• HUmanEmber41st
    Én meg most toltam végig mind az összes hszt.
    Mert az evolúció topic jelenleg kihalt(:D) és Aranykéz mondta , h itt aztán van élet.
    Most kénytelen vagyok ide is leírni, amit már máshol egypárszor kifejtettem.

Darwin az akkori "divatos" világszemléletben gondokodva feltette a kérdést: honnan származik ez a sokfajta élőlény, hogyan jött létre az értelmes ember?

Aztán hiányos ismeretei alapján megalkotta az evolúció elmletét. Darwin materialista magyarázatot akart találni mindenképpen. Ki is talált egy valószínű magyarázatot.

Darwin idejében a sejt felépítését nem ismerték, csak egy kolloid pöttynek gondolták, melynek valami egyszerű felépítése van.
    ~150 évvel később, mikor az elektromikroszkóp feltárta az élő sejt bonyolultságát ez a sejtés megdőlt.

Megjósolta, h nagyon sok átmeneti formát fognak találni az eljövendő ásatások során.

Ez a jóslás is megdőlt.

A radiokarbon kormeghatározási módszer sem a legpontosab... minél távolabbi múltból származik, annál nagyobb a pontatlansága. Ha most egy leletre az mondjuk, h 100-150 millió éves, akkor nem tudjuk megmondani, h a hasonló korúnak datált másik lelettel együtt élt, vagy 1 millió évvel később, vagy éppen előtte?

Darwin elmélete alapján ma is megfigyelhetőnek kellene lennie az evolúció működésének. Erre jó példák lehetnének a gyűrűfajok. Ám közel 2 millió fajból eleddig csak 3 azaz három fajnál tapasztaltak ilyet ( madarak)

A zaminosavakról:
    igen, létrehozták az őslevest. De a mai napig nincs arról megegyezés, milyen is volt valójában az a bizonyos ősleves. Az a fajta légkör volt-e amiben létrejönnek az aminosavak, vagy egészen másfajta?

Amíg a tudomány nem tudja meghatározni, h mitől él egy sejt ( és hogyan jött létre magától az a biológusok számára is igen bonyolult gépezet ami a sejten belül működik)addig lehet hipotéziseket gyártani az élőlények változásairól, kialakulásairól.
    DE EL KELLENE MÁR VÉGRE ISMERNI, H EZEK CSAK BIZONY TALÁLGATÁSOK, MELYEKET ~200 ÉVE NEM TUDNAK HITELT ÉRDEMLŐEN BIZONYÍTANI,EZÉRT NEM SZABADNA BIZONYÍTOTT DOLGOKKÉNT TANÍTANI AZ ISKOLÁKBAN!

Aki evolucionista tudósok voltak, de szembesülvén az élet leírhatatlan bonyolultságával inkább a másik feltevést részesítik előnyben:
    dr Michael Behe, dr John West