• sz4bolcs
    Jelezte a forrást, de ott is csak a "kicsi a valószínüsége, tehát lehetetlen" szöveggel jönnek.
    Semmit arról, hogy esetleg felállítottak volna valamiféle modellt az élet kialakulásához szükséges feltételekről, és ahhoz képest vizsgálták volna, hogy lehetséges-e, hiszen ha ismernék akkor nyilván nem lenne hacacáré, elő tudnák állítani saját maguk sufniban.
    Erről van egy mókás kis idézetem:
    "A kreacionista nagyjából hasonló módszert követ: Előveszi a Bibliát, és egy böszme nagy kalapácsot, és addig csapkodja vele a valóságot, amég az nem passzol a Bibliához."

Szerintem a tudományos kutatás úgy folyik, h. megnézzük, h. mi van most, és próbáljuk kitalálni h. mik a feltételei annak, hogy mindez létrejöjjön.
    De ami a kreacionista berkekben folyik az az, hogy MÉG MIELŐTT a tudós rájön, hogy vajon mi lehetett az élet kialakulásának a feltétele, a kreacionista ezt már egyből tudja, és az alapján próbálja cáfolni az evoluciót. Nem nonszensz?

Csak egyetlen kreacionista mutassa meg nekem, hogy mik azok a feltételek, ami alapján NEM alakulhatott ki az élet, hát persze, hogy nem az élet kialakulásáról fog beszélni, mivel nem ismeri azt.