Tecnamo#116
Ha neked egy evolucionista aztmondja ugorj a kútba, mert ott nem lesz annyi "barom" akkor beleugrasz? Látod ez az elvakultság. Te egy elvakult vagy. Elvakultan hiszel az elméletben, minden más hülyeség. Hülye az akinek van egy határozott véleménye, mindenki hülye csakte nem. Most jön majd válasz h én vagyok az elvakult, és ez mehet a végtelenségbe, DE nekem nem fogsz olyan bizonyítékot mondani Isten nem létezésére amit rendesen megtudnál cáfolni, viszont én 100+100 érvet tudok felsorolni az evolúció ellen. És ez nem elvakultság... (szted a kínaiak miért féltek a sárkányoktól? Nemlehet h 2-3000 éve éltek még dinoszauruszok? És ha az özönvíz (ami 100% bizonyított h volt egy nagy áradás) pusztította ki, és temette az iszap alá a sok hullát? (ez minden ásatásra magyarázatot ad, pl volt olyan lelet amire aztmondák h több millió éves, alatta meg pár 100k-éves leletet találtak, mégis kussolnak róla) Vagy amerika benépesítése? Találtak olyan emberi lábnyomokat mexikó körül amik egyértelműen bizonyíják h amerikát nem északról hanem "középről" népesítették be (érdkes módon összefügg a bábeli toronnyal, aholis szétszóródtak a nemzetek (akkormár régen volt fejlett hajózás)) stb. stb.)
De te csak ragaszkodj az elavult elméletedhez. DE engem ne szidj azért mert nem hiszek ennek a globális átverésnek. (Lásd W T C-t aholis a C I A csinálta ezt az egészet, jah bocs ez már politika, de a politikát is emberek irányítják, ahogyan emberek szenvednek az evolúció érvelései mellett is).