• mogyi925
    #35
    Hajrá! Amikor majd a nevedet fogom olvasni itt, hogy mit találtál fel, mit bizonyítottál be, meghívlak egy sörre. Esetleg ha 20 év múlva egy olyan sejtésen rágódik a világ matematikusainak fele, amit te most bedobsz ide a fórumba, csak úgy kitalálod, akkor 20 sört is fizetek, ok?

    "De ha bármelyiket szorzod bármelyikkel, és az eredmény úny 0"
    Ez csak a csupa merőleges vektorokból álló bázisra teljesül. Megjegyzem, n dimenziós térben nem úgy működik a szorzás, ahogy általános iskola 2. osztályában tanítják (áltsuliban elég sok specialitását kihasználják az 1 dimenziós térnek).

    "Azon kívül hogy kifejez egy értelmetlen forgatást & skálázást még miket tud ?"
    Amikor 2-3 dimenziós terekre kitalálták a forgatás és a skálázás absztrakt, precíz definícióját, szerintem nem nagyon tudták előre, hogy majd milyen jó lesz, mikor ezt a videokártya fogja számolgatni, így fasza 3d-s lövöldözős játékot meg izgalmas amerikai filmet lehet majd rövid idő alatt csinálni, hogy a tömegek olyan szinten váljanak sötétté, mint például te is.

    "Ő jött rá, hogy van ilyen."
    Ő definiálta, és vezette be az alapvető tételeket, definíciókat a témával kapcsolatban. :-)

    Szeretnék arra kérni néhány fórumozót, hogy ha szűklátokörű sötét tahók akarnak maradni, akkor ne egy Informatika & Tudomány tematikájú magazinnal múlassák üres idejüket, erre a célra sokkal alkalmasabb a privi.hu.