Nekem egy LG FM33-asom van, 1 giga memóriával. És "a méretéhez képest" szép a képe, a dizájnnal semmi problémám sincs (szerintem kifejezetten szép a drágám), az akksi pedig. Hivatalosan 40 órát bír. Ha filmet is nézek, akkor valamivel kevesebbet. De erről elég annyit tudni, hogy fél éve van meg, azóta összesen egyszer sikerült lemerítenem csurig. Egy óra alatt feltöltődik, usb-ről talán picit több.
Rengeteg féle EQ és spéci hangzás van benne (mint koncert, szoba, 3d stb), és gyönyörű hangja van. Viszi az OGG-t, mp3-at, wav-ot, avi-t, txt-t, meg tudomisénmit.
Gyenge pontja? Szerintem nincs, maximum a hozzá adott szoftver, ami sp2 nélkül lerohad, illetve a használati utasítása is elég silány. És nekem jobban bejön, mint egy iPod. Igen, volt már a kezemben, használtam már azt is.
Zune-t viszont még nem láttam, viszont szerintem semmi baj a dizájnával. Viszont ilyen 30 giga meg hasonló tárhelyek számomra feleslegesek. Ezzel nem azt mondom, hogy másnak is, csak annyi, hogy nekem 1 giga tökéletesen elég.