nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#10241:
Bocs, nem érzelemmentességről írtam hanem idiotizmus, dilettantizmus mentességről. Mondom. Nem érzelemmentességről írtam hanem idiotizmus, dilettantizmus mentességről.
Ami pedig ezt illeti, hogy: "Ejj, már megint ezek a könyvek, tapasztalat meg sehol..."
1. A mondat első fele nem érv sem semmi mellet, sem semmi ellen
2. Osztod az észt és közben semmit sem tudni a hatalmas tapasztalataidról konkrétan, amik ha szóba kerülnek hallgatsz és terelsz.
3. Olvasd el azt a kis pársorost amit linkeltem, és fejtsd ki vele kapcsolatban véleményedet, álláspontodat, konkrétan hol és miért téved.
Bocs, nem érzelemmentességről írtam hanem idiotizmus, dilettantizmus mentességről. Mondom. Nem érzelemmentességről írtam hanem idiotizmus, dilettantizmus mentességről.
És arról, hogy az érzelmek legyenek tudatosak.
Azok váltogatnak hetente, akik nem képesek sem megelégedést, sem nyugalmat találni.
Nem tudom miért kéne őket irigyelnem. Az életemet nők nélkül is tartalmasan tudom élni, és nem körülöttük forog minden gondolatom. Nem értem miért kéne kényszeresen nőkkel foglalkoznom, és azzal, hogy hányan vannak éppen körülöttem.
Különben is milyen szerelem az amely hetente váltogat... ???
Akt fotó: azok a nők csináltatják végső elkeseredésben akikre egyébként senki sem figyelne fel, vagy akik másodkézből élnek.
Szerelmesnek vagy idiótának lenni?