1.Szerintem nem kell ahhoz 100as IQ, h rájöjjön bárki is, ez NEM minden "profra" vonatkozott..
2.A fórumon SENKI nem tudja mi a fenéről szól ez a cikk, még a cikk írója sem tudja, hiszen akkor nem ilyen pongyolaszart dobott volna ki..
Gyengébbeknek: a legtöbb embernek valszeg lejött h megoldottak 1 rejtélyt ami nemlétező tárgyak nemlétező szimmetriáival áll kapcsolatban. Meg a soksok dimenziót is el tudja képzelni, akinek nagy a fantáziája (jelentem nekem nagyonnagy!:) és talán sok ember olvasott már, több mint 3 térdimenzióról (ugyanis itt térdimenziókról van szó és nem másféléről:) néhányan még számoltak is velük, geometriai transzformációkat stb.. (én pl régebben.)
De h mitől különleges az a 248. dimnezió, meg mi a szarér rajzolnak le 2D-re egy sokkal magasabb térdimenziós tárgyat, arról már qrvára nem szól a cikk, pedig az lenne az érdekes. De lehet h az érintett tudósok is ködösítenek, h több pénzt kapjanak, a letölthető mandala meg csak marketing.
3.De itt sok okostojás ugat, h: fúdejó holnap kész lesz a rákgyógyszer a 60Giga krixkrax segítségével és aki ez ellen szól, annemtud számóni! Meg különben is..
Te (és még néhányan) tipikusan olyan ember vagy -bocs, a személyeskedést (tőled tanultam), de ez lehet h segít rajtad- akinek az általános műveltségben is lemaradása van v qrvára nem vágja a témát és azzal kompenzál, h ha 1 nagy tudós mondja azt akkor szentül hiszi, ill a többség mellé áll (pl fórumokon), mert akkor tuti nem lesz 'égő'.
Roliika és Wanek pedig olyan emberek szvsz, akiknek van saját véleményük, mégha híres tudósokéval ellenkezik is, emiatt persze a legtöbb átlagemberével is (akiknek ugye fingja sincs az egészről..), vagyis árral szemben úsznak egy SG fórumon :) És Ők nem mondják azt h maga a matematika hülyeség, v h nem értik a dimenziókat (Sathinel és Molnibalage!), épp ellenkezőleg, Roli és Wanek rájöttek arra h ez az 1ik lexarabb cikk amit ezen a héten lehetett olvasni az SGn, hiszen nem magyaráz el semmit, olyan mint egy mise: hiszed v nemhiszed bzmeg, ez van, kész. Továbbá, velem 1ütt úgy gondolják, h a matematikában mint minden más tudományban néha vannak vadhajtások amit le kell vágni, pl a XX.sz-ban ezekkel a képzelt absztrakt dolgokkal felettébb elszaladt a ló. ;)