22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Lirion #10257 Ha salsoul meg clio hurrogott le, őket ne vedd komolyan. Mindkettő vmi eldeformálódott álomvilágban él és tolják a saját hülyeségüket rendületlenül. Mindenki más, aki nem osztja az ő véleményüket hülye, idióta, ribanc, stb... Ja és főleg a nőkkel szemben kritikusak, ha vki nem apácaruhában mászkál és életében csak egy férfival van együtt, azzal is csak akkor, amikor gyereket akarnak, akkor az már nekik ribanc. -
Lirion #10256 Ez megint egy baromság, nem kell ahhoz semmiféle terror, hogy egy nő hisztizzen. Ha vki meglát egy bogarat és gyűlöli meg undorodik meg fél is tőlük és még nő is, simán kivág egy hisztit. Aztán te jösz hős megmentőnek és kilököd a bogarat, a nő meg továbbra sem nyugszik meg és csak nézel, hogy mi a franc kínja lehet, mert hisz a hiszti forrását megszüntetted.. :D -
#10255 Gyakorlatilag azt látni, hogy Boldogság lehetősége kopogtat az ajtón, az ajtó mögött pedig megijednek, hogy szentég!, itt a boldogság lehetősége, boldogok leszünk, mihez kezdünk ha boldogok leszünk? Nincs több téma, nincs több kíntól kéjes boldogságra várakozás, mi lesz most velünk? Mi tévők legyünk? Lakatoljuk le az ajtót, és fussunk, fussunk, jó messzire, meneküljünk, bújjunk el... mert a kín, a fájdalom, a keserűség annyira a részünk, hogy ezek megsemmisülésével mi semmisülünk meg. Fussunk, meneküljünk... -
#10254 Erről nincs mit.
Megfelelő partnert kell hozzá keresni, aki megadja hozzá amit titkon vársz: a terrort. -
#10253 Mivel szeretek hisztizni, csinálom. Erről (is) beszélhetünk. :) -
#10252 Ezek után miről beszélünk? -
#10251 "Titokban állandóan a hisztire és kiborulásra fáj a foga."
Ehhez annyi kiegészítést kell tennem, hogy még maga előtt is titokban. -
#10250 Jól látod. Szeretek hisztizni. Tán baj? Nő lévén megtehetem. :D :P -
#10249 Az érdekes az, hogy időnként mindenféle párkapcsolati problémákkal, kiborulásokkal hozakodtok elő, és amikor ezekre a problémákra orvosság kínálkozik akkor az orvosságot elutasítjátok, felháborodtok rajta.
Ez a tipikus esete annak amikor baj van.
Megkérdik: mi a baj?
Á semmi...
Felháborodik, hisztizik, de megoldást nem akar.
Titokban állandóan a hisztire és kiborulásra fáj a foga.
Semmit sem tesz ellene, és minden elenne irányulót megsemmisít.
Ez csak egy észrevétel volt részemről.
Mindenki maga dönt mit szeretne. -
#10248 #10241:
Bocs, nem érzelemmentességről írtam hanem idiotizmus, dilettantizmus mentességről. Mondom. Nem érzelemmentességről írtam hanem idiotizmus, dilettantizmus mentességről.
Ami pedig ezt illeti, hogy: "Ejj, már megint ezek a könyvek, tapasztalat meg sehol..."
1. A mondat első fele nem érv sem semmi mellet, sem semmi ellen
2. Osztod az észt és közben semmit sem tudni a hatalmas tapasztalataidról konkrétan, amik ha szóba kerülnek hallgatsz és terelsz.
3. Olvasd el azt a kis pársorost amit linkeltem, és fejtsd ki vele kapcsolatban véleményedet, álláspontodat, konkrétan hol és miért téved.
Bocs, nem érzelemmentességről írtam hanem idiotizmus, dilettantizmus mentességről. Mondom. Nem érzelemmentességről írtam hanem idiotizmus, dilettantizmus mentességről.
És arról, hogy az érzelmek legyenek tudatosak.
Azok váltogatnak hetente, akik nem képesek sem megelégedést, sem nyugalmat találni.
Nem tudom miért kéne őket irigyelnem. Az életemet nők nélkül is tartalmasan tudom élni, és nem körülöttük forog minden gondolatom. Nem értem miért kéne kényszeresen nőkkel foglalkoznom, és azzal, hogy hányan vannak éppen körülöttem.
Különben is milyen szerelem az amely hetente váltogat... ???
Akt fotó: azok a nők csináltatják végső elkeseredésben akikre egyébként senki sem figyelne fel, vagy akik másodkézből élnek.
Szerelmesnek vagy idiótának lenni? -
#10247 Örülök, hogy te is így látod. :) Viszont annak nem, hogy nemsokára úgy le leszünk hurrogva, hogy csak nyekkenünk. :D -
#10246 Nekem nincs rossz tapasztalatom az új esélyekkel kapcsolatban...sajnálom, hogy neked igen... -
#10245 Tudod te milyen érzés szerelmesnek lenni??? -
#10244 De én mekkora ribanc vok, amiért 2szer írni mertem ide...úgy le lettem támadva, hogy biztos hazudok a pasimnak, meg átverem, meg kihasználom, meg mittomén már mit mondtak itt rám...dobált itt vki mindennel éppen hogy kővel nem...pedig semmi rosszat nem csináltam...
Amúgy egy szóval nem mondtam, hogy kurvák vagy vmi...mégcsak azt sem, hogy csúnyák lennének... -
Lirion #10243 Azért, mert akt fotókat csináltat vki magáról még bőven lehet rendes és normális lány. Jellemzően azok tartják kurvának az ilyen lányokat, akik irigyek vagy akik nem kaphatják meg őket. Mint salsoul, aki belül rohadt módon irigy azokra, akik hetente váltogathatják a nőjüket, ő meg nem kell senkinek, ezért inkább az érzelemmentes saját világába menekül és fossa a baromságait... -
Lirion #10242 Milyen érveire? Arra, hogy az embernek ne legyenek érzelmei, mert befolyásolhatják a cselekedeteiket? Mert végig ezt pofázza, csak sokféleképpen fogalmazza meg... ha szerinted sem kellenek érzelmek, akkor te is ugyanolyan lelkiszegény bádogdoboz vagy, mint salsoul. -
Lirion #10241 Ejj, már megint ezek a könyvek, tapasztalat meg sehol... Nem kéne osztanod az észt olyan témákban, amihez nem értesz. Szerintem keress fel vmi szektát, ahol hozzád hasonló önsanyargató, érzelmeket megtagadó emberszabású lények vannak. Merthogy benned emberi vonás az nincs, csak egy robot vagy, aki végzi a napi rutinját. -
#10240 Tudod clio te nem a szerelem mellet érvelsz hanem az érzelgős idiotizmus, dilettanizmus mellett.
Azokat a nyilvánvaló intő dolgokat amiket szerelem nélkül észrevennél szerelemmel nem akarod észrevenni, felfogni és kismillió esélyt adsz ezeknek a nyilvánvaló intő dolgoknak, hogy hátha most... persze ez a hozzáállás is meghozza gyümölcsét amit szerelem nélkül rögtön kirókáznál.
Amiről te beszélsz az, hogy ha beleszerelmesedsz egy ipari áramú 400 Voltos konnektorba és azt hiszed, hogy érzelmetek kölcsönös és nem fog megrázni. Vagy legalább azért nem, mert te szerelmes vagy bele. Ugye... agyonfog vágni érzelgősködés nélkül... a hülyeséged.
A szerelem nem nemesít senkit és semmit, csak elveszi a jól működő eszedet, ítélőképességedet ha nem figyelsz oda éberen.
Persze ehhez az odafigyeléshez erős, stabil és kiegyensúlyozott emberek kellenek akik biztosan állnak a lábukon, akiknek nem nem okoz gondot az igazság meglátása még szerelemben sem, akik nem ámítják magukat.
A gyenge embert felborítja, felkavarja, összeomlasztja a szerelem, s kénye kedve szerint dobálja össze-vissza.
Ha tudsz angolul itt van egy kis megvizsgálni való számodra:
3 LEVELS OF A RELATIONSHIP - For your relationship to grow, prosper & be passionate... -
clio1616v #10239 értjük te se voltál még szerelmes és nem is akarsz az lenni... egészségedre további kellemes böfögést neked... -
clio1616v #10238 azok... csak nem ritkák... nem is értem pózribancokat minek kell ide... -
#10237 Na ezek biztos ritka rendes lányok... -
#10236 RÉgóta olvasom a topicot, csak úgy beböfögöm, hogy eddig salsoul nézőpontja tetszik a legjobban, kár hogy nem az érveire reagáltok, hanem elbeszéltek mellette:) -
Voyager88 #10235 Múltkor beírtam a saját történetemet egy lánnyal aki szó nélkül eltűnt. És most hogy az esélyekről volt szó, hát jól megszivattam vele magam hogy adtam neki még 1 esélyt. De igazából annyira alattomos és notórikus hazudozó, hogy olyan történettel állt elő, amiről tényleg nem gondoltam volna h nem igaz. Mivel ha a családját és a saját nyomorúságát keveri bele valaki a dologba, akkor az a legalja, és igazából ez a lány nemnormális szerintem ezek után. Nem is értem miért keresett egyáltalán meg az eltűnése után..én meg elhittem és azóta is minden nap beszéltünk tegnap előttig. Ekkor ugyanis megint eltűnt érdekes módon ma lett volna a találkozás.
Gondoltam ma este hogy felmegyek megnézem fent van-e a chaten, valahogy ráéreztem :) Új nicknevet csinált, de így is olyat ami valahogy ismerősnek tűnt és beírtam neki..A beszélgetés alatt kiderült hogy ő az, persze ő már nem emlékezett a chates nevemre és pár dolgot kikérdeztem tőle. Például azt, hogy mit csinált a napokban mert ő nekem msn-en pesti utat írt meg h dolgozik egész nap. Ezekről szó sem volt persze. Eljutottunk a bemutatkozásig, amikor én bemutattam neki magam :D Na itt szépen kiosztottam, msn-ről érdekes módon azóta már törölt is :) Hát ez a történet így ért véget, olyan alattomos módon amilyen maga a csaj is volt velem.
Elég tanulságos volt számomra legalábbis hogy adjunk-e még egy esélyt valakinek, mert ha lépek akkor nem történik meg ez az eset sem.
-
#10234 Szóval a megbocsátás jobban fialtatja a hibákat mint az erényeket. -
#10233 #10229
Nos azt hiszem nem balesetekről beszéltünk...
Hanem emberi tuljadonságokról, szoksáokról melyeken az emberek nem szoktak változtatni. Max pár hét erejéig, aztán minden ugyan úgy megy tovább mint korábban.
Az a baj, hogy az emberek mint emberek nem változnak meg.
Lehet, hogy ha valakit figyelmetlenségből megbánt akkor tanul belőle és nem teszei többé, de ha a figyelmetlenség a személysiégének alapvető része, akkor semmi sem fog megváltozni.
Megbocsátás: nem fogalkozok a kérdéskörrel.
Nem tudok sem megbocsátani, se nem megbocsátani.
Mindenkinek magának kell elszámolnia a tetteivel.
Ahol megbocsátás van, ott nincs elszámolás és revideálás.
Ott minden ugyan úgy megy tovább mint korábban.
Megbocsátástól senki sem lesz jobb ember. -
#10232 neki nincsenek.tudhatnád már. -
clio1616v #10231 én pl nem tudok haragudni a csajokra akik megbántottak, volt amelyik bocsánatot kért volt amelyik nem...
a bocsánatot csak kérni nehéz... könnyű jószívűnek lenni és adni esélyeket, mert az mind a saját boldogságodat erősíti... és fölényhez juttat... a megbocsátás tipikus önzés... -
clio1616v #10230 és ezzel mi a baj?
majd ha neked is megbocsátják a bűneidet, mert vannak, akkor kifogásold a megbocsátó szándékot... -
clio1616v #10229 ennyi aki egyszer megbocsát 21edszerre is...
tökmindegy hányszor, nem ez a lényeg... az hogy a hibát szándékosan követte-e el...
a figyelmetlenségből elkövetett emberölést megbocsátják(bár a lényegen nem változtat), a "figyelmességből" elkövetettet soha -
#10228 így van
mert úgyis annyira aranyos lesz, meg annyira szerelmes, úgyis csak egy icpci ejnyebejnye volt ami semmiség volt ami még az előző esélybe belefér, még egy esély... -
#10227 Itt nincs köztes állapot. Vagy több esélyt adsz, vagy egyet sem. -
#10226 Nem hagyok ráadásidőt. -
#10225 Te figyeled meg mikor jön majd a ráadás. -
#10224 Figyeltél a hármas számra? Ha az elfogy, nincs több lehetőség, elkezdek kámforosat játszani. -
#10223 nos látod, te is az ő útján jársz
"nem szabad azon álmodozni, hogy ez az egész meg fog változni. Sohasem fog megváltozni semmi. Nagyon nehéz, de lépni kell." -
#10222 Esélyre mindenkinek szüksége van. Én is sokszor játszom el az esélyeimet, mégis élek - hol boldogan, hol kevésbé boldogan. Attól nem kell kapásból falnak menni, ha elrontasz valamit. Emberek vagyunk hibázunk úton-útfélen.
Ha pedig már esélyeknél tartunk, nálam mindenkinek van 3. Tudom, naiv, jószívű liba vagyok, de hiszek abban, hogy az ember képes változtatni. -
#10221 mint ahogy azt korábban olvashattunk, és még második esélyt sem adtál neki... -
#10220 nem az tud bántani a ki szeret
az tud bántani akinek/aminek a másodkezéből élsz
ha nem másodkézből élsz senki és semmi nem érhet hozzád, és átfogsz látni minden játszmán, és hideg vérrel fogod észhez táríteni a játszámázó szerelmedet is
már hallom ahogy mondod, hogy teljes önálló független ember képtelen a szeretetre, holott ő képes rá igázán -
#10219 Nem tudom, én egyiket sem bírom, és egyiket sem tűröm. :) -
clio1616v #10218 csak egy dolgot nem szabad elfelejteni...
a nem fizikai verésre csak attól van esélyed, akit szeretsz... mindenki más nem bír bántani mert nem foglalkozol vele... csak annak a szavai bántóak aki fontos...
Fizikai bántás meg eleve a tehetetlen emberek eszköze, akik végső kétségbeesésükben nem tudnak már mit kezdeni a problémával, és ehhez az eszközhöz nyúlnak megfélemlítés miatt...