• Chriss745
    #92
    Nem értem miről beszéltek! Senkinek sem emeltek árat a már meglévő szerződésesek közül. Amíg eddig 2Mbit-ed volt, most 4 lett, a 8 helyett, és tök ingyen, ezért sírsz? 2x akkora neted van így is, és egy büdös vassal nem fizetsz többet.

    Amúgy meg az új előfizetéseknél amikor megrendeled a 8Mbit-et, de a vonalad csak 4-et bír, akkor nem vehetsz 8-asat, csak 4-eset, nem basznak itt átt senkit. Haver akart 8-ast venni, de 25-ös csillapítása volt hozzá. T-com mondta, hogy ne fizessen 8-ért, csak a 4 fog menni, és 4-es csomagot tudott venni. És Enternetes volt a srác.

    Itt az a baj, hogy mindenki annyira ért a techológiához, hogy az ő vonala bírja a 8 megát, de csak 4-re állította be neki a köcsög, szemét, mocsok T-com. Honnan tudod, hogy mennyit bír a vonalad?

    Javaslom, ha valaki ezentúl fikázza a vonalát, hogy miért nem állítják magasabbra, üsse már be a csillapítás, jelszínt/zaj arányát, meg a transmit power-t! Ha egyátalán tudja mi az, és nem csak arra veri a nyálát, hogy a szomszédnak megy a gigabit, neki meg miért nem. Lehet azért, mert ő egy másik DSLAM-be van bekötve, azért...