22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#10176 Stabil épület nem inog meg....az attól függ hanyas erősségű a földrengés.:D -
#10175 #10168
ez van, rögtön szakítószilárdsági próbával kezdek
ha a próbát kiállta van lehetőség folytatásra, ha nem akkor nincs
az élet megpróbáltatásaihoz képest ez pitiáner megpróbáltatás
először is azt írtam, hogy "dzsungeles kert", egy kert ami eldzsungelesedett ergó nem egy rendes dzsungelbe akarok kertet nyitni
valóban nincs értelme úgy kezdeni, nem is kezdem úgy
nekem ilyen a "csaj már olyan, amilyet és szeretek, hisz amiatt szeretem meg" szűrőm
kertbe ültetett virág: az sem belőlem meríti boldogságát, szépségét hanem lényéből, míg egy nőről ritkán, nagyon ritkán mondható el ugyan ez a mindentől független magabiztosság. Nem hiába nem virág a nő. Szeretne az lenni, de nem az.
rád nem, rám igen, és aki a szűröm át akar menni arra is így kell vonatkoznia
mint már írtam: nincs időm energiám a maszatolásra, és felesleges körök futására. Egyenesen nyílt lapokkal játszok.
én inkább nevezném szelektív hozzáállásnak
vegyük észre, hogy nem én jöttem elő (hanem clio) azzal, hogy mi van ha egy lány szerelmet vall nekem, úgyhogy itt óvatosan gondolkodjunk tovább és vonjunk le következtetéseket olyan dolgokról amiket én nem mondtam és nem is állítottam
kezdeményezést illetően pedig rám is vonatkozik a három hónap, és ha még utána is úgy gondolom/akarom akkor úgy fogok tenni
kinek mi nem inge nem veszi magára
te veszed soraimat ítéletnek
nézz meg engem: bármit mondtok, még ha ítéletet is mondtok: nem veszem annak, nem is gondolkodok abban, hogy ítéletet mondtok-e vagy sem
hogy esetlegesen valahol be nem vallottan igazságot éreztek abban amit mondok az megint egy másik tészta
stabil épület nem inog meg -
#10174 Persze hogy vannak. Nem is kevesen. És még ha a pacalt főzni is tudnak... -
#10173 Ezt hívják defenzív viselkedésnek. Nem teszel semmit, nem kezdeményezel, lépjen a másik fél. A felelősség is az övé. Ennek a viselkedésformának viszont az a velejárója hogy magányos leszel (van némi tapasztalatom e-téren). Amivel nincs is semmi gond, főleg ha nincs bajod a magánnyal.
De ne hidd hogy a szerelem csak úgy rád talál. Persze lehet hogy megesik, csak éppen nagyon kicsi rá az esély. Senki nem fog becsöngetni hozzád azzal hogy tetszel neki. Főleg ha ezután három hónapig nem is szólnál hozzá.
Nem baj ha eszerint élsz, viszont akkor nincs jogod hozzá hogy mások kapcsolatai fölött ítéletet mondj.
-
#10172 pl. aki finomat főz:)))) -
#10171 de van normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható -
clio1616v #10170 ez nemigaz -
EdDyBoy #10169 A dzsungelt tényleg ki kell gyomlálni, hogy kert legyen, de miért a dzsungelben akarsz te kertet? Ott mindig vissza fog térni a dzsungel.
Eleve nincs semmi értelme úgy kezdeni egy kapcsolatot, hogy 'Anyukám, montantól ezt, meg ezt, meg ezt nem teszed, mert én így akarom!'
Nálam úgy kezdődik a kapcsolat, hogy a csaj már olyan, amilyet és szeretek, hisz amiatt szeretem meg. Egy-két gaz lehet, de attól még nem lesz dzsungeles a kert...
Ha meg ültetsz egy neked tetsző virágot a kertedbe, akkor arról gondoskodni kell, öntözni, különben garantáltam megdöglik, vagy ellepi a gaz. -
#10168 naiv vagy.3 hónap túl sok idő,pláne ha nem is találkoztok... -
#10167 aki amit komolyan gondol/akar az azt három hónap múlva is ugyan úgy fogja gondolni/akarni -
#10166 hol írtam, hogy én olyat tanúsítok? -
clio1616v #10165 de amit csinálsz 3 hónapos szeszélyelmúlasztó idő az csak neked jó ő lehet veled akar lenni és szeretni akar... szóval hol itt az önzetlenség amit állítólag tanusítasz? -
clio1616v #10164 kialszik minden más is :)) -
clio1616v #10163 itt a baj ami neked gaz az másnak nem az ;) -
#10162 #10158
Úgy kezdődött az egész, hogy: „ha egy csaj elkezd neki bókolni és szerelmet vall neki”
Namost a szerelmet vallás ismerkedés vagy már azon túlmutató dolog?
Egyébként bocs, de nincs időm hirtelen fellobbant gyorsan múló szeszélyekkel, fellángolásokkal foglalkozni, hozzájuk üzemanyagot biztosítani. Ezért a három hónap.
Ez idő alatt a hirtelen, meggondolatlan fellángolás, szeszély [minden komolyan nem gondolt dolog] bőven kialszik.
Nem azt hangoztatom, hogy ebben a világban minden rossz.
Azt hangoztatom, hogy a sokat hangoztatott nagy nemes dolgok mögött végül valójában nincs semmi nagy nemes dolog. Csak szavak vannak, meg kábulat.
hanem mit kell vele tenni?
Én kigyomlálom a gazt, míg te kompromisszumot kötsz a gazzal.
Ha az életének tőlem függetlenül van akármilyen értelmes tartalma már nem fog szenvedni egy kortyot sem. -
EdDyBoy #10161 Szerintem ez a nézetbeli különbség Salsoul, és a többiek között a végtelenségig elnyúlhat, mert soha nem lesz egyetértés.
Salsoul a saját tapasztalatai alapján úgy látja az életet, ahogy számára ebben a pillanatban a legjobb. Lehet, hogy később a friss tapasztalatok alapján meg fog változni a nézete... ismétlem lehet.
A többiek véleménye sem fog megváltozni, mert szegény ördög számunka hülyeségnek tűnő dolgokat állít.
Egyikünk sem fog megváltozni, csak azért mert a nevével jelzett szöveghez valami számunka nem egészen jó dolgot hozzászóltak.
Fogadjuk el, hogy más ember, más szögből, máshogy látja a dolgokat a kapcsolatokról, az emberekről, és minden másról.
Mindenki a saját véleményéhez közeli véleményekkel ért egyet, és ez így van rendjén. Jó, hogy különbözőek vagyunk, ettől lesz színes az élet. -
clio1616v #10160 önző módon a saját érdekeit szem előtt tartva küldené a lányt szenvedni :)) persze hogy nem lesz hülye aki ezt végigsakkozza vele -
clio1616v #10159 és itt téves a viselkedésed, mert nem rendbetenni kell a kertet a saját vízióid szerint -.- -
#10158 én kérek elnézést a személyeskedésért,de ezt meg kell veled osztanom:hülye vagy.
minek kérnél 3 hónapot?pláne találkozás nélkül?most komolyan azt hiszed,addig csak rád fog gondolni,és epekedni fog utánad?eláruljam mikor találsz ilyen nőt?sosem.de sajnos nem tudod felfogni,hiába szajkózzuk.
egyébként rendben lenne a dolog,ha kérnél időt ismerkedésre,de az sűrű találkozással,beszélgetéssel,egymás megismerésével folyjon,ne azzal,hogy szerencsétlent bizonytalanságban tartod,mert kurvára ott fog hagyni rövidesen.egyébként meg,simán visszaélsz az érzéseivel,sajnálom,hogy ez neked nem hogy nem tűnik fel,de természetes lenne...csak azt áruld már el végre,mi vezetett idáig,hogy teljesen érzelemmentesen próbálsz a dolgokhoz állni?
folyton azt hangoztatod,hogy ebben a világban minden rossz,minden szar(#10156:ez az,amit itt mindenki negatívnak lát benned),de nem ismered be,hogy néha te is tévedhetsz... -
clio1616v #10157 nem az optimizmus az amikor a jungeles kertben Tarzannak öltözöl -
#10156 Szerintem az optimizmus nem az, hogy pl látok egy dzsungeles kertet, és azt mondogatom: szépkert, jókert, rendeskert, nincs dzsungel.
Az optimizmus az, hogy látok egy dzsungeles kertet, ezt felfogom, és egy szép kert víziójával a fejemben nekilátok a rendbetételnek.
De tényleg komolyan, nem látom mitől látsz negatívnak. -
#10155 azt mondom neki, hogy három hónapig semmi találkozás, és ha utánna is komolyan gondolja, akkor meglátjuk -
clio1616v #10154 figyeld meg ha egy csaj elkezd neki bókolni és szerelmet vall neki majd nem hiszi el és elküldi a jó annyába... -
#10153 De tényleg komolyan, ennyi negatív megjegyzés után az lenne a csoda, ha optimista lennél Sal. -
#10152 Le a kalappal...annyian mondják a magukét neked....jól birod a gyűrődést. (komolyan!) -
#10151 Mondtam nem várok.
Élem az életet, mert van mit élnem benne kapcsolat nélkül is.
"Kötve hinném, hogy..."
Hidd kötve. Nekem ettől még nagyonis jól működik ;)
Persze aki akarva csinálja annak nem fog működni. -
Steve Q #10150 És te erre akarsz várni egész életedben? Kötve hinném, hogy lenne olyan, aki a megfelelő pillanatban "kapcsolni" tudna. -
#10149 Hasonló dolog jutott eszembe -
#10148 #10137
ezek szerint puha pöcs vagy szerelmet kezdeményezni, és abba szerelmesíted bele magad aki már beléd szerelmes...
evés: az emberiség egyik legnagyobb átka
rögeszme?
Tőled tanultam Mester...
még magadnak is kevés vagy egyedül, hát még másnak
> amikor saját magunkkal elvagyunk és leköt a játék <
Miért? Mert akkor minden másról meg vagyunk feledkezve, és semmi más sem érdekes.
Íme, el van döntve. -
#10147 mellesleg az említett férfi megtalálására is kevesebb az esélyem, minthogy három egymást követő villám belém csapjon
férfiak és nők ma már ritkán különböznek a biológiai adottságokon túl más dolgokban: tutyimutyi jellegtelen mindkét oldal -
#10146 igen, és teljes férfiről és teljes nőről írtak, hogy teljes legyen a polaritás
ui: csak nem könyvekre építesz? -
Lirion #10144 Ezek szerint te buzi vagy, és férfiakat keresel társnak. Ugyanis az általad leít személyiség ősritkán jellemző nőkre, de ha mégis, akkor azok a nők sokszor inkább férfinek érzik magukat és mondjuk leszbikusok. Szóval járj nyitott szemmel és kezdd el keresni a kék osztriga bárban a neked való párt, mert nőben ilyet nem fogsz találni, arra kevesebb az esélyed, minthogy három egymást követő villám beléd csapjon.
Vagy fogd fel, hogy a nő nem olyan, mint a férfi, nem akar a saját lábán megállni, mert az nem nőies. Egy nő akkor tudja magát nőnek érezni, ha egy férfi mellette van és a férfias dolgokban a férfi cselekszik. Olvastál már ezer könyvet, talán a férfi-női polaritásról is volt már benne szó.. -
clio1616v #10143 na neked már nem is követelmény hogy nő legyen az illető, igaz is mindenki másképp egyforma -
clio1616v #10142 nagyszerű...
kifejtheted mi a célod, am a paradicsom nem feltétlen jutalom -
kocsisgabor9999 #10141 Ritka normális embert találni. -
#10140 Ha helyesen cselekszel nem a paradicsomba kerülsz (ezért nem), sőt semmilyen jutalmat sem várhatsz el. EZ a lényege! -
clio1616v #10139 és komolyan nem voltál még szerelemes ennyi idősen?
4-5 éves lehettem amikor először az voltam óvodában a Timibe ^^ viszonzottan mindig egymással táncoltunk, amíg a többiek verekedtek vagy babáztak -.-
szerinted melyik a jobb elfoglaltság amikor egymásnak okozunk örömet kölcsönösen, vagy amikor saját magunkal elvagyunk és leköt a játék, vagy amikor egymást verjük, mert dühösek vagyunk
el lehet dönteni... -
clio1616v #10138 nekem az a célom, nem akarok paradicsomba kerülni... elégedett és boldog maradni és megosztani valakivel -
clio1616v #10137 nem tőlem függ, abba leszek szerelmes akin látom, hogy akarja és az lesz belém aki látja rajtam hogy akarom... igen körülöttem forog a világom és én vagyok a középpontja
milyen nagykönyv?
a szerelem olyan mint az étel, szükségem van rá, ha nincs akkor éhezek, de az étellel ellentétben a "kiváltója", készítője velem együtt kell hogy "egyen" csak akkor finom... neki is és nekem is
most ez a szektázás a rögeszméd? -.- -
#10136 valami ami jön és elveszi az emberek összes eszét, és még azt is megeteti velük, hogy ez így a jó, és megeszik