• pickány
    mi az hogy vizesen meddig tároljuk ??? mondtam hogy nem vágjuk le 14 es vizzel amit most vágtunk az is 13 alatt volt a vize szoval még mindig nem értem minek kell száritani, magyarázd már meg???? amugy meg addig van tárolva amig le nem vágjuk a következö évit vagy meg nem eszik az állatok.

az önköltség pedig : szántást nem tom bele kell venni ? az csak gázolaj ár ami hektáronként számoljunk 20 lityoval az 5 ezer forint mert mi nem kutrol vesszük :D:D hehe utána kobinátor majd vetés ez is gázolajba 5 ezer körül a magot vagy vesszük vagy kapjuk mert csak 3 hekit szoktunk vetni abba meg nem sok kuki kell de most éppen ingyé kaptunk magyar fajtáju kukoricát szoval az 0 forint , aztán 1 szer lett legyomirtozva az 3 hekire számolhatunk 20 ezerrel meg egyszer meg ekekapáztuk de azt a kistrakival ami megeszik kemény 10 litert ekekapánál a 3 hektáron, és aztán learattuk 10 liter / ha a kombány fogyasztása ez is olyan 10 ezer forint az össz 3 heki és az =.....számold ki :D de arra figyelj hogy valamit 3 hektárra irtam nem 1 re

ha kihagytam valamit irjá:D

ja mütrágyát nem kapott mert meg lett trágyázva a föld