Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum
-
van itthon egy másik gépem, csak pici benne vinyó, illetve még win 98ra volt particionálva, 2,5 giga. Namost az alap XP fenlment, volt is mellette hely, csak elkezdtem letöltögetni az auto frissítéseket, és egyészen 0 bájtig csökkent a hely azóta nem felel a gép semmiféle pozitív irányú ráhatásra :) De majd tornászom rajta és felteszem rá a játékot, P2es de sztem szervernek jó lesz. Ha én tudok rá majd innen a fő helyről csatlakozni, akkor megpróbálom megnyitni a tűzfalat, hogy ti is. És akkor nem is terhelném ezt a gépet, mert ez se túl bika, majdnem szaggat, lényeg hogy az 1.9es mipmap és ilyen fimnomságokat igencsak ki kellett kapcsolni az iniben.
Na a Mi24es csapásmérő képességem fejlesztgetem, az olyan pályák jönnek be pld SEAD ahol a térképen viszonylag kevés ellen erő van, be lehet repülni a Chaparralok közé, nem fedik nagyon egymást és a lényeg, hogy a waypoint X pont a kilövendő harckocsin van. Ekkor navigációval elmegyek odáig, hogy már csak kb 2 kilóméter van hátra, akkor a waypoint X karikája általában már a földön a pontos helyre mutat, na oda kell nagyon sok S-40es rakéta :D kicsit megmozgatom a fantáziáját ezzel a Chaparralnak, esetleg ki is lő ellenem egy rakétát amit jó szerencsével (az esetek 51%ában :D) sikerül lerázni, de amikor a Chapi a rakétát indítja, nem számol vele, hogy nekem van egy Sasszem túlképzett ruszki tiszt az első ülésben, az kiszúrja mint a héja HMS el, de akkor ált megvan FLIR el is már ami biztosabb egy kicsit és mehet az AT-6 Swatter :) Ha saszem nem túl kancsi akkor következő rakétát már nem kell kerülgetni.
Más a helyzet az M163 Vulcan-al azt nemtom hogy kiszedni, marad a waypoint X re rakétakráter messziről S-40el, aztán vagy kiszúrja vagy nem. A 8 kilóméter az 8 kilóméter, a magasságtartást nem bíznám a gépre, mert abból mindig robbanás van, én megbízhatóbban tartom, ált ALT-F1 el kilépek teljes képernyőbe és ott tudom bujkálni a FLIR képernyot más kérdés, hogy vannak a 7 8 9 gombok a analfabétikus billentyűzeten amivel közelebb meg távolabb hajol a HUD hoz sasszem, na azzal én már többmindent kiszúrtam mint sasszem a FLIRel.
Most PLD jövök egy ütős kis bevetésről, egy FARP unkat lőtte az elleséges tüzéség, volt egy árva Mi24es, felszálltam vele, nem mentem 1 kilómétert és egy völgyben szembe jött 2 Comanche. Köszöngtem nekik szépen S-64 el, kikerülték, végre kiszúrta a sasszem HMSel éjjellátóval, az egyiket megszelídítettem egy Falangával a másik meg elkérte mind az 1430 23 miliméteres lövedéket, már untam a hangját, de úgy kacsázott össze vissza, észen volt a barátom, hogy nem tudtam eltalálni S-64 el ami időközben el is fogyott:D
Szóval a teljes tár kell egy Comanche főrotor agyába mire enged. Jobban mondva maradt egy 100 darab, de azt már úgy gondoltam hogy postázom neki, ha már úgyis odaszántam :D ne kelljen már hazavinni.
Na gyűljünk itt minél többen, próbálok berakni kedvcsináló képeket is :D