Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

salsoul
Még oviban, nem is: bölcsiben csináltuk azt, hogy mindenféle halandzsa szavakat találtunk ki és azt mondogattuk egymásra...
Biztos remek lehet a kapcsolatotok, ha egy közös kép felrakása elméleti gyilkossághoz vezetne nálatok. Gratulálok. Végülis a boldog szerelmes az inkább elrejti és titokban tartja, hogy mi a helyzet, nehogy más is lássa (vagy mert egymást kinyírnátok).
chhaya
salsoul gonosz vagy, ezen úgy felnevettem, hogy megijedt a macskám.

Amúgy Lirion nem tökmindegy, hogy mi van iwiw-en? Nálam sincs kint kép a barátomról (ki is nyírna) és a barátomnál sincs rólam (ki is nyírnám), és a kapcsolatot jelzõ rovatot is kb néhány hónap után állítottuk be... 😄 De most komolyan, kinek jut eszébe rögtön ezzel foglalkozni? Nem az a lényeg, hogy mások lássák a "családi állapotodat". Akinek meg igen, hát khm.

#6895-re meg: LOL

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Egyébként te is chode vagy. 😊
Mint már írtam, az általam használt értelmezését nem találod meg google-lel.
Igen hát nagyon megerõltetted magad, írtál egy fikát az iwiwesek fogalmazási képességére és szevasz. A többit meg se néztem, csak hogy bnõrõl van-e említés, de sehol semmi. Nem ismerek olyan szerelmes embert, akinek iwiw-en nincs megemlítve legalább az, hogy kapcsolatban van, csak olyat, akinek van párja, de nem lenne rest otthagyni egy jobbért.
Szóval te vagy nem vagy szerelmes, vagy nincs bnõd. Vagy a külföldi nyaralások és jármûvek fontosabbak nála..
salsoul
Olyan pénisz ami vastagabb a hosszúságánál.
Áh ezt nem árulhatom el. 😊 De hogy fölöslegesen ne keresgéljetek, google nem fogja kidobni azt a jelentését, amilyennel én használom.
clio1616v
igen te nem létezel.. 😊
viszont tudod mi az érdekes.. egy szó nélkül elhitte azt ami ott rólam van írva, pedig az is én írtam.. itt meg semmit nem hisz el.. mindenesetre érdekes

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
A grammarnácit már dekódoltam én is de erre még nem sikerült nekem se rájönnöm. Biztos valami pozitív jelentéstartalmú fõnév ez is.. 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

salsoul
Ohhh... én nem vagyok regisztrálva a ziwiw-en... ohh én akkor most nem is létezek... ohh...
clio1616v
Szerintem keversz valakivel 😊 nem azért vagyok a névsor elején mert csillag kukac és egyéb karaktereket használok, továbbá téves infót sem találsz az adatlapomon.. és nem villogok a barátnõm fotóival.. elég ha én látom.. ja és nem fogod megtalálni az iwiwen a páromat.. hiába kerested a felvett ismerõseim listáján.

chhaya
Most már érdekel, mi az a chode?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

minigirl
Igaz... 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Eszembe nem jutott, hogy megnézzem az adatlapját, de köszi, hogy erre felhívtad a figyelmemet, gyorsan iwiwen is megnéztem, ott is grammarnácit játszik, az állítólagos bnõrõl pedig semmi info. Ekkora szerelem esetében egy ilyen chode tutifix, hogy megemlítené, de lehet, hogy nincs is neki bnõje, csak a szája jár..
Anaid
Olvasom a bejegyzéseket elvárásokról egyebekrõl...
Csak egy kérdés fogalmazódott meg bennem: Tényleg voltatok már mindnyájan szerelmesek? Hát, vannak kétségeim, bocsesz mindenkitõl, de nekem ez jött le...

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

köszönjük szépen <#wow3>

clio1616v
csak azért válaszoltam én is rá, mert ebben az esetben valamennyire még igazat is adok neki.. Látványnak sem utolsó.. 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

salsoul
Ti sem figyeltek: a kérdést nekem címezték <#wave>
clio1616v
Ha amit írok arra nem figyel kellõképpen, a csillagjegyemet még annyira se figyeli. 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

MerlinW
Áh, hagyd rá. Biztos összezavarta a csillagjegyed😄

[merlinw.org]

clio1616v
már megint ez a látás.. én nem csak láttam de éreztem is... minden érzékszervemmel..

Akkor most? Ki nyert... Gyerekek.. most az jó Neked ha hülyét csinálsz magadból még jobban?

salsoul
Te kis hamis <#ejnye1><#nevetes1>
Te láttál már puncit élõben vagy csak a monitoron?
salsoul
Figyelmeztetés: egy párkapcsolatban egy lány melett ne legyünk lányok, fõleg ha nem leszbikus, de ha leszbikus akkor sem. <#nevetes1> <#eljen>
salsoul
nyilván a te sikereidbõl tanulhat a legtöbbet <#nevetes1>
<#wilting>.én csak figyelmeztetem ne kövessen el hibákat...persze ha te utadat követi ugyanolyan különc okoskodó lesz mint te ami...<#levele><#bdead>

salsoul
"nem látta már bennem a férfit"

Nyilván ami nincs benned, azt nem láthatta benned. Korábban is csak ezt látta:
"Földiekkel játszó
Égi tûnemény,
Istenségnek látszó
Csalfa, vak Remény!"

Egyébként a megváltozásilag lehet nem nemileg kellet volna megváltoznod (pszichikai, viselkedési értelemben)...
Cut the shit, it's time to fuck lool. 😄
tudom mirõl beszélek keserû tapasztalat....akkor még nem tudtam hol rontottam el,de rájöttem egy ideje...az elején elég szemét voltam le se szartam szinte,sõt még más felé is néztem de mit sem változtatott sõt mindig az volt hogy megbocsát stb....hittem neki és gondoltam ideje megváltozni mert õ talán megérdemli...elsõnek úgy nézett ki jó lesz...de aztán fordult a kocka unni kezdett,nem látta már bennem a férfit stb megcsalt dobott....tanulságot csak most tudtam levonni egy két hónapja és azóta minden más soha nem szabad teljes jónak lenni,mert azt idõn belül megunják kell a szemétkedés csipkelõdés....

clio1616v
tényleg.. miért haragszol rá?

lehet a bla blában benne volt, miért megy vissza délelõtt ha szerettél volna vele lenni miért várod meg hogy õ jöjjön hozzád? Miért nem te mentél debrecenbe? Inkább örültél volna neki, hogy õ képes miattad utazni ennyit még ha csak fél órára is találkoztok..

Nem értelek...

clio1616v
Naa.. 😊 még nem is láttál 😊)

salsoul
Miért nem inkább te kerülöd el az ilyeneket?
Pluskast
Azt hidd, hogy hülye mint a nõk nagy része. Példa. Szerdán találkoztam volna egy csajszival akivel elég rég óta ismerkedem. A csaj debreceni. Szombaton felhív, hogy hogy vagyok meg hogy érzem magam stb bla bla rákérdez, hogy jó e nekem a jövõ hét szerda mert akkor jön fel. Mondom ok. Ma dobe egy sms-t hogy õ ugyan feljön meg itt van de délelött megy is vissza. Aztán miután elküldtem a fenébe - mivel ugyan ezt már eljátszotta valam a múlt héten - most csodálkozik, értetlenkedik és még nekem kellett elmagyaráznom, hogy miért haragszom rá... Komolyan mondom inkább az ilyen messze kerüljön el.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

De érted, az a poén hogy többször is tudtomra adta, hogy õ szereti ezt, neki ez tetszik és elvárja........akkor most mit higyjen az ember? <#nemtudom>

minigirl
<#nevetes1>

minigirl
Mikor klónoznak? 😛 😊

ez egy ördögi kör😄...az se jó ha õ un az se jó ha én....mondjuk a te hibád hogy az egyensúlyt dobtad nyálazással😄

jaja szépen alakul lirion és minigirl között<#idiota>

Sir Quno Jedi
Tisztára átmentünk ismerkedõs tátyikba! <#ejnye1>

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

clio1616v
Nem hisztis, de nagyon szeretem megnyugtatni. Órákon át képes vagyok egy szó nélkül nyugtatgatni.. símogatom ameddig nem mosolyog.. az a jó benne, hogy nekem is jól esik.. 😊)

minigirl
Tényleg nagyon szép, bár tõled olvasva is belezúgtam ebbe a képbe. 😊

minigirl
Mi lenne, ha azzal kezdenénk, hogy életben, gyakorlatban szóba sem állnánk egymással...? <#idiota>

minigirl
Nem akarok túljutni az elsõ akadályán. 😊 Van, akinek tetszem, nem kevés ember, van honnan válogatnom. Ha meg innen kéne választanom, tutira nem õ lenne az, akit választanék. 😊
A hisztirõl annyit, hogy mázlista a barátnõd, ha jól viseled a hisztit. 😊 (ezzel nem azt akarom mondani, hogy õ hisztis, csak hogy jó neki, hogy megértik 😊)

salsoul
majd én kinullázom
clio1616v
ha már választani lehet Kandurka... ^^ bújós vagyok ti.

clio1616v
a kompromisszumkötések számának lehetõségek szerint konvergálnia kellene a nullához, de soha nem lesz nulla..

Nem is neked írtam, kis csahos cicafiú. 😊
salsoul
akkor én abban kötök komprmisszumot, hogy nem kötünk kompromisszumot és mindketten a magunkhoz passzolót keressük tovább