• Sir Quno Jedi
    #105
    Szokásos jogvédőjómarkecingszöveg amit írsz és értelme sem sok van (bár elégszer hallunk ilyesmit). :DDD

    Megmondom azt is miért: MERT NINCS ALTERNATÍVÁD!

    Nekem KELL a net a melómhoz, mivel távolról kell ügyelnem, ÍGY nem marad(t) más, mint a tkontár, mint fizikai vonalszolgáltató. Itt máris beszoptam. Persze nem hozzájuk mentem netért, mert mégegyszer nem követem el ugyanazt a hibát, de a "másik" szolgáltató is rajtuk keresztül tud csak szolgáltatni és azoknak, ha lehet, még borzalmasabb az ügyfélszolgálatuk (konkrétan nem létezik olykor egyáltalán, bevallottan). Mind1, bármelyik rablóval is írod alá a szerződést, mert ugyanezt fogod tapasztalni és NAGYON hasonló szerződéseket fognak elédtolni (akárcsak a bankok egy lakáshitelnél, ezt is végigjártam).

    Hiába akarsz a piacon friss, nem kukacos almát venni ócsóér, ha csak kukacos van, rothadt és DRÁGÁN. Nincs más piac, mehetsz te a holdra is, jóccakát!

    Szal. valóban meg KELL nézni mit írsz alá, de ha nincs választásod és ALÁ KELL írnod valamelyik elmebeteg szerződést, akkor alá fogod te azt írni és lenyeled a békát. Utána pedig pofátlan módon úgyis arra fognak hivatkoznak, hogy nem kellett volna aláírni és hülyének néznek. ÉS ilyenkor valóban hülye vagy, de nem azért amit ők gondolnak...