bandypappa#364
Hú emberek megin itt vok, jollakottan, frissen és üdén.
Volt a Newtonos hozzászólás, hogy az alma véletlenül esett a fejére. Ül a Newtongyerek a sásban, oszt nem csinál semmit és hirtelen megvilágosodik csak ugy. Nem gondoljátok hogy azért esett az alma épp akkor a fejére, mert ö már régota fel akarta állitani a fizika törvényeit, és gondolataiban hitt benne, hogy meg tudja csinálni? Megcsinálta, és mégis neki tulajdonitjuk a törvényt, nem az almának. Még jó hogy nem kókusz, vagy brazildoó-fa alatt üldögélt, mert azzal a lendülettel a feje is széthasad! Akarta a sikert a tudást és ez nem a véletlen müve, aszonta de jó lenne többet tudni és lett is belöle a mai napig.
Námber túú: Aki azt mondja hogy legyünk istenfélök, az incs tisztában a világgal. Nem azért vagyok itt, hogy egész életemben a rettegés határozza meg az életemet, egy felsöbbrendü lénytöl, hanem hogy jólérezzem magam, az istenfélés télleg egy elmaradott tézis, ahogy a 10 parancsolattal se értek egyet. ( persze ez nem azt jelenti, hogy nincsenek erkölcseim) Aszongya a 10 parancsolat ne ölj, ne lop, ne fürészeld meg a barátod csaját. Van egy pár szabája ami azt iraj elö mit ne csinálj. Nekem ne mond meg mit ne csináljak, inkább hogy mit. Ez gondolom igy logikus, én se értek egyet a vallási szüklátókörüséggel, hogy én most szopok itt a földön, meg szétverem magam ostorral, hogy buli legyen az élet után. Az ilyen magatartás szánalmas szerintem, és még van egy pár ilyen "anomália" a bibliában. Tegyük tisztába a dolgokat a bibliát 100% ban emberek alkották. Még az égö csipkebokrot is, ha egyátalán volt ilyen. Biztos a jó kis sámson leöntötte elötte petroleumaal, oszt lencsével rácsújtottak oszt lett bozottüz, és a nép szájábol kiesett a ropi, vagy megnyitom a tengert, oszt go. ugygondolom a biblia nagy része kamu, kitalácio, ahogy azt korábban irtam, de alapvetö erkölcsi tanai vannak, ezt elismerem. Szoval emberek alkották a bibliát, isten nem játszott közre benne. Ez tutkerály, tehát mivel emberek alkották, ezért gyarlo, ha ma csinálnák egy B-kategoriás förgatókönyv lenne a szandálos filmek közül. Hiszek istenben, de ennek semmi köze a bibliához.
Námber thríí:élet keletkezése na ezt füzöm az aminosavas témához.