22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • HTS s3rg1nh00
    miért,csak a helyet átadni már nem önzetlenség?
    én kérek elnézést,hogy egy köszönömöt várok érte(nem többet és nem kevesebbet)
  • salsoul
    persze, a heroinról még jobbakat, és frenetikusabbakat írnak
  • Anaid
    Ja a szerelem vak, de azért nem érdemes az életből kihagyni ezt az állapotot, mert igen jó (ha viszonzott).
  • Anaid
    Hát lehet igazad van: két dudás egy csárdában:D
  • salsoul
    nekem nem gond

ha biztosan tudom amit tudok, akkor nem ingok meg mikor más degradálni próbál, egyáltalán észre sem veszem, hogy próbálj-e vagy sem

degradálni azt lehet ami hagyja magát
  • salsoul
    ja, de ha nem paszíroznak össze két felületet minden áron akkor nincs súrlódás

ha a klónommal paszíroznának össze akkor is lenne súrlódás
  • salsoul
    így van, ez sokkal jobb példa

a szerelem vak és eszetlen: hogyan is látná, hogy mit csinál pontosan?
  • Dick Riddick
    Az nem baj hogy ilyen szerelemre vágysz. Nem vagyunk egyformák.
    A gond az hogy közben ledegradálod azokat akik nem úgy látják a dolgokat ahogy te. És mondod ezt úgy még nem próbáltad ki, egyáltalán működőképes-e. Ez itt a gond.
  • Anaid
    Tudod miről beszélsz?
    Te nem nőt keresel, hanem egy klónt saját magadról.
    Mindig van súrlódás, kompromisszum...stb tudod mért? Mert nincs két egyforma ember. Ilyen egyszerű.
  • Sir Quno Jedi
    Mintahogy nem önzetlenség családtagodnak adni egy szervedet, de az, ha egy ismeretlen embernek adod, aki soha még csak tudni sem fog róla.
  • salsoul
    mert olyan burkoltan csinálod még magad előtt is, hogy észre sem veszed

tudod mi az önzetlenség?
    pl: mikor a BKV-n számodra egy teljesen érdektelen 65-éves emberhez odamész és adsz neki 20eFt csak úgy, anélkül, hogy bármit várnál tőle cserébe
  • Sir Quno Jedi
    Belső szemlélőként nehéz is lenne, mert akkor máris elfogult és ultraszubjekítv lennél... :D
  • clio1616v
    a szerelmes állapotról minden eszembejut de azok a szavak amiket salsoul és jedi mond nem... lehet hogy ők még csak külső szemlélőként látták a szerlemet?
  • Falconer
    Jaja, velem is pontosan igy van. Akkor én ide adok 10/10-et :D
  • Sir Quno Jedi
    10/10

Ez biza így van. Legönzőbb, legkizáróbb, legkegyetlenebb érzés, ami nem ismer kompromisszumokat és a legerősebbek derekát is meg tudja olykor hajlítani.
  • salsoul
    szerelmes állapotban vagy a legönzőbb a világon

amit a saját károdra teszel azt is végül csak azért teszed hogy a saját malmodra hajtsd a vizet
  • clio1616v
    egyedül szerelmes állapotban csinálsz önzetlen dolgokat

a szerelem azt mondják 1-2 éven belül elmúlik, ez baromság, nálam akkor múlik el amikor ezt az önzetlenségemet kihasználják és ez tudatosul bennem és felismerem, hogy baszki ez tényleg csak kihasználja hogy bármit megteszek érte, akár a saját káromra is -.-
  • Mutans Zombi
    "minden kapcsolati problémának, ritka rendes lány problémának a gyökéroka a szerelem, mely soha legkisebb hasznot, jót, tartós és dicső dolgot nem szült, hanem csak károst, rosszat, mulandót és dicstelent"

Szerintem kicsit állj le a Prozium-ról :-D
  • salsoul
    azzal sem
    az ész kizárja a szerelmet

és most nagy igazságot mondtál ki akaratlanul is
    minden kapcsolati problémának, ritka rendes lány problémának a gyökéroka a szerelem, mely soha legkisebb hasznot, jót, tartós és dicső dolgot nem szült, hanem csak károst, rosszat, mulandót és dicstelent

• salsoul
    Igen, még senkinek nem volt bátorsága a megépítéséhez.
    Nem hogy bátorsága, még képzelő ereje sem.

De most ki is a negatív?
  • clio1616v
    degondolom majd erre is azt írod , hogy nem veled ez nem történhet meg mert te ésszel leszel szerelmes... na persze... ésszel...
  • clio1616v
    úgy megnéznélek amikor szerelmes vagy...
    felvennnélek kamerára... aztán amikor elmúlik akkor visszanézhetnéd, milyen szánalmas idiótán viselkedtél

de ez vele jár enélkül nem megy...
  • Dick Riddick
    Pont ezért mondom hogy negatív vagy. Minden egyes szavamat kiforgattad. Én nem azt állítom amit te leírtál.
    Mindenben meglátod a rosszat.
    A súrlódást senki nem kívánja, egyszerűen megesik. Még a legjobb kapcsolatokban is. Mert annak a valakinek aki mellettünk van megvannak a maga érzelmei, gondolatai, vágyai, és sokszor nem úgy látja a dolgokat mint mi. De ez nem baj, ez természetes, így tudjuk igazán megismerni, megérteni őt.
    Őszinte leszek, én két dologra tudok gondolni: Az egyik hogy még nem volt csajod, a másik hogy volt, de rosszul sült el. Mert az a párkapcsolati ideál amiről beszélsz egy légvár. Nem létezik. Valami olyasmi mint a Bábeli torony.
  • salsoul
  • clio1616v
    Igaz... nagyon igaz

az ember kifordul teljesen...
  • clio1616v
    nincs hát neki meg még kompromisszumos sincs, mert az nem kell

nem feltétlen kell az embernek az élete folyamán nővel lennie, van aki az annyja mellet marad egészen annak vagy a saját haláláig, vannak ilyen emberek és ők sem kevesebbek, ők hisznek a tökéletes hibátlan emberi kapcsolatokban

én nem hiszem hogy bárki is hibátlan lenne, de el tudom fogadni a hibákat...
  • salsoul
    Akkor én nem kérek ilyen kapcsolatot.
    Ha nektek/neked kell hozzá súrlódás, kompromisszum, önfeláldozás, hogy jó legyen akkor legyen így, és éljetek boldogságban eszerint.

Én addig is kivárom azt akivel nem kell üresjáratban feleslegesen csacsognom, akinek nem kell napjában ezerszer magyaráznom, hogy szeretem, akivel áldozat, kompromisszum, súrlódás nélkül lehetek együtt, akivel nem fárasztjuk egymást egymást fárasztó dolgokkal, aki nem belőlem, másodkézből hanem saját magából származtatja a boldogságát.

Nincs nekem sem energiám, sem türelmem a hétköznapi baszogatós, fárasztós, zsibbasztó párkapcsolathoz, tetszelgéshez.

Míg mások a kompromisszumokkal bajlódnak addigra én már réges-rég megépítem a boldogság babéltornyát.

Ez másik dimenzió, talán már bele se fér a hagyományos párkapcsolat fogalmába. Ez már teljes más dolog. Egy olyan ösvény amire még senki sem merészkedett, amit nekem kell feltárnom és kitaposnom (magamnak) a saját boldogságomhoz. Nem ahhoz a boldogsághoz, derűhöz amiről mainstream meg mozi beszél, hanem ahhoz amit én tartok, érzek annak.
  • HTS s3rg1nh00
    12

agyilag
  • Anaid
    Hány éves vagy Sal?
  • Anaid
    Melyikből?
  • Dick Riddick
    Azért vagy negatív mert negatívan gondolkodsz és negatívan reagálsz.
    Egy kapcsolatot éppen az apró kis kompromisszumok tesznek működőképessé. Egyszerű figyelmesség, odafigyelés. Áldozni egy keveset a kényelemből azért hogy jobban érezze magát.
    Nem tudom milyen lányokkal találkoztál eddig, én személy szerint egyel sem akinek ne esett volna rosszul az, ha csak azt teszem amihez kedvem van. Éreznie kell hogy érdekel az hogy mit gondol, mit szeret, mi érdekli.
  • mangalány
    Ha kicsit visszaolvasol, mások ennek az ellenkezőjét próbálják rólam bebizonyítani!!! Éppen hogy azt nem mondták, hogy mekkora ribanc vok!!!
  • salsoul
    (egyébként én azt látom, hogy egy csomó párkapcsolati probléma, boldogtalanság, frusztráció abból fakad, hogy össze nem illő emberek összekompromisszumálják egymást)
  • Steve Q
    Gratulálok, önfeláldozó lány vagy :) Csak vigyázz, ne használjanak ki.
  • salsoul
    akkor azt fogom mondani neki, hogy te is és én is sokkal boldogabbak leszünk egymás nélkül mint egymással
  • HTS s3rg1nh00
    viszont ne felejtsd el,hogy a sokadik ilyen "engem nem érdekel,menj el mással" dolog is nehezményezést fog kiváltani...azt fogja mondani,hogy önző vagy és csak magaddal törődsz(amennyire én a nőket ismerem,ez a szöveg fog a füledbe csengeni 90%-os pontossággal;))
  • salsoul
    Bárhová is vetítettem ki eddig ezt az elvet számomra nem okozott gondot, csalódást. Viszont amint gondot, csalódást fog okozni revideálni fogom magam.

Én nem látom, hogy miért lennék attól negatív, hogy olyan dolgokkal vagyok hajlandó foglalkozni amik számomra örömet, boldogságot okoznak.

A másikat nem semmibe, hanem tiszteletbe veszem. Azzal, hogy nem verem át, játszom meg magam pl a kiállításhoz fűződő érzelmeimmel kapcsolatban.
    Nekem nem tetszik, neki igen, menjen el és nézze meg azokkal az ismerősivel akikkel közös örömöt tudnak átélni a kiállításon. Mindkettőnknek sokkal jobb lesz.

Így nincs sem kompromisszum, sem súrlódás. Súrlódás akkor lenne ha annak ellenére elmennék a kiállításra, hogy nem érdekel a kiállítás, és még megjátszanám magam, hogy milyen jó a kiállítás.

Ha súrlódunk, destruktív súrlódási energia keletkezik...

Tisztelet, őszinteség, egyenesség - elvégre felnőttek vagyunk, nem sértődékeny óvodások, és nem másodkézből szerezzük boldogságunkat.
  • Dick Riddick
    Azért vannak egy páran akik gondolkodnak is.
  • Dick Riddick
    Látod, éppen erről beszélek. Nem értem milyen alapon oktatsz ki másokat a kapcsolataik terén, az alapján amit leírtál nálad sincs minden rendben.
    Valamiért nagyon negatív lettél. Az hogy az életed miért alakult úgy, ahogy, nem tudom, nincs belelátásom. De egy probléma megoldását kivetíteni az élet minden aspektusára egyszerűen hibás logika.
    Ha a legkisebb elhajlásra sem vagy képes egy kapcsolatban, azzal a másik felet veszed totálisan semmibe.
    Attól hogy együtt vagy valakivel, még nem gondolkodtok mindenben ugyanúgy, nem csináljátok mindig ugyanazt, nem kedvelitek mindig ugyanazokat a dolgokat. Elkerülhetetlen hogy néha súrlódás legyen köztetek. Apró kis kompromisszumokkal sok ilyen kis súrlódást el lehet kerülni, úgy hogy közben nem sérülnek az elveid sem.
  • EdDyBoy
    Én megyek, mert program van.
    Mindenkinek szép estét, villámokkal cikázós éjszakát!