• p00h
    #16
    Ez most tényleg nagyon aktuális sajnos, és PONTOSAN így van ahogy le van írva... Nemrégiben megemelték a sebességet és az eddigi 128kbyte/sec helyett 300-400ra fel is gyorsult a netem......... 3 NAPRA! Majd 3 nap elteltével visszaállt vmilyen ismeretlen erő késztetésének köszönhetően 128ra... A feltöltésem tényeg gyorsult 24ről 36ra, de semmi más, szal kb ugyanott vagyok mint sávszélességemelés előtt... Betelefonáltam reklamálni és pontosan a fent olvasható választ kaptam: a minimum garantált sebesség felett van a 128 magyarul le vagyok szarva és semmit nem tehetnek.
    Kérdeztem, hogy akkor miért lehet h 3 napig gyors voltam? Erre annyit mondtak, hogy valószinű az elsők között emelték meg a sebességem ami így érezhető is volt, de a későbbi emelések miatt leterhelődött a rendszer és így visszalassult... (amúgy ez annyiban fura, hogy 2-3 utcára lakó barátaimnak nincs ilyen problémájuk)
    érdekes módon viszont tényleg úgy tűnik letöltésnél mintha szó szerint le lennék korlátozva mert 1 dekával se akar 128 felé menni a sebességem... ebből lehetne összeesküvéselméletet szőni, de nincs értelme mit mond az ember mert leszarják...