• Tetsuo
    Arra a személyeskedésedre :) nem is emlékeztem (Az itteni hsz-aidra gondoltam) de most már rémlik h hihetetlen milyen dumád van, semmi logikus érv.. csak jössz ezzel a nagyzolós lekezelő stílussal.. szájkaratés LOL. Nézd meg a hozzászólásaimat, mindeig próbálok logikusan érvelni, (persze nem mindig sikerül, de itt nagyonis :) csak a stílusod vhogy irritál, én pl rohadtul nem szeretek ilyen személyeskedésbe belemenni, na mind1.

A műveltséged látszik a hozzászólásaidból.. igazából a témáról még nem is beszéltél, csak dobálózol a nagy dumákkal és más fórumokon már bizonyítottál..
    mindenesetre (ha télleg van), ékes bizonyítékát látjuk annak, h matekdiplomával nem feltétlenül jár 1ütt a nagy ész, sőt ez példa arra is h Mo-n a felsőszintű oktatás hanyatlóban van.

A BBCnél valszeg nem buta emberek írják a cikkeket, de nem hiszem h 1 újságíró képben lenne a dologgal (persze a BBCn már jelentek meg kamu hírek -bár az inkább politika és a szenzáció soxor lényegesebb mint az információ) és még az sem biztos h a legtöbb matematikus képben van.
    Mint alább írtam itt a fórumon sincs vele senki sem képben, természetesen én sem, csupán a filozófiai oldalára szerettem volna rávilágítani ill arra h lehet h vannak olyan tudósok akiket azért fizetnek, h maguk között elszórakozzanak.

A 248. dimenzióról és a mandala hasznosságáról várom az észrevételeket. :)