Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leszámítva néhány magát okosnak képzelõ embert<#idiota>

salsoul
Bizony elvétve <#ravasz1>
salsoul
leültél már valaha megvizsgálni alaposan?
És képzeld, elvétve akadnak olyanok is, akik képesek elfogadni, ha valaki nem úgy gondolkozik, mint õk...

salsoul
"Jah persze ha egy bombacsaj nem akarna tõled semmit csak szexet biztos elhajtanád hát persze...."û

Ez megszólalás feltételezi azt, hogy a szex körül forogsz.
clio1616v
de elválaszthatatlan... számomra...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

hol állítottam hogy akörül forog minden?<#confused>

salsoul
Képzeld el Rudi vannak emberek akiknek fel tudnak nõni és nem a szex körül forog az életük. Mielõtt félreértés esne: a szex az életük rész, csak nem akörül forog minden, nem az életük kardinális pontja.
na igen a szélsõség<#idiota>

salsoul
nem elválasztahatlan,
ám kimondottan vagy kimondtatlanul vagy egyik, vagy másik lesz a kapcsolat sarkalatja, és ez meghatározza az egész kapcsolat építményét
Bazzeg, veled valami tényleg nem stimmel <#wilting>
Nézd már meg, írtam egy szót, és azt is sikerült így kiforgatnod....

persze sok más mellett téged is kisajátít<#idiota>

clio1616v
egyet akarok csak... és tõle is csak azt akarom, hogy sajátítson ki 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

önzõ vagy,nem sajáthíthatsz ki minden jó nõt<#idiota><#ejnye1><#vigyor>

clio1616v
el

még sok is,bõven sok is😊

Jah persze ha egy bombacsaj nem akarna tõled semmit csak szexet biztos elhajtanád hát persze....<#ejnye1><#idiota><#eplus2>

Egyébként nem is biztos hogy bünös volt,birtokai lehettek a háttérben😄

clio1616v
értem, akkor neked kicsit mások az elképzeléseid a rendes lányokról... mindenki aki leszop ha épppen kanos vagy az rendes... nagyszerû...

most újra értelmezve a topik címét... Ritka rendes lányt találni..

elképzelem ahogy sétálsz a járdán és odamész kétségbeesetten a lányokhoz, megkérdezed... szia kanos vagyok leszopnál? kérlek?

A válaszok nagy valószínûséggel azok lesznek hogy: Nem! Dehogyis, hülye vagy? Takarogy az anyádba... és hasonlók..

Te meg duzzogva hazamész és kivered... úton hazafelé meg mottyogod magadba... Ritka rendes lányt találni, hogy a fene vigyel el...

van

minigirl
De csak miután elkapták. 😛 😄

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Van

clio1616v
Nálam a kettõ elválaszthatatlan egymástól, akkor akarok szexet valakivel ha szerelmes vagyok belé és õ is mindennél jobban szeret...

Másképpen van értelme?

Dick Riddick
Azt senki sem mondta hogy csak kanosság van... 😊

\"Heroes never die. They just reload.\"

salsoul
Ja, csak párkapcsolathoz nagyon kevés a kanosság 😉
Maga a nõszemély nem volt az😄

Dick Riddick
Attól hogy valaki kanos és szexet, élvezetet szeretne, nyugodtan akarhat párkapcsolatot... 😊

\"Heroes never die. They just reload.\"

salsoul
Ez van.

Aki szimplán kanos és baszni, élvezkedni akar az mondja azt és ne azzal jöjjön, hogy párkapcsolatot akar...
nagyon nagyon szarkasztikus vagy!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de uyge tudod mia szarkazmus?
-???
-Buziknál az orgazmus…
ez csak 1 hülye vicc nem személyeskedés..csak vicces..amugy meg house rulez.tanáltál már léleklányt?

😊

Molnibalage
<#vigyor2>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

minigirl
Kinek?! 😄

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

clio1616v
na azért két hónap nem kevés idõ... 😊 de még akár az is lehet..

salsoul
ugyanezt fogja😄

clio1616v
majd kíváncsi leszek mit mondasz pár hónap múlva...

clio1616v
Ritkán vannak olyan körülmények, hogy egy rendes lány rendes tudjon maradni...

VRSDM
tetszik? tényleg? bele vagy esve?
és mivan ha kiderülne hogy ezrek végigkúrták (ami több mint valószínû)
járnál vele? ne merj nemet mondani!

na látod, van az illetõ, az én mércében, igen õ egy pompaNÕ, és lesz...om hogy kik kúrták meg elõtte, vagy hogy félrelép most a hapijától, én jól érzem magam vele, és megteszek mindent hogy velem ezt ne tegye, mert a barátja egy tökéletesen szerencsétlen balfasz. még jó hogy otthagyni készül.

u dont have to listen anybody else but me

clio1616v
írta is hogy nem veszi komolyan a lányt, csak szórakozik vele, az se baj ha nem jön össze, csak jól elvannak.. mondjuk az biztos nem esik neki jól, ha a csaj elbúcsúzik tõle és tudja, hogy a hivatalos párja már várja otthon egy menetrendszerinti szeretkezésre..

Anaid
Ja bocs nem néztem a korod....19 évesen még men nõtt be a feje lágya az embernek...(képletesen).

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

clio1616v
ez olyan hogy eleve lyukas gumival(autó) indulsz-e el kirándulni vagy egy olyannal amirõl nem tudod hogy lyukas

te döntésed..

clio1616v
*kellene inkább hamár egyszer...

clio1616v
Most látom miket írtam... látod én sem vagyok tökéletes.. 😊

clio1616v
Sajnos nem, de megoldom...

Ennyi ha jó csaj akkor meg pláne nehezen várható el hogy fiatalon ne tartalékoljon😄DDD....

VRSDM
ööö. és honnan tudjam hogyha bárki mással összejövök az nem ilyen nõ? attól független hogy netán éppen akkor csak én lennék neki? 😄

innentõl kezdve úgy vagyok vele hogy fiatal vagyok, 19évesen nem a menyasszonyomat keresem, hanem egy lányt, aki csinos, számomra tökéletes, szimpatikus, lehet vele nevetni, túrázni, kirándulni, bejárni az országot, elmenni minden fele, és mindezt úgy hogy élvezzük. emelett nem árt ha az ágyban is jól produkál 😊 és kész. ha meg megcsal eközben? akkor jön majd másik. 😊

u dont have to listen anybody else but me

Anaid
Nem akarok belevaúzni, de mibõl feltételezed, hogy ha a barátjával eljátsza, hogy két vasat tart a tûzbe veled nem fogja megtenni? Azért sok sikert.....Nõként mondom klasszikus "telhetetlen, gyáva nõ-duma".
De a te életed.....

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

ez semmi<#idiota>

Nem valami szerencsés<#idiota>

dehogy bimbó