• Carbine
    #83
    Úgy látszik elkanyarodtak már néhányan az eredeti témától, és inkább az ősgémer Vs. New Age játékosok vita estje lenne, nem a cikkről alkotott vélemény kinyilvánítása.
    Ami magát a programot illeti, tényleg csalódás. Kaptunk egy c&c-t, ez jó, de ahogy elkészült... hát sajnálatos, hogy ennyire ötlet hiányosak, ott az EA háza táján, és nagy részt a neve adja el a programot, de ugye a First Decade kapható :D
    AZ MI sajnos meg iszonyatossan csal. A multi meg ér egy ímát, de nem hinném, hogy 3-4 év múlva sörözés közben arról fogunk beszélni, hogy mennyire nagy volt az a Mammuth rush anno.
    Én megértem a mai fiatal játékosokat is, mert nem tehetnek róla, hogy arra lettek nevelve, ha vmi szép, akkor a többi már nem számít, mert minden a külcsín, és a belbecs, meg kit érdekel, elég ha csak ki mész az utcára, és látni ezt a világ szemléletet. Az ő korukban, még túl fogékonyak, mert az "EZ A MENŐ" szlogenre mindent elhisznek. Ezt a hibát, majd az évek, és a saját tapasztalat orvosolhatja csak.
    A saját korosztályom meg tudatosan, vagy sem próbálja rávezetni a fiatalokat az objektív, tapasztalaton alapuló világnézetre, de mivel értelmetlen, így csak mennek ezek az állandó viták, hogy mi miért jó, és miért nem. De mindenki volt fiatal, mindenki hitte, hogy ő a legagyasabb gyerek a világon, hogy a felnőttek csak járatják a pofájukat, mert semmit sem tudnak... Ilyen az élet.

    a STARCRAFT tényleg kivételes program volt, és akkoriban tényleg valahogy mások voltak a játékok (Half-Life, Total Annihilation, Transport Tycoon, stb), de ilyen a fejlődés... Áldozatokkal jár.

    Külön "solikka" -nak! Ne erőltesdd, mert csak magadról adsz bizonyítványt, fogadd el, hogy nem tudod az emberekben évek, évtizedek alatt kialakult felfogást megváltoztatni, és inkább menj nézz meg egy filmet, vagy megy sétálj egy kicsit. Ha mindenképpen sértegetni akarod az embereket, és szemétnek titulálni az érzéeiket, akkor menj keress pár Skin head-et és kezdd el különböző etnikumokba besorolni a családfájukat.