• irkab1rka
    #104
    Akkor rossz emberbe futottál bele, és általánosítasz. Nekem pont ellenkező a tapasztalatom, de csak 1x voltam a fogyasztóvédelemnél (igyaz van belső infó arról, hogy vannak ott olyanok, amilyen embereket említesz)

    Amúgy mindenkinek javaslom, hogy www.fogyasztovedelem.hu és www.fogyasztovedelem.com (két külön oldal, külön üzemeltetőkkel, de mindkettőhöz van köze a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségnek.)

    Mit tehetsz te? Légy tájékozott, hogy pontosan mi történik (szakmailag, jogilag, emberileg) és segíts az ismerőseidnek, hogy kicsit tudatosabb fogyasztókká váljanak. Nem kell megváltanod a világot, csak tégy egy kicsit annak érdekében, hogy ne 10 millio tudatlan lyuzer országa legyünk, hanem legyen egy jelentős kisebbség (talán egyszer többség), akinek nem lehet eladni 2 éves hűségnyilatkozattal 256 kbites vonalat, ami akár 24 Mbitet is tud (30 centiméteren jó hátszéllel napos időben ha épp mindenki alszik és nincs virus egyetlen gépen sem 100 km-es körzetben). Egyetlen ellenségünk van, a tájékozatlan fizetőképes vásárlók tömege. Ennyi fóka között egy leopárdot is simán agyonvernek. Kapischi?