\"breakcore just a name to group things, but that things are so different.\" -Elelctric Kettle
  • Kaszi46
    #103
    ¤{ Welcome To The Jungle }¤

    Helyszín: Trafó Bár Tangó, Budapest
    Dátum:Szeptember 28. Péntek
    Fellépő:
    Rotator (F),
    Any Maniac
    B2B B.L.O. (A),
    Reza, Mesterházy
    Jegyár: 800 forint

    www.myspace.com/mrkillakarotator



    "fucktothemusic6. születésnap + welcome to the jungle sorozat nyitóbuli pénteken trafó bárban:

    A Welcome To The Jungle sorozat a Trafó a Fucktothemusic booking és a Self Dest Clothing közös rendezvénysorozata, mely a 2007-2008-as klubszezonban a reneszánszát élő breakcore és jungle műfajok meghatározó és akutális képviselőit mutatja be havi 1 alkalommal. A sorozatot nyitó estének két kiemelt aprópója is van. Az egyik a Fucktothemusic booking 6. születésnapja, a másik pedig hogy a Fucktothemusic-al baráti viszonyban álló graz-i Elevate fesztivál budapesti beharangozó bulija lesz, egy az osztrák fesztivál közeli duo b2b setjével.
    Az est fő fellépője a francia Frank Tavoli azaz ROTATOR lesz, aki az európai breakcore szintér egyik fontos alakja. Saját kiadójával a Peace Off-al és annak alkiadóinak közel 50 kiadványával a háta mögött évek óta szállítja olyan előadók lemezeit mint pl. Venetian Snares, Drop The Lime, Sickboy, Cardopusher. Mielőtt azonba azt gondolnánk hogy elsősorban a kiadó miatt érdemes figyelni rá, óriási tévedésben vagyunk. Maga a tény, hogy Dj Rupture mix-ek tömkelegében szólalnak meg trackjei önmagában eléggé árulkodó, de ragga-jungle-breakcore alapú teljesen live setjei is kivétel nélkül mindenkit kétvállra fektetnek, legyen szó klubbokról vagy a belgiumi Dour fesztivál tömött több ezer fős sátráról.
    Az est másik fellépője a tavalyi Fucktothemusic születésnapról már jól ismert osztrák Any Maniac és B.L.O duoja,, akik az elevate crew tagjaiként turnéznak a környező országokban, hogy a környék garantáltan leghangulatosabb és legkomolyabb felhozatallal rendelkező elektornikus zenei fesztiválját hirdessék.
    Az est felvezetéséről Reza gondoskodik egy old school jungle alapú set-el, míg a Rotator túlélőit Mesterházy fogja a biztonság kedvéért mégegyszer átmozgatni. Figyelem! Az este folyamán Rotator set-je alatt " nem fizet, kap " italakció a dj pultnál, amíg a készlet tart!!!"