nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Akkor én nem kérek ilyen kapcsolatot.
Ha nektek/neked kell hozzá súrlódás, kompromisszum, önfeláldozás, hogy jó legyen akkor legyen így, és éljetek boldogságban eszerint.
Én addig is kivárom azt akivel nem kell üresjáratban feleslegesen csacsognom, akinek nem kell napjában ezerszer magyaráznom, hogy szeretem, akivel áldozat, kompromisszum, súrlódás nélkül lehetek együtt, akivel nem fárasztjuk egymást egymást fárasztó dolgokkal, aki nem belőlem, másodkézből hanem saját magából származtatja a boldogságát.
Nincs nekem sem energiám, sem türelmem a hétköznapi baszogatós, fárasztós, zsibbasztó párkapcsolathoz, tetszelgéshez.
Míg mások a kompromisszumokkal bajlódnak addigra én már réges-rég megépítem a boldogság babéltornyát.
Ez másik dimenzió, talán már bele se fér a hagyományos párkapcsolat fogalmába. Ez már teljes más dolog. Egy olyan ösvény amire még senki sem merészkedett, amit nekem kell feltárnom és kitaposnom (magamnak) a saját boldogságomhoz. Nem ahhoz a boldogsághoz, derűhöz amiről mainstream meg mozi beszél, hanem ahhoz amit én tartok, érzek annak.