• castleon
    winnie : Honnan vagy olyan biztos benne, hogy láttam-e, vagy sem?
    Egyébként meg biztos beteg vagyok, de nekem alapból tetszenek az ilyen agresszív filmek! Nekem még a Szellemlovas is tetszett, pedig annál a 300 csak jobb lehet. Éhes volt már a nép és ki kell az igényeket elégíteni! :)
    Azért látom, hogy vette a lapot pár ember. Lehet útálni engem, de ha nekem tetszik egy film, akkor szuverén jogom, hogy ne érdekeljen, ha másoknak nem tetszik és tényleg sportot űznek egyesek már a fikázással. Most komolyan az a "fain" ha valaki kritizálhat? Szegény Réz András. :D Tud egyáltalán élvezni filmet valaki, ha csak a hibákat lesi? Equilibrium-ban is voltak csúnya bakik, de mivel tetszett a film, ezért csak a sokadik nézésre vettem észre a csúnya vágási hibákat.
    Akik a fogtöméseken és a borotvált mellkason ki vannak akadva, azok az Egri Csillagok-at se nézzék meg, mert még azon vitatkoznának, hogy milyen márkájú az óra a janicsár kezén. Nekik javaslom a Discovery, Spectrum, stb. műsorok kiváló dokumentumfilmjeit.
    Én is fanyalogtam a Titanic-tól (eleve gyűlölöm kapriókát), mégis tömött sorokban álltak az emberek a mozi előtt. Szívük joga. Bizonyára nem érdekelte őket, hogy nekem nem tetszik a film.