Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reklám

Ha már lányok:
http://www.sexy-lena.com/?uid=622687
a te rontó erõid zavarnak😄

részletkérdés😄

clio1616v
távolodás van ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

jó úton😄...örülhetsz😄

minigirl
hová? 😄

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

nem kell komolyan venni a hülyéskedést😄....

kezdetnek jó,haladunk😄

clio1616v
nagyon helyesen.. mert aki ezt a követelményt nem teljesíti, az valóban nem érdemel meg és most nem a testedre gondolok..

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

minigirl
Ne aggódj. 😊 Aki nem ért hozzám, nem is kap meg. 😊

minigirl
Egyefene, megkapod. 😄

clio1616v
*gondolkodsz

clio1616v
mini.. 😊) azért kell neki használati utasítás hozzád, mert nem akarja megerõltetni magát, látod két mondatot nem bír összefésülni.. szerinted elég kitartó lesz ahhoz, hogy megismerje mit érzel? hogyan hondolkodsz? mi fontos neked?... a jóindulatodra számít, de azt se tudja van-e neked olyan..

ennyi erõvel azt is mondhatta volna egy almának, hogy harapj meg.. ^^

clio1616v
az az udvarló aki olyan kapcsolatba kopogtat, ahol nincs keresnivalója az nem rendes... összefoglaltam neked, hogy ne keljen a kis agyadat használni.. nehogy már nincs egy kapcsolt gondolkodásod, amivel összehoztad volna te is a két mondatot..

az a lány meg aki ilyenmódon hülyíti az udvarlókat, hogy júj így szeretlek úgy szeretlek, de még nem tudok kilépni, mert félek és idõt adj azok szintén nem rendesek.. 😊)

túl sokat kérdezel😄...ne kérdezd tüntess ki vele😄

minigirl
Khömm, a kérdésre válaszolj. 😄

ebbe egyik udvarló sem tud belerondítani, amíg a csaj szereti a párját mindennél jobban..

az ilyen lányok nem rendesek, a neki udvarlók meg vagy szintén nem rendesek

az elsõben szinte felmentést adsz az udvarlónak hagy próbálja csak szétverni a kapcsiját másnak,a másodikban meg már elítéled...érdekes....

clio1616v
idézd az ellentmondásokat légyszíves..

egymásnak ellentmondókat írsz....

clio1616v
te végigolvasod amit írok vagy csak azt fogod fel ami tetszik belõle?

szép kis ideológia arra hogy miért kezdesz olyan nõkkel akik kapcsolatban vannak....és még te szenteskedtél!õ a kurva ha otthagyja,férfi az meg csak is rendes lehet😄..

clio1616v
figyelj.. nekem nagyon mindegy hogy valaki mellett van-e valaki.. ahogy mondtam, senki senkinek se a tulajdona.. remélem ez eddig világos

ha a csaj élete értelme mellett van és mindennél fontosabb neki, akkor max körbeugráltatja magát és udvaroltat magának, mert jól esik neki, viszont soha nem csalja meg a Szerelmét..

ebbe egyik udvarló sem tud belerondítani, amíg a csaj szereti a párját mindennél jobban..

az ilyen lányok nem rendesek, a neki udvarlók meg vagy szintén nem rendesek, vagy még nem volt dolguk ilyen nõvel, mert ezekszerint nem tudják, hogy soha nem fogja otthagyni a jelenlegi párját a csaj, csak kalandozik, vadászik vaktölténnyel 😊)

így van!

azt hogy a csajt minõsíted és nem a harmadik félt aki kezd egy kapcsis csajjal.........érdekes vagy clin hol most az okoskodás?

biztos azért véded mert te már sokszor lehettél a beleköpõ.....

clio1616v
igen.. tényleg nem értem mit akarsz mondani.. 😊

clio1616v
ez azért nem ilyen egyszerû, de vonatkozik viszont minden második esetre, esélyre, alkalomra.. ebben igazadvan... ha elõször még el is hitte, másodszorra nem fogja megégetni magát senki.. annyira ^^

Sir Quno Jedi
Mindenki pontosan AZT kapja, amit megérdemel.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

jah deh azért tudhatná hogy mire számít😄....de nem még a csaj a hibás és nem a harmadik aki beleköp....clin..baj van a gondolkozásoddal

clio1616v
még csak annyi sem.. jól esik neki hogyha körbe ugrálják, lehet kicsit hanyagolja a gyerek és amiko unatkozik õt hülyíti, esetleg erre izgul fel, ha több pasi is meg akarja kapni..

az ilyen lányokra a legjobb indulattal se lehet mondani, hogy rendes..
azt érdemlik, hogy õket az olyanfajták találják meg mint Lirion és Runi..

miért is kell?😊.talán sajnálod,tõlem?:p

tigeroo
nyugi csak talonban tart vészhelyzet esetére. nem lát benned semmit.
minigirl
Oké, nyertél van. 😊 De miért is kell neked? 😊

Különc
Nekem ez 8 hónapig mûködött

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Merem remélni😄.....

minigirl
Van nekem olyan? xD

Fú ez a zenés tanács mekkora szar.
Guer
sztem õ nem olyan fajta zenét játszik...<#hehe>

clio1616v
száz szónak is egy a vége... olyan nõbe aki bizonytalan az érzéseit illetõen ne szeress bele... nem érdemled meg hogy átvágjon...

ha meg csak szórakozol vele akkor megérdemli...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

SuperCharger
Add ki az ultimátumot. Keresse meg néhány gerinccsigolyáját, és hozzon döntést, mert ez így neked sem jó, és neki sem. De ha netalántan ez így neki jó, akkor azonnal add ki az útját. Aztán a köv. bulin, ahol zenélsz, tolj be vmi ütõs számot, ami valahogy arról szól, hogy te nõ, ne nézz hülyének.

clio1616v
hagy a picsába 😊 már bocs a kifejezésért... csak a nyomatékosság kedvéért..

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

aha😄

Szar ügy. Én hasonló cipõben jártam. Szerintem mondd meg a csajnak, hogy vagy dobja a csávót, vagy hagyod a fenébe. Legalábbis próbáld meg.

VRSDM
van egy lány, barátjával 1.5 évesek, de a kapcsolatuk már szemetesbe való...

jöttem én, találkoztunk egy bulin ahol zenéltem, rámkattant. én meg fordítva.

találkák sora, de a barátja még mindig ottvan a képben, és most vagy találkozok vele és összejövünk (mert ez nem kérdéses. kornkétan megbeszéltük hogyha hasonló ütemben találkozunk akkor õ meg én sötöbö 😄)

vagy hagyom a ....ba, amíg pasija van...

namost én kábé beleesetem, de õ meg nem nagyon akaródzik dobni a paliját még (egyszer már kivágta amúgyis, csak tudjtáok, kapott még egy esélyt...) , ellenben hiába kecsegtetõ hogy összejövünk, nem akarok addig síró harmadikat játszani amig palija van... értitek 😄

csak úgy megosztottam

u dont have to listen anybody else but me

ne menjünk vissza ádámig és éváig ha kérhetem😄

neked még úgysem<#szomoru1>

akkor elvesztem😄....a jóindulatodra vagyok utalva😄....

clio1616v
nem fogja érteni...
Kezdd azzal, hogy nincsen rajtad kikapcsoló gomb.. 😊)

ték volt