nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • salsoul
    ez van, rögtön szakítószilárdsági próbával kezdek
    ha a próbát kiállta van lehetőség folytatásra, ha nem akkor nincs

az élet megpróbáltatásaihoz képest ez pitiáner megpróbáltatás

először is azt írtam, hogy "dzsungeles kert", egy kert ami eldzsungelesedett ergó nem egy rendes dzsungelbe akarok kertet nyitni

valóban nincs értelme úgy kezdeni, nem is kezdem úgy
    nekem ilyen a "csaj már olyan, amilyet és szeretek, hisz amiatt szeretem meg" szűrőm

kertbe ültetett virág: az sem belőlem meríti boldogságát, szépségét hanem lényéből, míg egy nőről ritkán, nagyon ritkán mondható el ugyan ez a mindentől független magabiztosság. Nem hiába nem virág a nő. Szeretne az lenni, de nem az.

rád nem, rám igen, és aki a szűröm át akar menni arra is így kell vonatkoznia
    mint már írtam: nincs időm energiám a maszatolásra, és felesleges körök futására. Egyenesen nyílt lapokkal játszok.

én inkább nevezném szelektív hozzáállásnak
    vegyük észre, hogy nem én jöttem elő (hanem clio) azzal, hogy mi van ha egy lány szerelmet vall nekem, úgyhogy itt óvatosan gondolkodjunk tovább és vonjunk le következtetéseket olyan dolgokról amiket én nem mondtam és nem is állítottam

kezdeményezést illetően pedig rám is vonatkozik a három hónap, és ha még utána is úgy gondolom/akarom akkor úgy fogok tenni

kinek mi nem inge nem veszi magára
    te veszed soraimat ítéletnek
    nézz meg engem: bármit mondtok, még ha ítéletet is mondtok: nem veszem annak, nem is gondolkodok abban, hogy ítéletet mondtok-e vagy sem

hogy esetlegesen valahol be nem vallottan igazságot éreztek abban amit mondok az megint egy másik tészta
    stabil épület nem inog meg