AranyKéz#122
"DE nekem nem fogsz olyan bizonyítékot mondani Isten nem létezésére amit rendesen megtudnál cáfolni"
isten mint az univerzum teremtője, isten mint az univerzum alapja/karbantartója/a számítógép amin fut, isten mint valamelyik vallás égi bácsija, vagy isten mint a keresztény vallás égi bácsija? bár tökmindegy mert mind a négyre tudok cáfolatot.
"viszont én 100+100 érvet tudok felsorolni az evolúció ellen"
hajrá. még egy normálisat se hallottam.
"szted a kínaiak miért féltek a sárkányoktól? Nemlehet h 2-3000 éve éltek még dinoszauruszok?"
te félsz a szellemektől? lehet hogy léteznek?
ennyire elbaszták volna a radiometrikus kormeghatározást? esetleg az a sok tudatlan fizikus nagyságrenddel tévedett volna a felezési idő meghatározásánál?
"És ha az özönvíz (ami 100% bizonyított h volt egy nagy áradás) pusztította ki, és temette az iszap alá a sok hullát?"
honnan jött az a sok víz?
hova tűnt el az a sok víz?
ki bizonyította be hogy volt egy szép nagy áradás?
"ez minden ásatásra magyarázatot ad, pl volt olyan lelet amire aztmondák h több millió éves, alatta meg pár 100k-éves leletet találtak, mégis kussolnak róla"
pl. lemeztektonika? de jó lenne ha linkelnél is forrást, és nem csak vaktában lövöldöznél anekdotális bizonyítékok alapján
"agy amerika benépesítése? Találtak olyan emberi lábnyomokat mexikó körül amik egyértelműen bizonyíják h amerikát nem északról hanem "középről" népesítették be (érdkes módon összefügg a bábeli toronnyal, aholis szétszóródtak a nemzetek (akkormár régen volt fejlett hajózás)) stb. stb."
júj, a bábeli torony. megdönthetetlenek az érveid
"De te csak ragaszkodj az elavult elméletedhez"
nicsak ki beszél
"DE engem ne szidj azért mert nem hiszek ennek a globális átverésnek"
végülis a paranoiás összeesküvéselmélet-hívőket nem szidni hanem kezelni kell.
"Lásd W T C-t aholis a C I A csinálta ezt az egészet, jah bocs ez már politika"
júúúj
"ahogyan emberek szenvednek az evolúció érvelései mellett is"