy a világról ami körbevesz minket... ezért tűnhet számunkra olyan érzés, hogy "Baszki ez hülye... :\"
  • salsoul
    #10358:
    Azért, mert emberi tulajdonság, hogy ha helyzet van akkor az ember mindig a legjobb arcát igyekszik mutatni, és minden hibáját, rossz tulajdonságát igyekszik rejtegetni.
    És minél többet remél valahonnan, annál inkább így van ez.

Más: te éppen elmondod a csajnak, hogy a hobbid az autók, és mennyire utálod a festészetet.
    A csaj elmondaná, hogy mennyire tetszik neki a festészet, de magába fogja folytatni, és miközben utálja az autókat, azt fogja mondani unottan, hogy igen, király dolgok az autók. Te ezt nem veszed észre, lenyomsz a egy kiselőadást, a csaj udvarias bólogat és igenezik, közben a halálF*-ra kíván. De nem mondja ki, nehogy megbántson, megsértsen, mert még vár valamit tőled ami ezt remélhetőleg valahogy kompenzálni tudja majd. Persze idővel robban az egész.

Én nem fogok. Egy pillanatig sem. Mert semmi értelme.
    Elmondani neki? Ha megkérdezi, el fogom mondani a miértekkel együtt.
    Hogy ő engem nem tesztelhetett: tesztelhet, ahogy akar, ez már az ő dolga. Nem tartozik rám. Nincs rejtegetni valóm. Ha számára valamiért nem én vagyok az akit keres, akkor az mihamarabb derüljön ki – én ezt mondom. Bárcsak ő is tesztelne valahogy...

Ugyanakkor, sokszor az az érzésem, hogy valójában egy teljesen boldog párkapcsolatban élsz.
    Ezt miből érzed? Komolyan elmondhatnád, komolyan érdekel – tényleg.

Mivan?
    Én nem támadnék vissza sehogyan, s ha mégis biztos, hogy nem sunyin hátba.
    De ha tetszik ez a viselkedése megadhatom az elérhetőségeit...
    Azt majd mikor te teszel rossz fát a tűzre te kapod a hátbatámadást...

De tudom, mert folyamatosan láttam mindkét félt, és mikor odamentem hozzájuk észrevétlen a megfelelő helyre tereltem a szót és elmondtak mindent.
    Szóval ki nem tudhat mit?
    /A sztori további részletei nem publikusak még névtelenül sem/

teljesen másképp látod a világot mint a norális emberek
    Ebben teljesen egyetértünk. A standard normális (konvencionális) dolgok nem is elégítenek ki, és megelégedést sem szolgáltatnak nekem. Mindenki vakon követi a normálist kérdések nélkül... És, hogy meg lehet vezetni vele mindenkit...

Olyan e mint az iránytű.
    Bármilyen mágneses tér legyen a közelébe, érc hegység akármi, és máris a rossz irányt fogod leolvasni róla. Ugyan akkor ha megvonod a zavaró tényezőket mindig alapállásba fog állni.
    Engem pedig első körben csak ez érdekel. Az alapállás. Az alaptermészet.
  • Cserediák
    Üdvözletem minden irkálónak!Olvasgatom a témával kapcsolatos hozzászólásaitokat és meg kell hogy mondjam..elég érdekfeszítő!friss fórumozó lévén nem igen akarok (még) beleszólni a dolgokba,de látok némi igazságot abban amit Salsoul mond.Persze nem mindennel értek egyet,mint pl. titkosügynökösködés 3 hónapig..de tény sajnos,hogy manapság sajnos az emberek többsége nem fordít elég időt az ismerkedésre(amolyan -Hazakísérhetlek?Meg hát!-Messze laksz?Többször is!)kategóriába sorolható eme kultusz.Ha pedig valakinek komoly szándékai lennének,buzinak vagy frigidnek tekintik.
    Elég elkeserítő és érthetetlen...számomra.
  • HTS s3rg1nh00
    igen,mondjuk sejtettem is,hogy egy kicsit el fogunk beszélni egymás mellett
    csak tudod én valami oknál fogva látom,hogy ki milyen mértékben torzul,és az sem mindegy...mindenki megváltozik,akár egy barátja/barátnője,akár egy ellenkező nemű idegen kerül a képbe,csak bizony nem mindegy,mennyire-ebből leginkább azt lehet megmondani,van-e barátja,milyen lehetett az előző kapcsolatának a vége,mennyire megbízható és ő mennyire bízik meg másokban...ilyen kis apróságok,amik egy kapcsolat létrehozásánál abszolút nem fontosak;D
  • at16
    "A megfigyelés második hónapjában azonban egy ismerőse rossz fát tett a tűzre és sunyin úgy hátba támadta az első adandó alkalommal, hogy csak pislogtam...
    Mindent megtett azért, hogy amennyire csak lehet ellehetetlenítse, és kirúgják munkahelyéről..."

úristen.

na nehogymár .... ha veled is ugyanúgy kiszúrnának mint azzal a lánnyal te is visszatámadnál... vagy nem? hagyod hogy PORIG ALÁZZANAK?????? szép te mehettél inkáb nőnek ,mint férfinak.

és azt se tudod hogy mivel tettek keresztbe annak a lánynak. lehet hogy valami oltári nagy dolog volt, így meg lehet érteni hogy minden áron vmi nagy visszavágást akart.

teljesen másképp látod a világot mint a norális emberek. bocsi
  • Lirion
    Hát tudod mindenki magából indul ki.. :)
  • Mutans Zombi
    Azt nem értem, hogy miért hiszed azt, hogy feltétlen fantomot fog játszani, akárki is?

Az, hogy neked volt pár (akár 1.000) kellemetlen élményed, azért az alapján ráhúzni a lepedőt gyakorlatilag mindenkire, egy kicsit erős és ugyanakkor rendkívül felszínes.

És te nem fogsz fantomot játszani? Meg fogod neki mondani valaha is, hogy milyen "előjáték" előzte meg a megismerkedéseteket, milyen tesztek sorozatainak volt kitéve, ami egyirányú volt, mert ő, veled párhuzamosan nem tesztelhetett téged?

Ugyanakkor, sokszor az az érzésem, hogy valójában egy teljesen boldog párkapcsolatban élsz, és direkt pszichológiailag teszteled a fórum lakóit (esetleg diplomamunka?), amolyan szándékosan úgy terelve a szót, ami (nem mindig, de) sokszor a lehető leginkább szembemegy minden itt jelenlévő olvasó és kommentelő gondolkodásmódjával, értékrendjével:-D.
    Ha esetleg így lenne, súgd meg egy privát üzenetben, nem árulom el senkinek.
  • clio1616v
    Az önzés, hogy neki ne okozhasson fájdalmat...
  • clio1616v
    Nem nehéz rájönni, ha érdekel is hogy miért mondják... nekem ez kihívás és mivel szándékosan nem akarok rosszat senkinek ezért teljes nyugalommal derítem ki mi a baj,amikor nincs semmi baj, de tudo, hogy mégis van...
  • salsoul
    Igen. Nézheted előbb őt magát aztán kettőtöket, vagy nézheted előbb kettőtöket, aztán őt magát. Igen.

Szerintem jobban látod kettőtöket (kettőtök lehetőségeit, eshetőségeit), ha előbb látod őt. Szerintem.
  • salsoul
    Nézd meg hogy te olyat ki tudsz-e deríteni a módszereddel (időben), mint amilyent én a #10353-ban leírtam...
  • salsoul
    Szóval egy nagyon kedves szép aranyos csaj volt. De tényleg.
    A megfigyelés második hónapjában azonban egy ismerőse rossz fát tett a tűzre és sunyin úgy hátba támadta az első adandó alkalommal, hogy csak pislogtam...
    Mindent megtett azért, hogy amennyire csak lehet ellehetetlenítse, és kirúgják munkahelyéről...

Én pedig ilyenből (természet) köszönöm még véletlenül sem kérek.
    Tovább is léptem.
  • EdDyBoy
    érthető

itt tesszük fel a kérdést: vajon ő egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható?

Te előbb próbálod megismerni, és utána találkozol vele, mi meg előbb találkozunk vele, és utána próbáljuk meg megismerni.
    Te kint hagyod rajt a "szabad" cetlit, nálunk meg lehet, hogy kint hagyja.
    stb
    stb
    A kérdés, hogy melyik biztonságosabb? Rövid, vagy hosszú távú kapcsolatot szeretnénk? Melyik módszer mérési eredményei pontosabbak?
  • salsoul
    Ha visszaolvasol... valahol pár x xxx hozzászólással ezelőtt már meséltem egyről ;)

Egyébként tényleg ekkora gondot okoz manapság az embereknek az állhatatosság és következetesség?
  • EdDyBoy
    Én mondjuk 3 hónap alatt elég sok dolgot tudnék csinálni egy csajjal, anélkül, hogy beleszeretnék.
    Ennyi ideig epedezni utána, hogy komolyan gondolja-e... ha vég is hazudja a 3 hónapot, akkor is kúrálom 3 hónapig, vagy addig, amig nem találok valaki mást. Valamit valamiért...
    Te tudod... ha van csaj, aki kibirja... uccu neki.
    Majd mesélj, hogy alakult az első ilyen kémkedésed, és hogy fogadta a lány. :D
  • salsoul
    oké, csak én nem annak vizsgálatáról beszéltem, hogy miként viszonyul hozzád

ha egy mérésnél a mérőeszköz nem láthatatlan pl a mért áramkör számára akkor baromságot, a műszer által torzított, befolyásolt értéket fogsz mérni
    ugyan így ha a lány észreveszi, hogy őt méred, akkor rögtön mást fog mutatni a műszer (tenmagad) számára

nem tudom mennyire érthető ez
    érthető?
  • EdDyBoy
    rájöttem nígyon frankó köszi
  • at16
    http://lmgtfy.com
  • salsoul
    amíg úgy figyelem, hogy azt nem veszi észre addig nem megjátssza magát előttem
    mikor dumálni kezdesz vele már megjátssza magát, és ha bejössz neki azt a jobbik oldalát veszi elő ami a valóságban nincs, és te pedig szépen megismerhetsz egy fantomot, és szépen bele is szerethetsz ebbe a fantomba

három hónap: aki komolyan akarja/gondolja az kibírja és várni fog, aki meg nem: az menjen békével

neki sok három hónapot várni, nekem nincs feleslegesen elpazarolható három hónapom egy apró komolyan nem gondolt fellángolásra
  • EdDyBoy
    ezt a linket hogy az ördögbe csináltad?
  • EdDyBoy
    A testbeszéd most is jelen van, az ember érzi a jeleket, amiket a másik küld, a könyv csak segít tudatosítani, hogy miért azt érzed, amit, mikor valami történik.
    Szó szerint első benyomás... olvasni a sorokat, vagy olvasni a sorok között.
  • at16
    ja már leszedtem :D de nem a linkedről XD
  • at16
    szerintem ha egy lány azt mondja neked hogy "jó a felsőd" akkor 99% hogy sinen vagy. ha nem tetszenél neki, ilyet nem mondana :D
  • HTS s3rg1nh00
    ja,és ha valaki olyan lusta dög lenne,mint én,akkor hadd mutassam be a kedvencemet.:D
  • HTS s3rg1nh00
    nem csak lesem a lányokat...de hogy a hármas számnál maradjunk,úgy kb.70%-ban pontos diagnózist mondok a lányról 3 másodperc után,ami társkeresésnél elég fontos,nem?:)
  • EdDyBoy
    Ne ezt értsd alatta, ez csak egy példa volt.
    Amikor beszélsz vele, és azt mondja, hú mennyire jó ez a felső, a mimikából már látod, hogy igazat mond-e, vagy sem.
    És sok más érdekesség van a könyvben.
  • HTS s3rg1nh00
    leginkább ezt a képességem a társkeresésnél veszem igénybe...ha észreveszi,általában ugyanazt teszi velem,mint én vele:felmér,hogy mennyire lennék megfelelő számára,ebből születik az első benyomás,ami elég fontos(nem mondom,hogy nem csalhat,vagy nem lehet rajta változtatni-nekem is sikerült már,mindkét lentebb említett lánynál).ergo ha mélyen a szemembe néz,akkor egy őszinte,egyenes embert látok benne...van igazság abban,hogy a szem a lélek tükre.
    (persze,lehet annak is oka,hogy hamar elpillant,de ez nem feltétlenül jelenti azt,hogy nem talált bennem valamilyen szinten kapcsolati társat-legyen ez csak ismerős,barát,esetleg ennél is több)