Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
asd
Your suffers will be legendary even in hell!
És persze ez nem egy általános érvényû kijelentés.
De, azért gondoljatok bele: Nagyon sok olyan lányt látni a héven, meg mindenhol, hogy kb én jövök zavarba, ahogy kinéznek, pedig nem vagyok konzervatív.
Egyre több olyan lány van, aki nagyon rosszul gondolkodik errõl a témáról.
Bár a szülõk is hibásak. Hogy engedheti meg egy anyuka egy 8os lány (kb14éves) egy végzõs fiúval járjon? Semmiképp sem tesz jót egy ilyen fiatalnak és a lelki világa is sérülhet.
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Your suffers will be legendary even in hell!
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
asd
Én nem vagyok hívõ ember.
Amirõl írtam az nem (felszines) hívõség vagy nemhívõség kérdése.
(a teremtéstörténetek nem zárnak ki korábbi teremtéseket)
Most én is mondhatom, hogy abba a szórakozós csajozósdiba amirõl írsz, csak azok mennek bele akik képtelenek az ellenkezõ nemmel tartósan mélyebb kapcsolatot kialakítani vagy lelki, vagy kurafi, vagy karrierista okokból. És a te elméleteddel magyarázzák meg maguknak, önigazolnak, hogy az és így a jó.
Ez is olyan mint az összes többi tudomány. A tudósok egy valami felé fordultak és ott összefüggéseket, törvényeket fedeztek fel.
Isten kicsit más, másképp kell hozzáállni, mint a materiális dolgokhoz mivel õ nem materiális (tudomány) jellegû.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egyszeruen azok ringatjak ,agukat nagy O-zesbe, akiknek nincs sikeruk az ellenkezo memnel. Igy nyugodtan alszanak, onigazolas.
A (...) duáloknak nevezi azokat az emberpárokat, akik - bár térben és idõben egymástól kisebb-agyobb távolságban látják meg a napvilágot - a másiknak a képét az ideális férfirõl, ill. nõrõl alkotott képzetként hordozzák a lelkükben, amíg össze nem találkoznak, férfi-nõ kapcsolatot többnyire nem létesítenek, de elsõ látásra felismerik egymást, szinte magától értetõdõnek tartják, hogy egymás nélkül nem élhetnek, s rendszerint együtt is halnak meg.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nekem meg nem. Ha lenne gondviselés nem lenne egy világ fele egy ilyen nagy trágydomb. Valahogy hiányzik az isteni igazságszolgáltatás és egyéb magasztos elvek. Akkor meg inkább emberi módon gondolkozom.
A legtöbb amit az ember tehet, hogy nyitott és "eljárja az esõtáncot".
Utánna már nem rajta áll a dolog. Én ebbõl szempontból igen szerencsés természet vagyok: bizalmam van az isteni gondviselésben.
A szabad ember részt illetõen én Szókratész álláspontján vagyok miszerint:
"Nem vagyok sem a gyomor, sem az alvás, sem a nemi vágy rabja, az szerinted nem attól van, hogy ismerek valamit, ami kellemesebb ezeknél, ami nemcsak a szükség kielégítésének a pillanatában tölt el örömmel, hanem még azzal a reménnyel is kecsegtet, hogy örök hasznot hajt."
Még "fiatalabb" koromban egy nálam idõsebb NÕ kezdeményezett és lett belõle egy nagyon rövid románc. Bármikor megismételném vele, ha éppen szabad vagyok. Miért? Azért mert õ is realistán gondolkodott. Volt két szabad ember aki egy ideig nagyon jól érezte magát. Ha ez valaki szerint beteges akkor én kicsit hülyén nézek egy ideig.
Valóban az ubrkától hal meg?
Valóban azért nem találja meg mert ritka?
Nem valami más miatt nem találja meg?
Keresi egyáltalán? Van türelme kitartása hozzá?
Én azt hiszem sztoikus jellem vagyok, míg te inkább talán epikureus.
Most akkor ezek szerint a világ 90%-a vagy a nagy õt várja és kicsit fura az én szemben (mert statisztilakilag hadd ne részletezzem, hogy a a szinte teljesen rokonlelkek találkozása milyen ritka esemény), vagy a nagy többség élbõl ferdít és végül mégis beadja a derekát és beálátja, hogy nem is olyan rossz az akutális partner, csak egy kis türelem és kompromusszumkészség kell. Az ember nem él örökké. Akkor miért nem lehet korábban realistán gondolkodni? Valakiben erõsebbek az ösztönök és valakiban gyengébbek. Te élbõl leszólsz mindenkit akiben erõsebb és nõre vágyik? Akkor én meg leszóljak mindenki mást, hogx buzi és puhapöcs? Talán ne végletekben gondolkodjunk szerinem.
Én örültem, hogy a legutóbbi alkalommal hamar közölték az ereményt, hogy akkor én most "nem nyertem". Az élet rövid és az idõ drága. Holnap új nap lesz, akkor kezdjük újra. Csak a bolond úszik egy hajó után ami elment. Persze itt is jöhet egy filmes példa.
"Én világ életemben bolond voltam"
Edward Bloom
A film címét meg derítsa ki aki akarja. 😊
Akkor már miért ne keressünk ácsolat rengetõ filmet (is)?
Persze ha valaki dárvinista... az az oldalbordát nem zavarja...
\"Heroes never die. They just reload.\"
Ráadásul csak úgy nem is fogom tudni, hogy mitõl is lesz vki ideális számomra, csak ha sok lányt megismerek.