who am I 7#181
Tetszik baltásrém gondolata...megmondom őszintén én is ugyanilyenre gondoltam..a hangyák.Ahogy mi is kisérletezhetnénk/megfigyelhetnénk hangyákat.Ugyanúgy lehet, h velünk is kisérleteznek és megfigyelnek Ahogy egy kis szigetre összegyűjtjük őket az óceán közepén (mint áthatolhatatlan "közeg", ahogy nálunk az űr), és megfigyeljuk viselkedésüket..evolúciójukat stb.Miért ne lehetne ilyen? :)))))
Szerintem azt mindenképp el kell fogadnunk, h teremtés volt.Ha mást nem is az "alapanyagokat" meg kellett teremtsék.Az evolúció már csak ennek a következménye...Enélkül evolúció se lenne....
Szal, az űrt "böngészhetjük" repkedhetünk benne...De sztem nem a közeljövőben lesz az, h meg is hóditjuk.Ha ez megtörténne sztem rengeteg kérdésre kapnánk választ.... de ugyanakkor újabb kérdéseket is "generálna"
Zero :
"Ez aztán a magyarázat. És Istent ki vagy mi teremtette, hogyan alakult ki? " Nem tudom miért kellene ezzel a butákat riogatni :S vmiből lettünk, ha még nehéz is felfogni.Azt meg te sem gondolhatod komolyan, h bárki is közülünk, definiálni fogja a termetőt.....csak, h kislelked nyugodt legyen.