• AranyKéz
    "A probléma mindig az hogy egy egysejtü is több részből áll, és EGYSZERRE kellet mindegyiknek kifejlődnie hogy müködőképes legyen."

Előtted a lehetőség, mutasd meg hogy minimum mekkorának kellett lennie az első önreprodukáló organizmusnak.

"Abban hinni hogy az élet csak úgy magától jött létre a semmiből, nem nagyobb hülyeség mint az ufókban vagy istenben vagy bármi másban hinni."

Persze hogy nem nagyobb hülyeség.

"Én annyit tudok, hogy még a tudósok szerint is a föld korához képest túl hamar jelent meg az élet."

Viszonyítási alap?

"És az is tény hogy az emberi tárygak is egyfajta evolúciót járnak be, de az is tény hogy az emberi tárgyakat valaki alkotta és nem maguktól keletkeztek. Az alkotás pillanata után már simán alkalmazhatóak rá az evolúciós dolgok, de addig..."

A tárgyak nem szaporodnak, szóval kapásból nem okés a hasonlatod, de ezt egy percre hagyjuk figyelmen kívül. Hogy keletkezett az első emberi tárgy? Hát valószínűleg nem úgy hogy az ősember gondolt egyet hogy "Na akkor én most elkészítem az első fegyvert a világon, lehetőleg egy éles vagy hegyes szúróalkalmatosságot, amivel majd könnyebben tudok vadászni. Keresek is hozzá nyersanyagot". Sokkal valószínűbb hogy véletlenül belebotlott egy jó éles kőbe ami szarrávagdalta aztán rájött ha neki fáj akkor az állatokat is valszeg sikerül szétszabdalni vele.