• Komolytalan
    #108
    Minden állításod probált triviális lenni, de ebben az esetben egyik állításod sem igaz. Öngól, Mr T-Online.
    1. Azért kaptad, hogy próbálják tartani a versenyt a chelloval, és ne hagyja ott mindenki a tré-onlájnt. Vagyis a konkurencia valós fejlesztését próbálták hazugsággal utolérni. Nem jött be.
    2. Mint lentebb leírták, ez sem így van, mivel a megnövekedett terhelés instabillá tette az eddig stabil sebességeket is. Mivel a nevetésges minimális garantált sávszél alá csak nem ment, ezért nem reklamálhatsz. Kicsit olyan a dolog, mintha eladnának neked egy autót, ami akár 8 litert is fogyaszthat százon, de 80L/100km fogyasztásig nem reklamálhatsz, a jellemző fogyasztás pedig 25-30L/100km lesz. Megnézném azt a fogyasztóvédelmet ahol ez nem nyomná ki a biztosítékot, mint megtévesztő reklám.
    3. Ja, hogy 8 megabit garantáltan mondjuk csak 448kbit? Ja, hogy csak lefelé 448kbit, felfelé csak 96kbit a garantált? Talán fel akarok tölteni egy digitális fotót, és nem 2 perc alatt a kurvagyors magenta interneten. Nagy kérés hogy gyorsabban odaérjen egy nyomdai anyag interneten mittomén Miskolcra, mintha elvinném autóval, CDn?
    Ezt akár Claudia Schiffer, de garantáltan csak a jobb kezed dolgot nem kéne tolerálnia a fogyasztóvédelemnek, pláne egy sok helyütt monopol szolgáltatónál.