• assdf
    ""Egyébként tartok tőle, hogy a tudomány és a vallás egy ponton egyesül csak nem veszik észre."

Ez akkor fog bekövetkezni ha a vallás eltűnik, és mindent meg tudunk magyarázni a tudománnyal (ugye, az isten szerepe mint magyarázat az ismeretlen dolgokra folyamatosan csökken, egyértelműen)."

Jézus ember, te még a saját hited sem ismered. Miről beszélsz???
    Hallottál már arról a bizonyos Heizenbergről? Ezt az embert a tudomány is elismeri. És nem mást állit mint hogy valamit sosem fogsz tudni.Nem fogok ebbe belemenni, nem az én szakterületem, de a lényege az hogyha ismered az egyik részecske egy paraméterét, akkor nem tudom megmondani a másikat. Ha meg ezt ismered, akkor az elsőt nem tudod megmondani. Tehát tudományosan bizonyott hogy van olyan amit a tudomány nem tud megmondani. ÉS ehhez még vallás sem kellet. Millió olyan dolog van ma a tudományban amire nincs magyarázat. Amit nem tud megmagyarázni. Ezek közül rengeteg a mikrovilághoz tartozik és rengeteg a makróvilághoz.
    Itt valaki korábban azt irta, hogy az élet keletkezését pl egy másik helyre tolni csak egy végtelen ciklust eredményeze hisz oda is valahogy keletkezni kellet és igy tovább....
    Na most kérdem én hogy keletkezett a világegyetemünk?
    Tudomány: volt a nagy "tojás" majd jött a "bimbumm" és igy...
    És miből lett a "tojás"? Hát előtte volt egy nagy "bimbum" és abból...
    és igy tovább, nincs magyarázat. Azt hiszem semmivel sem kevésbé hihitetlen mint hogy hogy keletkezett az élet...